Palmiros horoskopas penktadieniui, sausio 29 d.

Penktadienis universalus. Tai puikus laikas poetams ir įsimylėjėliams (kad ir kokio amžiaus jie būtų) – kūrybinis įkvėpimas ir aistra bus šios dienos ženklai. Tačiau diena naudinga ir svarbių reikalų tvarkymui. Sėkmė bus jūsų sąjungininkė, jei viską darysite su džiugesiu ir neskubėsite, nesivelsite į kovą, atsisakysite agresyvių priemonių savo tikslams pasiekti. Likite orūs.

Penktadienis tinkama imtis svarbių, atsakingų užduočių. Palanku su vadovybe aptarinėti jūsų užmokesčio, karjeros perspektyvas. Palankus metas ilgalaikiams susitarimams, įsipareigojimams, darbdavystės sutarties pasirašymui. Tik įsipareigoti neskubėkite – net jei vėliau pakeisite savo nuomonę, būsite priversti padaryti tai, ką žadėjote.

Ši diena vis dar sudėtinga vyrams. Jie turėtų būti atsargesni, santūresni.

Išlieka traumų (galvos, kojų itin), autoavarijų tikimybė. Skubėti nepatartina. Likite atsargesni su aštriais daiktais, įrankiais, ginklais, degiomis sprogiomis medžiagomis, su elektra bei elektros prietaisais, atidesni su kompiuteriais, išmaniaisiais telefonais.

Sapnai iš ketvirtadienio į penktadienį pranašiški, jei buvo tikroviški, pildysis tiesiogiai. Jei regėjote angelą – tai aukštesnių jėgų apsaugos, vidinio švarumo požymis. Geras sapnas, jei girdėjote tylą, patys buvote ramūs, nešnekėjote.

Blogas ženklas: jei dužtų veidrodis, stiklas, indai, laikrodis sustotų.

Geras ženklas: rasti ar gauti dovanų pasagą, virvutę, ypač užmegztą, juostelę, diržą.

Žvilgsnis į priekį: savaitgalis palankus ramiam poilsiui, ir ypač sekmadienį – uždaresniam šeimyniniam bendravimui; šeštadienį palanki žydra, auksinė, vengtina žalia, ruda; sekmadienį palanki ruda, tamsiai mėlyna, juoda, vengtina raudona, oranžinė; pirmadienį palanki auksinė, geltona, alyvinė, vengtina ruda, žalia, monotoniški deriniai.

Avinas (03 21-04 20). Nors penktadienis palankus svarbiems reikalams, tačiau skirkite daugiau laiko mylimam žmogui. Vadovaukitės meilės įstatymais (kitus galima atidėti į šalį) – ir viskas susiklostys kuo puikiausiai. Galite išgirsti netikėtų meilės prisipažinimų ir net sau nelauktai įsivelti į slaptą romaną.

Jautis (04 20-05 20). Penktadienį mažiau kreipkite dėmesio į nemalonias detales – per jas neišvysite visumos, nesugebėsite objektyviai įvertinti reikalo. Geriau nesiimti atsakingo darbo – galite susikompromituoti.

Dvyniai (05 21-06 21). Penktadienį vyrams reikėtų būti labiau atidiems. Ypač susikaupkite rašydami, skaičiuodami, dirbdami su dokumentais, vairuodami automobilį. Tikrinkite bent kelis kartus gautą informaciją. Geriau niekam nieko nežadėti.

Vėžys (06 22-07 22). Penktadienį būkite atidūs: ar jūsų nemėgina papirkti, apdumti akis gražiais pažadais, vertinga dovana? Vis dėlto diena tinkama spręsti finansines problemas, tvarkyti piniginius – turtinius reikalus.

Liūtas (07 23-08 22). Penktadienį džiaukitės savo jausmais, savo norais, savo pasiekimais. Tai pergalingas metas, kai reikia drąsiai tikėti savo laime. Gali megztis tarnybinis romanas.

Mergelė (08 23-09 22). Penktadienį svarbu atsiriboti nuo pasaulio įtakos: tegu kiti kalba, o jūs mokėkite pasiklausyti. Ir neskubėkite pritarinėti ar žadėti, įsipareigoti – galite įkliūti į priklausomybę. Tai laikas, kai mezgasi slapti romanai, arba kai slapti virsta oficialiais.

Svarstyklės (09 23-10 23). Penktadienį jūsų savijauta puiki, net jei nenorėsite to pripažinti. Neklausykite paskalų apie mylimą žmogų – jūsų pasitikėjimas naudingai pakreips įvykių raidą. Tai puiki diena dirbantiems kūrybinį darbą.

Skorpionas (10 24-11 22). Penktadienį jūsų karjerai gali pakenkti patiklumas, skubotumas. Vis dėlto diena naudinga finansinių problemų sprendimui, naujų rezervų paieškai. Būkite atlaidesni bei atidesni mylimam žmogui. Gali paaiškėti, kas jums neabejingas tarp bendradarbių.

Šaulys (11 23-12 21). Penktadienis pasiseks sprendžiant ir meilės, ir finansines problemas. Dabar turite progą kai ką pakeisti savo naudai – įtakingų žmonių, nuo kurių priklauso jūsų ateitis, simpatijos – jūsų pusėje. Tiks susitikti (pasikalbėti) su svarbiais asmenimis.

Ožiaragis (12 22-01 19). Sunkokas penktadienis – nerizikuokite turimais pasiekimais, karjera, pinigais. Reikalinga ištvermė. Ant nieko nepykite, nieko nekaltinkite – tai ne išeitis, o tuščias dvasinių jėgų eikvojimas.

Vandenis (01 20-02 18). Penktadienis – gerų naujienų metas: palengva viskas ims spręstis jums palankesne linkme. Jei teks užsiimti pavojingais ar atsakingais darbais – būkite labiau atidūs, susikaupę.

Žuvys (02 19-03 20). Penktadienis bus naudingas, jei neskubėsite įsižeisti. Ko gero, tai gyvenimo smulkmenos? Labiau pasaugokite sveikatą bei gerus santykius su mylimu žmogumi, su vaikais, o taip pat su kolegomis, šefu.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą