Palmiros horoskopas sekmadieniui, rugpjūčio 30 d.

Sekmadienį svarbu likti saikingiems ir tolerantiškiems bendraujant, švenčiant. Venkite stiprių svaigalų, gausių susibūrimų. Būtinas didesnis atsargumas prie vandens.

Tai geros dienos vertingiems daiktams (ypač transporto priemonėms) pirkti, dovanoms teikti.

Iš šeštadienio į sekmadienį pranašiški tik aiškūs, realūs, konkretūs sapnai. Jie išsipildys greitai. Puiku išvysti ugnį ar ryškią šviesą – pagalba, apsauga, būti apsirengusiam kailiniais, būti su šarvais, kepurę mūvėti – didelė sėkmė, rimta pagalba. Žuvis – sėkmė moterims. Knygą regėti, ką nors rašyti – naujos pažintys, draugiškos ir romantiškos. Blogai būti nuogam.

Blogas ženklas: jei pultų naminiai gyvūnai.

Geras ženklas: jei prie jūsų dažnai prieitų svetimas šuo, katė, jei šalia paukščiai tūptų.

Avinas (03 21–04 20). Galimi naudingi jūsų veiklai, karjerai susitikimai, tad neatsisakykite vykti į draugiškus vakarėlius ar kitokius susitikimus.

Jautis (04 21–05 20). Palanku kreiptis konfidencialios pagalbos. Savaitgalis palankus romantiškai išvykai su šeima ar mylimu asmeniu.

Dvyniai (05 21–06 21). Puikus sekmadienis – jūsų laukia nepaprasti susitikimai, intriguojančios pažintys.

Vėžys (06 22–07 22). Jei tektų dalyvauti talkose pas draugus, visuomeniniuose renginiuose, elkitės kukliau, paprasčiau. Savaitgalio susitikimai gali būti naudingi jūsų veiklai.

Liūtas (07 23–08 22). Daugiau lengvabūdiškumo: jums reikia atsikratyti per rugpjūtį susikaupusios įtampos. Sekmadienį galima lemtinga romantiška pažintis.

Mergelė (08 23–09 22). Sekmadienis – gera diena labdarai (ypač gyvūnų prieglaudoms).

Svarstyklės (09 23–10 23). Jei pasimatysite su mylimu žmogumi, nebūkite reiklūs, pernelyg neakcentuokite savo nuoskaudų ir mylimo žmogaus pražangų.

Skorpionas (10 24–11 22). Būkite jautresni, atidesni sutuoktiniui (ypač sekmadienį).

Šaulys (11 23–12 21). Pakluskite sutuoktinio valiai, net jei jūsų nuomonė kitokia ir ketinimai skiriasi. Buitiniai rūpesčiai jus suartins, sutaikys. Sekmadienis – netikėtų susitikimų, džiaugsmo metas.

Ožiaragis (12 22–01 19). Tai puikios dienos atsipalaiduoti ir pasidžiaugti pasauliu, savo vaikais, mylimu žmogumi.

Vandenis (01 20–02 18). Sekmadienį atkusite, ir tai bus puikus metas viešnagei. Sekmadienis – jūsų sėkmės, pripažinimo metas, kai jausite aplinkinių dėmesį ir rūpinimąsi. Tai puikus laikas ir meilės pasimatymams, ir santykiams su sutuoktiniu puoselėti.

Žuvys (02 19–03 20). Pats laikas kažką pakeisti, priimti atsakingą sprendimą asmeniniame gyvenime (geriau sekmadienį).

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą