Palmiros horoskopas šeštadieniui, birželio 5 d.

Šeštadienį gali tikėtis rūpesčių tie, kas mėgsta rizikingas pramogas bei rizikingą sportą, gausius susibūrimus, aktyvų bendravimą. Ramiems, atsargiems bei introvertiškiems ypatingų nesklandumų nekils.

Deja, jausis stiproka įtampa bei vidinio nepasitenkinimo jausmas, galintis virsti maištu. Kad niekas nesudrumstų dvasios ramybės bei neišmuštų iš pusiausvyros, verta atidžiau įsiklausyti į save, pajausti savo pirmines reakcijas, išgirsti savas mintis (ne draugų, ne gatvės, ne knygų), o tam reikės ilgiau pabūti vieniems su savimi, su savo klausimais ir atsakymais. Deja, aplinka provokuos, klaidins, bendravimas dažniau blaškys, net kvailins...

Bendravimas apskritai gali virsti problema: tikėtini nusivylimai bei konfliktai dėl dėmesio, supratimo stokos, apgaulės, melo. Beje, netikėkite paskalomis – jus gali supykdyti su artimu žmogumi nedoras liežuvautojas. Šeštadienis nebus tinkamas aiškintis santykius su artimaisiais, mylimaisiais, draugais.

Šeštadienį patartina vengti gausių susibūrimų bei audringų pobūvių. Patartina vengti svaigalų.

Diena nepalanki pirkti vertingą darbo techniką, transporto priemones, telefonus, taip pat brangius žiedus, apyrankes, rankines.

Bus didesnė nelaimingų atsitikimų, konfliktų, smurto, vagysčių, apiplėšimų, įvairių avarijų (transporto, taip pat susijusių su vandeniu) tikimybė. Itin pažeidžiami bus vyrai, kariškiai, žiniasklaidos atstovai. Nepalankios dienos ir vairuojantiems transportą – nuosavą ar visuomeninį.

Labiau tikėtinos galvos, rankų traumos. Galimi galvos skausmai be priežasties. Būkite itin apdairūs su aštriais metaliniais įrankiais, ginklais, su degiomis, sprogiomis medžiagomis. Atsisakykite rizikingo vairavimo. Pasisaugokite vagių.

Iš penktadienio į šeštadienį buvo svarbūs tik spalvoti, aiškūs sapnai. Gerai buvo regėti arklius, šunis, blogai – kitus gyvūnus. Artimieji reiškė nelaimę, paukščiai – negerą žinią. Išvysti save nuogą – saugokite savo paslaptis, taip pat pasistenkite įvykdyti duotus pažadus – jus gali nubausti už žodžio netesėjimą.

Blogas ženklas: išsitepti (ypač riebalais), išberti ne vietoje šiukšles, taip pat kruopas, grūdus, miltus, valgyti vištieną, apsiniaukęs dangus.

Geras ženklas: jei ant jūsų užkristų paukščio plunksna – sėkmė piniguose; rasti daug metalinių daiktų, ypač vienodų – netikėta sėkmė.

Avinas (03 21–04 20). Šeštadienį trykšite energija, jausite, kad galite pakeisti pasaulį... Tiesa, stigs atsargumo bei saiko jausmo, suvokimo, kad lazda turi du galus, tad ją lengvai ir perlenksite. Būkite santūresni tarp svetimų žmonių – galite sukelti apkalbas.

Jautis (04 21–05 20). Šeštadienis apgaulingas: galite patikėti melagiu, apgaviku ir dėl to ar susipykti su artimu žmogumi, ar prarasti pinigų, ar susikompromituoti visuomenėje. Nepykite, jei artimieji primins senas klaidas. Būkite atsargesni dirbdami su aštriais įrankiais (ypač peiliais).

Dvyniai (05 21–06 21). Šeštadienis žada rūpesčius, priverstinį planų pakeitimą per draugus. Bus svarbu likti budriems, blaiviems visomis prasmėmis – atsiras norinčių apsukti. Didelė apgaulių, traumų, nelaimingų atsitikimų, avarijų tikimybė dėl išsiblaškymo, neatidumo, patiklumo.

Vėžys (06 22–07 22). Šeštadienį dėl menkos priežasties galite imti maištauti, susipykti su jums brangiu asmeniu, paskelbti karą, skyrybas... Likite tolerantiški, labiau pasirūpinkite tėvais, neapsunkinkite savaitgalinio džiaugsmo ambicijų kova, neobjektyviais reikalavimais sau, artimiesiems. Neteiskite, verčiau siekite išaukštinti tuos, kurie šalia jūsų.

Liūtas (07 23–08 22). Šeštadienį pamirškite, kad esate pastabūs kritikai, talentingi mokytojai, išmintingi guru – tvyros įtampos debesys, ir net menka pastaba virs nepasitenkinimo žaibais jūsų padangėje.

Mergelė (08 23–09 22). Šeštadienis nesmagus, apgaulingas – laiku nepajusite pavojaus, patikėsite įžūliais avantiūristais... Geriausias poilsis – tolimoje sodyboje su artimaisiais. Jie tektų viešėti, būkite santūresni tarp svetimų žmonių – galite sukelti apkalbas. Nerizikuokite kelyje.

Svarstyklės (09 23–10 23). Šeštadienį būkite šiltesni savo porai – tai padės išvengti nesutarimų dėl dėmesio stokos. Deja, išaugs barnių, nemotyvuotos baimės, nelaimingų atsitikimų tikimybė – būkite atsargesni kelionėse, taip pat venkite bendraujant nemalonių žmonių bei ginčytinų temų.

Skorpionas (10 24–11 22). Šeštadienį labiau pasaugokite sveikatą – galite netikėtai sunegaluoti, taip pat susižeisti. Bus svarbu sveikai maitintis. Bus palankūs įvairūs tvarkymosi darbai – atsisakykite to, kas jus trikdo, erzina, išneškite nereikalingus daiktus, drabužius, įsivaizduodami, jog kartu išnešate nelaimes iš namų.

Šaulys (11 23–12 21). Šeštadienį nereikėtų priimti jokių lemtingų sprendimų, ypač dėl mylimo žmogaus – neteisingai įsivaizduosite jūsų santykius. Beje, tai apgaulingas metas: netikri susižavėjimai, kvaili įsimylėjimai, tuščios išlaidos. Labiau įsiklausykite į vaikų skundus, baimes.

Ožiaragis (12 22–01 19). Šeštadienį išlįs tai, ką slėpėte nuo savęs: geri įspūdžiai, džiugi patirtis lems optimizmą, švelnins situaciją, bet jei užsiėmėte tuo, kuo nereikia, bendravote su tai, su kuriais nereikia – bus bloga, pikta. Venkite bet kokių nesutarimų su šeima. Likite dosnūs ir šilti tėvams.

Vandenis (01 20–02 18). Šeštadienis neramus – nerizikuokite vairuodami, nesėskite už vairo neblaivūs, nevažiuokite su neblaiviais vairuotojais. Būkite atsargesni prekyvietėse, labiau pasaugokite turtą ir mažiau kreipkite dėmesio į apkalbas apie jums artimą asmenį.

Žuvys (02 19–03 20). Pagunda apkaltinti netikusia nuotaika (sugadintu gyvenimu, globaliniu atšilimu) sutuoktinį gali kilti šeštadienį. Jei nepajėgsite pasidžiaugti jūsų bendryste, pademonstruoti kilnumą bei dosnumą, tuomet saugiau dieną praleisti vieniems toliau nuo namų.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą