Palmiros horoskopas penktadieniui, gegužės 7 d.

Penktadienis džiugus – meilės, laimės metas, kai viską reikia daryti džiaugsmingai, neįsitempiant. Nesiimkite to, kas nemalonu, kas sunku.

Tai svarbi diena, padėsianti atsirinkti, kas jums svarbiausia, bei rasti tinkamiausią sprendimą svajonėms įgyvendinti.

Patartina gilintis į nebaigtus darbus, užvilkintus reikalus. Dabar atsiras galimybių perdaryti tai, kas nepavyko, įveikti anksčiau neįveiktus sunkumus, atitaisyti padarytas klaidas bei paskubinti įstrigusį reikalą. Verta imtis permainų, įvairių reorganizacijų, naujovių (net jei tai gerai pamiršta sena).

Palanku aiškintis teisybę, pradėti bylinėjimąsi. Naudinga sudarinėti ilgalaikes sąjungas, taip pat pasirašinėti svarbius susitarimus. Tinka susitikti su įtakingais asmenimis, su teisininkais, su užsieniečiais.

Tai lemtingas metas ir meilės santykiuose – pavyks išsivaduoti iš jausmų, kurie varžo, riboja, išspręsti bendravimo problemas ten, kur norisi abipusio supratimo, bet vis nesiseka suderinti priešingų norų, poreikių.

Patartina daugiau bendrauti, ypač su vaikais, su bičiuliais. Tik venkite ginčų – parodykite daugiau pagarbos svetimai nuomonei, net jei ji jums pasirodys kvailoka, neteisinga. Neskubėkite numoti ranka į išgirstus dalykus – galimas daiktas, kad tai itin vertingas patarimas, išganingas pamokymas. Tik suprasti tai galite ne iš karto.

Palanku užmegzti naujas pažintis – dabar sutiksite tikrą draugą. Ir dažniau dėkokite. Būkite dosnūs bei linksmi, teikite dovanas, padėkite kitiems.

Tinkamas laikas romantiškiems pasimatymams, seno ryšio atnaujinimui, naujo užmezgimui. Beje, diena gali stebinti netikėtumais širdies reikaluose, kai draugystė nelauktai pavirsta meile ar atvirkščiai...

Sapnai iš ketvirtadienio į penktadienį susiję su įspėjimais. Kad ir kokie džiaugsmingi jie būtų, geri sapnai reikštų gresiančias apgaules ir gali išsipildyti atvirkščiai. Gerai buvo nebent skraidyti ar greitai važiuoti – jums pavyks įveikti kliūtis, nesėkmes.

Blogas ženklas: įsipjauti, įsidurti, apsiplikyti.

Geras: rasti aštrių, smailių metalinių daikčiukų, monetų prie savo namų – sėkmė reikaluose bei meilėje.

Žvilgsnis į priekį: savaitgalis permainingas. Šeštadieniui neverta planuoti ką nors svarbaus, sekmadienis palankus bendravimui, kelionėms, šventimams. Šeštadienį palanki žalia spalva, vengtina juoda; sekmadienį palanki raudona, ryškiai geltona, vengtinos šviesios spalvos; pirmadienį palanki tamsiai mėlyna, tamsiai raudona, rudai raudona, vengtini ryškūs deriniai, žydra.

Avinas (03 21–04 20). Penktadienis iki 15 val. sąlyginai pasyvus – nieko naujo bei rimto nesiimkite. Tiesa, jums seksis – atsiras norinčių bei galinčių padėti. Stebėkite, kas vyksta, ir stenkitės kuo optimistiškiau tai vertinti. Nuo 15 val. – jūsų lyderystės metas, tuomet ir griebkite jautį (o gal aviną?) už ragų. Nepraleiskite gerosios progos. Tai bus palanki diena meilės pasimatymams. Gali atsinaujinti nutrūkęs meilės ryšys.

Jautis (04 21–05 20). Penktadienis padės suvokti, kas jums svarbiausia. Susitikimai ir iki 15 val. priimti sprendimai nulems profesinę sėkmę ilgam. Tai ir tinkamas metas imtis darbų, kuriems reikia įkvėpimo, kūrybingumo bei optimizmo.

Dvyniai (05 21–06 21). Penktadienį darbų krūvis gali dar labiau išaugti, bet jūs puikiai viską įveiksite. Beje, dabar palanku aukštai taikyti, daug užsibrėžti. Tinka su vadovybe aptarinėti jūsų veiklos perspektyvas – gautais pažadais galite tikėti. Ir būkite pakantesni bendraudami – iš pirmo žvilgsnio nemalonus žmogus vėliau pasirodys įdomiu bei reikalingu.

Vėžys (06 22–07 22). Penktadienis palankus – jūsų galimybės plėsis. Priimkite gautus pasiūlymus. Šios dienos susitikimai bei užmegztos pažintys bus laimingos. Galimas lemtingas romantiškas susitikimas darbe ar svečiuose.

Liūtas (07 23–08 22). Penktadienį iki 15 val. ramybės (ar bent geros nuotaikos) stigs. Tiesa, tai palankus metas mokesčių, draudimo, skolų, alimentų reikalų tvarkymui. Vėliau prasidės sėkmingas laikas, kai verta susitikti su įtakingais asmenimis, nuo kurių priklauso jūsų pripažinimas, veiklos plėtojimas. Bus palankūs susitikimai su žmonėmis iš toli, viešnagės. Galima netikėta romantiška pažintis.

Mergelė (08 23–09 22). Penktadienį irgi ieškokite kompromiso, derėkitės, mokėkite laiku nusileisti ar pasiūlyti alternatyvą. Orientuokitės į kitų interesus (svarbiausia partnerių, sutuoktinio), jei norite, kad ši diena būti vaisinga bei smagi. Puiki proga taikiai pasišnekėti su antrąja puse dėl jums svarbaus reikalo.

Svarstyklės (09 23–10 23). Penktadienį nepriekabiaukite, nepykite, nepradėkite santykių aiškintis, kol dešimt kart nepatikrinsite, ar esate teisūs. Būkite nuoširdesni savo sutuoktiniui – jūsų santykiai gali vėl tapti puikūs, jei bent truputį pasistengsite ką nors nuveikti antrosios pusės labui. Neblogas laikas dalykiniams susitikimams, aktyviai veiklai, susitikimams su dalykiniai partneriais, finansinių reikalų aptarimui.

Skorpionas (10 24–11 22). Penktadienis itin sėkmingas iki 15 val. Jūsų nuotaika bus puiki, atsiras galimybių ištaisyti seną klaidą, susitaikyti su draugu ar mylimu žmogumi. Darbo reikalų tvarkymui, darbo paieškai, susitikimui su nauju darbdaviu palankesnis metas nuo 15 val. Tiktų imtis darbų, reikalaujančių kantrybės arba sėkmės. Daugiau dėmesio skirkite sveikatos stiprinimui.

Šaulys (11 23–12 21). Penktadienis iki 15 val. tiks tvarkyti namų, šeimos reikalus – tai naudingiau, nei užsiimti profesinių problemų sprendimu. Palankus metas investavimui į nekilnojamą turtą, žemę. Nuo 15 val. prasidės visapusiškos sėkmės metas, kai pavyksta viskas, kad ir kuo užsiimi. Beje, jūsų nuotaikos bus itin romantiškos – galimas nuotykis.

Ožiaragis (12 22–01 19). Penktadienį mėginkite susitikti su žmonėmis, kurių niekaip nepavyksta „pagauti“ – pasikalbėkite draugiškai, be užuolankų, užduokite klausimus, nuo kurių jie mėgindavo išsisukti. Suskubkite dalykinius reikalus sutvarkyti iki 15 val., vėliau galite kai ką naudingo nuveikti šeimos labui. Vakarą geriausia praleisti namuose su šeima.

Vandenis (01 20–02 18). Penktadienį suprasite, kad darbe jus vertina, kad pakanka dėmesio iš draugų, iš mylimo asmens. Dabar galite sulaukti nuoširdžios pagalbos, nelauktos dovanos. Geras laikas ir dalykiniam susitikimui, ir finansinių reikalų tvarkymui. Palankūs ilgalaikiai susitarimai. Galimos svarbios jūsų ateičiai pažintys.

Žuvys (02 19–03 20). Penktadienį būsite sumanūs, veiklūs – aplinkiniams paliksite malonų įspūdį. Bendraukite, kalbėkitės jums svarbiais klausimais. Iki 15 val. patartina planuoti tuos reikalus, kuriuos atlikti reikia skubiai.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą