Palmiros horoskopas penktadieniui, lapkričio 27 d.

Penktadienis tinkamas aktyviai veiklai, naujų darbų pradžiai, gerai parengtiems susitarimams tvirtinti. Beje, trauks avantiūros – rizikuokite tik tada, jei esate viską gerai apskaičiavę ir pasiruošę atvirkštiniam, nei tikitės, rezultatui. Aplinkybės dažnai klostysis netikėtai, tad bus svarbu likti lankstiems, mokėti greitai persiorientuoti, kad nepraleistumėte geros progos.

Penktadienis nepalankus romantiškiems pasimatymams ir pažintims užmegzti, santykiams aiškintis ir ypač jiems nutraukti. Apskritai artėjant Mėnulio užtemimui stiprėja iliuzijos, fatališkumas, tad tuščia analizuoti santykių problemas, juolab jas spręsti išsiskyrimo būdu.

Iš ketvirtadienio į penktadienį sapnai pranašiški. Gerai buvo sapnuoti gyvūnus, paukščius, vandeniu plaukti, skraidyti, matuotis naujus drabužius. Blogai būti nuogam, ugnį regėti ar savo atspindį veidrodyje.

Blogas ženklas: jei ryte kūną niežėtų (krūtinę – nemalonumai šeimoje, juosmenį – nesusipratimai su partneriu, sėdynę – būkite atsargesni kelyje, rankas – saugokitės apgaulės, vagystės), ką nors sudaužyti arba jei jūsų laikrodis sustotų – neteisingas pasirinkimas; raktus pamesti – artimo žmogaus netektis.

Geras ženklas: rasti monetų ar blizgančių metalinių daikčiukų – sulauksite reikalingos pagalbos; jei netyčia peilis iškristų – jūsų priešai bus nubausti.

Žvilgsnis į priekį: savaitgalis – įtemptas metas prieš Mėnulio užtemimą, tad patartinas ramus šeiminis poilsis; šeštadienį palanki žalia, vengtini ryškūs deriniai; sekmadienį palankios oranžinė, sidabrinė, vengtina ryškiai žalia; pirmadienį palanki mėlyna spalva, vengtinos geltona, žalia.

Avinas (03 21–04 20). Penktadienį gali tekti spręsti nesklandumus, kilusius dėl pinigų ar nesusipratimų meilėje. Tik nebūkite karštakošiški, venkite kraštutinumų. Tinka ieškoti geresnės darbo vietos, pasirašyti naują darbo sutartį.

Jautis (04 21–05 20). Penktadienį susikaupusias problemas derėtų spręsti energingai, tiesa, vengiant avantiūrų. Tai bus blogas laikas ir meilės pasimatymui, juolab santykiams aiškintis – galite apie save sužinoti kai ką naujo.

Dvyniai (05 21–06 21). Penktadienį neskubėkite nuliūsti, bet ir labai apsidžiaugti nereikėtų – diena žada daug netikėtumų. Jėga šiandien nieko nesiekite, labiau įsiklausykite į nuojautas. Gautų pasiūlymų nederėtų sureikšminti – geri pažadai gali nepasiteisinti.

Vėžys (06 22–07 22). Penktadienis – netikėto persilaužimo ir nelauktų posūkių reikaluose ar santykiuose su draugais, mylimu žmogumi metas. Tiesa, kad ir su kuo bendrausite, siekite kitą suprasti, įvertinti, ieškokite bendrumų, o ne skirtumų. Atsisveikinimui, išsiskyrimui netinkamas laikas.

Liūtas (07 23–08 22). Penktadienį galite pasiekti tai, ko taip ilgai troškote. Tinka tvarkyti svarbius darbo reikalus, su šefu aptarti jūsų veiklos perspektyvas. Tiesa, galite būti pernelyg kategoriški bendraudami su artimaisiais, vaikais, ir tai nepagerins jūsų santykių.

Mergelė (08 23–09 22). Penktadienį nesitikėkite greitos naudos iš šios dienos veiklos pasiūlymų, tačiau jei žvelgsite į priekį, suvoksite, jog tai taps būsimos sėkmės pagrindu. Pakovokite už savo ir šeimos interesus, įtaką. Vakaras nepalankus viešnagėms, pramogauti, flirtuoti.

Svarstyklės (09 23–10 23). Penktadienį atsiribokite nuo rūpesčių, išgyvenimų, problemų ir netikėtai rasite atsakymus į svarbius klausimus. Tvarkydami reikalus elkitės taip, kaip liepia vidus, – neapsiriksite. Gali paaiškėti ir slaptos nuostolių priežastys, galite sužinoti ir kas už nugaros apgaudinėja.

Skorpionas (10 24–11 22). Penktadienį nepraleiskite progos svarbiam susitikimui, pokalbiui, susitarimui. Draugų ir partnerių dėka galite pakreipti įvykius kita linkme. Tinka tvarkyti finansinius reikalus, susitikti su skolininkais ar pasikalbėti su šefu, nenorinčiu mokėti tiek, kiek jums priklauso. Tiesa, sutuoktiniui pretenzijas reikšti venkite.

Šaulys (11 23–12 21). Dalykiniams reikalams tvarkyti labiau tinka penktadienis, nors vargu ar sulauksite planuotos pagalbos. Tiesa, jei pasiruošite veikti vieni, parama kaip iš dangaus nukris. Raskite laiko vakare atsipalaiduoti, kitaip dėl įtampos galite sunegaluoti.

Ožiaragis (12 22–01 19). Penktadienis šaunus – atgaunate jėgas, pasitikėjimą savimi, ir vėl viskas gerai. Tik mažiau planuokite ir ko nors norėkite – viskas gali išeiti atvirkščiai. Ir mažiau dalinkitės su aplinkiniais savomis svajonėmis ir gražiais planais.

Vandenis (01 20–02 18). Penktadienį verta imtis svarbių darbų, tačiau daug užsibrėžti ar rizikuoti nereikėtų. Gauti pasiūlymai, naujienos gali lemti sėkmę, tiesa, ne iš karto: tam reikės laiko. Vakarą patartina praleisti namuose.

Žuvys (02 19–03 20). Penktadienis svarbus siekiant užtikrinti tolesnę sėkmę veikloje, tad susitelkite ir padarykite tai, kas nuo jūsų priklauso, nesitikėdami malonių iš likimo. Beje, abi dienos nepalankios ir santykiams su sutuoktiniu aiškintis, ir šeimos biudžetui aptarti.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą