Palmiros horoskopas penktadieniui, lapkričio 20 d.

Penktadienį jausitės geriau, tačiau nepatartina imtis nieko naujo. Neskubinkite įvykių – būtina viską apgalvoti, patikrinti, nepasikliauti kieno nors gera valia, laimingu atsitiktinumu, savieiga. Derėtų atidžiai dirbti kasdienį darbą, ypatingą dėmesį skirti kokybei.

Ieškokite klaidų, analizuokite praeitį, stenkitės atitaisyti tai, dėl ko dabar kremtatės. Tai diena, kai galima atgauti sąžinės ramybę nuoširdžiai pasidarbavus, kitaip kalbant, tai aktyvių veiksmų metas, kai problemų gali kilti per delsimą, tingėjimą.

Gali atsiskleisti, kas jus apgaudinėjo, naudojosi jūsų gerumu. Būkite atidūs išgirstai informacijai. Tiesa, diena nėra tinkama finansiniams reikalams tvarkyti.

Tai geras laikas atsiprašyti, taikytis.

Iš ketvirtadienio į penktadienį buvo gerai sapnuoti žemę – sėkmė; duoną ar dar ką nors valgyti – pinigai. Tačiau kelionė – kliūtys reikaluose; ugnis, žaibas – nemalonumai, nuostoliai; būti nuogam – vienatvė, artimo žmogaus netektis.

Blogas ženklas: jei indas sudužtų – nuostoliai, liga; sutikti žmogų su tuščiais kibirais – nesėkmė.

Geras ženklas: netyčia apsipilti šaltu vandeniu ar sulyti, kojas sušlapti – kas nors kitas spręs jūsų problemas; jei virš galvos paukštis suklyktų – sveikata, šeimos tvirtumas.

Žvilgsnis į priekį: šeštadienis tinkamas darbams užbaigti, sekmadienį patartinas uždaras šeiminis bendravimas; šeštadienį palankūs balti, geltoni, auksiniai tonai, vengtinos tamsios spalvos, ypač juoda; sekmadienį palankūs ryškių spalvų deriniai, vengtini pilki tonai, monotoniški deriniai, taip pat raudonai ruda; pirmadienį palankios geltona, tamsiai raudona, ruda, vengtini šalti tonai.

Avinas (03 21–04 20). Penktadienį niekur nesiveržkite ir kitų neraginkite skubėti: būkite atidesni smulkmenoms bendraudami ir dirbdami – norėdami greičiau išvysti norimą rezultatą galite apsirikti, suklysti.

Jautis (04 21–05 20). Penktadienį aiškinkitės, kas svarbiausia jūsų veiklai, karjeros sėkmei ir kas tam trukdo. Pats laikas atsisakyti dalykų, dėl kurių nukenčia jūsų reikalai ar reputacija.

Dvyniai (05 21–06 21). Penktadienis – palankus metas, tinkamas kraustytis į kitą vietą, trumpoms komandiruotėms, kelionėms. Gauti dalykiniai pasiūlymai bus naudingi, tiesa, ne iš karto.

Vėžys (06 22–07 22). Penktadienį nepraraskite geros nuotaikos ir pasistenkite kuo daugiau nuveikti. Nevenkite problemų – ši diena palanki pažinti nesėkmių priežastis, kad galėtumėte jas sėkmingai įveikti.

Liūtas (07 23–08 22). Penktadienį likite atidūs žvilgsniui iš šalies, draugo, kolegos, partnerio, antrosios pusės nuomonei, patarimams. Nebūkite kategoriški, nieko neteiskite ir nepriimkite svarbių sprendimų karjeros klausimais. Venkite ginčų su tėvais, įvykdykite jiems duotus pažadus.

Mergelė (08 23–09 22). Penktadienis – sunkaus darbo diena. Tądien derėtų susitaikyti su sąžine, grąžinti skolas (ne tik materialias) ir ne tik draugams, bet ir savo šeimai, mylimam žmogui.

Svarstyklės (09 23–10 23). Penktadienis – gera diena dirbantiems kūrybinį darbą, seniems sumanymams įgyvendinti, užsiimti namų pertvarkymu ar remontu. Stenkitės atsiprašyti tų, kuriuos mylite, ir jiems pasitarnauti.

Skorpionas (10 24–11 22). Penktadienį, kad ir kaip aplinkybės klostytųsi, jauskite savo vertę, tikėkite savo pranašumu – tai apsaugos jus nuo tuščio nerimo, nereikalingo blaškymosi. Patartina užsiimti senais, užmirštais darbais, ypač namų ūkyje. Įvykdykite duotą pažadą tėvams.

Šaulys (11 23–12 21). Penktadienį problemos nesispręs greitai. Itin būkite atidūs atlikdami užduotis darbe. Bendraudami su artimaisiais, mylimu žmogumi nepamirškite, kad šiuo metu itin svarbu kantrybė ir mokėjimas atleisti.

Ožiaragis (12 22–01 19). Penktadienį nepalanku tvarkyti piniginių, turto reikalų, tad jei neturite kitos išeities, labai gerai išanalizuokite sutartį. Vertėtų pagalvoti, ką esate skolingi savo šeimai?

Vandenis (01 20–02 18). Penktadienis – aktyvus metas, tačiau naudos iš jūsų triūso bus tik tuomet, jei veiksite atidžiai ir neskubėsite. Darbe neforsuokite situacijos – vargu ar pavyks paskubinti įvykius. Nepamirškite stiprinti sveikatos.

Žuvys (02 19–03 20). Penktadienis liūdnokas. Venkite nereikalingo bendravimo, netvarkykite atsakingų reikalų. Gali atsiskleisti jūsų klaidos, nesėkmės veikloje – stenkitės jas ištaisyti, kol vadovybė nepastebėjo.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą