Palmiros horoskopas ketvirtadieniui, spalio 22 d.

Ketvirtadienį tinka išjudinti įsisenėjusius reikalus ir paskubinti užvilkintus. Gerai baigti senus darbus, juos apibendrinti. Kuo nors nauju užsiimti neverta.

Sapnai iš trečiadienio į ketvirtadienį pranašiški. Puiku, jei regėjote paukščius – gera žinia, švarų vandenį – sėkmė. Tačiau nešvarus vanduo – liga, danties netekti – artimo žmogaus mirtis, ugnis – apgaulė, klaidos, miškas – atminties praradimas.

Blogas ženklas: jei be priežasties gestų ugnis, šviesa, perdegtų elektros lemputė, lazda sulūžtų, batas suplyštų, namuose tarakonų pasirodytų, purvu netyčia išsitepti.

Geras ženklas: netyčia apsiplikyti – išsivalymas, gauti dovanų vaisių, kokį nors pasodintą augalą.

Žvilgsnis į priekį: penktadieniui neplanuokite svarbių darbų, atsakingų susitikimų; palankios ryškios spalvos, venkite pilkos, rudai raudonos, taip pat monotoniškų derinių.

Avinas (03 21–04 20). Jūsų pastangos nenueis perniek. Tad sunkumų nebijokite, nors nuo penktadienio gali tekti už viską mokėti brangiau. Būkite atidesni, švelnesni artimiesiems, ypač vaikams bei mylimam žmogui, kad jūsų santykiai liktų darnūs.

Jautis (04 21–05 20). Geros dienos viešnagėms, susitikti su užsieniečiais ir reikalus tvarkyti su aukštais, įtakingais asmenimis.

Dvyniai (05 21–06 21). Neramus metas tęsiasi, tačiau jau penktadienio antrąją pusę ne tik suprasite, ką reikia padaryti, kad įveiktumėte krizę, bet ir pavyks kai ką konkretaus nuveikti sprendžiant jus sekinančias problemas.

Vėžys (06 22–07 22). Pasistenkite kitus, o ypač savo sutuoktinį suprasti, įvertinti. Kita vertus, turite likti teisingi ir sau – tai pusiausvyros atgavimo metas. Negalima nieko skriausti, bet ir nevalia leisti, kad jumis kas nors naudotųsi, jus skaudintų, kankintų.

Liūtas (07 23–08 22). Pasistenkite kuo daugiau nuveikti ketvirtadienį, nes nuo penktadienio prasideda tam tikrų apribojimų laikas – bet kokie rezultatai bus sunkiau pasiekiami. Išmokite dirbti nesitikėdami didelių laimėjimų, būkite kantresni.

Mergelė (08 23–09 22). Sėkmingas metas – imkitės sunkiai įveikiamų darbų.

Svarstyklės (09 23–10 23). Jausitės geriau, tačiau imkitės tik svarbiausių, būtiniausių darbų. Venkite santykių aiškinimosi su šeimos nariais ketvirtadienį, ir diena praeis puikiai. Būkite atidesni savo sveikatai. Daugiau ilsėkitės, gerai išsimiegokite.

Skorpionas (10 24–11 22). Ketvirtadienis tinkamas įvairiems susitikimams bei kelionėms. Naujienos, pasiūlymai bus perspektyvūs.

Šaulys (11 23–12 21). Išmokite būti santūresni ir atsargesni, ne tokie išlaidūs. Tiesa, ketvirtadienis tinkamas pirkti darbui, buičiai, sportui reikalingus daiktus, techniką. Prasminga labiau susirūpinti savo kūnu bei sveikata, nes prasideda sunkus laikas iki gimtadienio.

Ožiaragis (12 22–01 19). Sutelkite jėgas, kad ketvirtadienį sutvarkytumėte seniai vilkinamą reikalą.

Vandenis (01 20–02 18). Ketvirtadienis sunkokas – nedera nieko sunkaus imtis, tačiau aplinkybės verčia dirbti už kelis.

Žuvys (02 19–03 20). Ketvirtadienį pavyks susidoroti su pastaruoju metu varginančiais sunkumais.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą