Palmira: tai viena nepalankiausių dienų 2018 m.

Pirmadienis – itin nepalanki diena (viena nepalankiausių 2018 m.), netinkama nei svarbiems reikalams, ypač teisiniams, finansiniams, tvarkyti, nei vykti į keliones. Tai blogas laikas pradėti naujus darbus, pirkti vertingus daiktus, investuoti pinigus.  Tai bus didelio konflikto diena, kai mėginama atskirti tikrąsias vertybes nuo pripirštų, nors aplinkiniai žmonės, visuomenė itin mėgins jas primesti... Kad tai neišmuštų iš pusiausvyros, verta atidžiau įsijausti į savo giliuosius, tikruosius poreikius, o tam reikės daugiau laiko pabūti vieniems su savimi, savo problemomis. Kadangi bendravimas su tais, kurių nemėgstate, ar su atsitiktiniais žmonėmis blaškys, kvailins, būtų puiku susitikti su asmenimis, kuriuos gerbiate, kurių nuomonės paisote. Ypač antra dienos pusė gali sukelti nereikalingą įtampą tarp sutuoktinių ar įsimylėjusių – dažniausiai dėl prisiminimų apie buvusius meilės romanus, seną neištikimybę. Patartina vengti gausių susibūrimų bei audringų pobūvių – juose nelaimės itin tikėtinos. Venkite ir didelių išlaidų. Bus didelė nelaimingų atsitikimų, traumų, įvairių avarijų, taip pat apgaulių, vagysčių, smurto, ypač susijusio su pinigų ir turto, taip pat meilės klausimais, tikimybė. Būkite atsargūs su degiosiomis, sprogiosiomis medžiagomis. Sekmadienį, pirmadienį itin pažeidžiami bus galva, veidas, nugara, stuburas, sąnariai. Labiau pasaugoti save turi asmenys, kurių širdis silpna, taip pat sergantys diabetu. Iš sekmadienio į pirmadienį buvo geriausia nieko nesapnuoti. Sapnų gausybė reikštų klaidingą dabartinį pasirinkimą. Gerai buvo save matyti nuogą – einate teisingu keliu, blogai apsirengus – esate užvaldyti iliuzijos. Balta spalva – apsauga, tačiau rūkas, pelkės – liga, kliūtys.  Blogas ženklas: jei karoliai sutrūktų, žiedelis nusiristų į sunkiai pasiekiamą vietą, auskarą pamesti, monetos iš piniginės byrėtų, siūlės irtų, saga ištrūktų, jei rankos tirptų (labiau pasaugokite sveikatą), jei namuose kas nors sulūžtų, įsipjauti, rakštį įsivaryti, išsitepti, jei kūną niežėtų. Geras ženklas: netyčia vandeniu apsipilti ar būti apipiltam, sulyti – išsivalymas. Žvilgsnis į priekį: antradienis netinkamas svarbiems reikalams tvarkyti; palankios spalvos – balta, rausva, alyvinė; vengtinos – žalia, ruda, mėlyna, juoda.

Avinas (03 21–04 20). Pirmadienis paaštrins santykius su sutuoktiniu – gali įsižiebti rimtas konfliktas. Šiomis dienomis galite nukentėti per priešus, konkurentus. Itin išaugs nelaimingų atsitikimų, traumų tikimybė.

Jautis (04 20–05 20). Pirmadienį galimos traumos, nemalonumai darbe, ypač antrą dienos pusę.

Dvyniai (05 21–06 21). Pirmadienį labiau pasaugokite vaikus. Diena gali bloga romantiškiems santykiams užmegzti. Saugokite jau turimą ryšį – didelė tikimybė smarkiai susivaidyti dėl niekų.

Vėžys (06 22–07 22). Pirmadienį gali kilti rūpesčių dėl vaikų. Ne laikas bus tądien priimti radikalius sprendimus dėl mylimo asmens.

Liūtas (07 23–08 22). Pirmadienį būkite atidesni atlikdami savo darbus – dėl padarytų klaidų galite finansiškai nukentėti. Būkite atidesni kelyje. Šiomis dienomis labiau tikėtinos baudos, vagystės.

Mergelė (08 23–09 22). Diena visiškai nepalanki finansiniams susitarimams, vertingiems daiktams įsigyti – tai tuščių išlaidų metas.

Svarstyklės (09 23–10 23). Būsite itin ekstremistiški, linkę viską neigti, peikti, o gal ir naikinti.

Skorpionas (10 24–11 22). Pirmadienis itin sudėtingas, tiek veiklai, tiek jūsų finansinei padėčiai, tiek asmeniniams santykiams.

Šaulys (11 23–12 21). Pirmadienį bus svarbu nieko nekeisti, tad neskubėkite tądien kirsti šakos – ji gali būti ta pati, ant kurios sėdite...

Ožiaragis (12 22–01 19). Pirmadienis netinkamas naujoms veiklos perspektyvoms aptarti, susitikti su būsimu darbdaviu. Gauti dalykiniai pasiūlymus nebus naudingi.

Vandenis (01 20–02 18). Pirmadienį tikėtini rūpesčiai per įtakingus asmenis, teisinės problemos, nemalonumai kelyje, svečiuose. Tai nusivylimų bei nuostolių laikas.

Žuvys (02 19–03 20). Nebūkite patiklūs, ypač pirmadienį, tvarkydami piniginius ir turto reikalus, taip pat meilės srityje – ne laikas užmegzti naujus santykius ir skubėti nutraukti senus. Beje, mažiau klausykite draugų nuomonės apie jums brangų žmogų.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą