Palmiros horoskopas pirmadieniui, gegužės 24 d.

Pirmadienį būsite energingi – verta imtis didesnio darbų kiekio, sudėtingų užduočių, nepavykusių darbų. Palanku atnaujinti tai, kas anksčiau nepavyko ar buvo atlikta ne itin kokybiškai ir dabar norima pagerinti. Pasistenkite nieko sudėtingo, painaus neatidėti vėlesnėms dienoms.

Palankus metas kažko mokytis, atnaujinti senas žinias. Tinka vadovybei priminti jums anksčiau duotus pažadus.

Iš sekmadienio į pirmadienį gerai regėti dinamiškus sapnus. Kova reikštų kovą su savo bei svetimais trūkumais. Blogai buvo sapnuoti žalią žolę, apskritai bet kokią žalumą matyti – saugokitės apgaulės, galimas liūdesys, nesėkmė. Zuikiai, katės – išgyvenimai, vanduo – apkalbos, santykių aiškinimasis. Būti nuogam – katastrofa, tačiau plaukus kirpti – išvengsite to, kas jums kliudo gyventi, kas tampa jūsų nelaimių šaltiniu. Valgyti – išbandymai, liga. Negerai matyti ir savo atspindį veidrodyje.

Blogas ženklas: išsitepti purvu – nuostoliai, palysti, nukristi – nesėkmė tvarkant reikalus, jei užpultų naminis gyvūnas, jei odą be aiškios priežasties imtų niežėti, jei suplyštų avalynė ar bato kulniukas nulūžtų, jei rankose sulūžtų darbo instrumentas.

Geras ženklas: netyčia pieną išlieti, rasti vaikišką žaisliuką ar kokį medinį daiktą.

Žvilgsnis į priekį: antradienis tinkamas sudėtingų profesinių problemų sprendimui, galima imtis kažko naujo, jei tai gerai apgalvota, tinkamai pasiruošta; palankios spalvos – sidabrinė, žydra.

Avinas (03 21–04 20). Pirmadienis įtemptas. Tinkamas laikas tvarkyti skolų, mokesčių, draudimo reikalus.

Jautis (04 21–05 20). Pirmadienis geras į ką nors kreiptis su prašymu, derėtis, užmegzti partneriškus ryšius.

Dvyniai (05 21–06 21). Pirmadienis geras sveikatos tikrinimui. Tinkamas laikas darbo susitarimams.

Vėžys (06 22–07 22). Pirmadienis sėkmingas užvilkintų reikalų tvarkymui. Gali atsinaujinti senas romantiškas ryšys.

Liūtas (07 23–08 22). Pirmadienis netinkamas svarbiems dalykiniams reikalams. Tiesa, nebloga diena namų reikalų tvarkymui.

Mergelė (08 23–09 22). Pirmadienis tinkamas aiškintis susikaupusiai painiavai darbe bei ieškoti būdų, padėsiančių to išvengti ateityje.

Svarstyklės (09 23–10 23). Pirmadienis tinkamas piniginių – turtinių reikalų tvarkymui.

Skorpionas (10 24–11 22). Pirmadienis geras svarbių reikalų tvarkymui, tiesa, kad ir kuo užsiimsite, neskubėkite, likite atidūs.

Šaulys (11 23–12 21). Pirmadienis tinkamas darbų užbaigimui, konfidencialių reikalų tvarkymui.

Ožiaragis (12 22–01 19). Pirmadienį tinka perdaryti tai, kas anksčiau nepavyko.

Vandenis (01 20–02 18). Pirmadienis geras aktyviai veiklai. Tinkama proga atnaujinti seną veiklą, imtis to, kas anksčiau nepasiteisino arba kas buvo itin sėkminga – tądien viskas tik į gera.

Žuvys (02 19–03 20). Pirmadienį pasijusite smagiau – ateis pagalba, paguoda iš senų laikų...

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą