Palmira: tai svarbus metas

Svarbus metas – pavyks suvokti, kokias problemas teks spręsti nedelsiant bei ko nebepavyks išsaugoti.

Nors antradienį būsite kupini jėgų, naujų sumanymų, ir norėsis iš karto imti veikti, vis dėlto ne viskas bus taip, kaip pasirodys, kaip būsite numatę, kaip tikėsitės, ir dienos planus gali tekti koreguoti. Labiau tikėtini kliuviniai, susiję su kelionėmis, su užsieniečiais, taip pat tvarkant biurokratinius, teisinius reikalus. Būkite atidesni skaitydami dokumentus, juos pasirašydami, skaičiuodami pinigus.

Svarbiems susitikimams, reikalams skirkite daugiau laiko. Ir neskubėkite vertinti, žadėti, įsipareigoti. Tikrinkite jus pasiekiančią informaciją. Kita vertus, tai gera proga atskleisti neteisybę, klastą, apgaulę – parodyti kitą medalio pusę!

Kad ir kuo užsiimsite, kad ir kokias problemas spręsite, šios dienos sprendimai turi būti brandūs – jokių avantiūrų. Nebijokite tiesos – mokėkite ramiai pripažinti akivaizdžius dalykus, nors jie ir ne visada būna malonūs (kaip vaistai).

Antradienis tinkamas išlaidauti, pirkti naujus daiktus, drabužius. Gera proga įsigyti (gaminti) amuletus iš sidabro, ypač su toteminių gyvūnų atvaizdais. Palanku pradėti sportuoti. Bet kokiu atveju, raskite laiko šiandien intensyviau pasimankštinti. Tinka pradėti mokytis Rytų kovų menų. Tiks spėti ateitį. Geras laikas romantiškiems pasimatymams bei pažintims.

Sapnai iš pirmadienio į antradienį pranašiški, pildysis greitai, suprasti reiktų tiesiogiai: jei po sapno liko gera nuotaika, juolab, jei kelis džiugius sapnus regėjote – laukia smagus netikėtumas, gera permaina. Tačiau blogai buvo regėti košmarą arba būti baltai apsirengus (skurdas, gėda), maudytis (liga), valtimi plaukti (nelaimė, netikėtos mirties grėsmė). Puiku buvo regėti ugnį – pagalba, sėkmė, medžius – nauji draugai, globėjo įgijimas, lietų – pagijimas, apsauga. Jausti vėją, pačiam skraidyti, išvysti debesis, vaivorykštę – pagalba, globa.

Blogas ženklas: jei sugestų vandens čiaupas, jei kaimynai vandeniu užlietų, taip pat jei kojos permirktų – nuostoliai veikloje, dulkių įkvėpti, čiaudėti, jei kas į akį įkristų – galite būti apgauti, suklaidinti, jei ant jūsų užkristų medžio šaka – galimos dramatiškos permainos gyvenime, nemalonumai darbe.

Geras ženklas: jei sustojęs laikrodis netikėtai imtų eiti – didelė sėkmė, rasti žaisliuką, kaukę, smulkmeną iš geltono metalo – painiavos, apgaulės atskleidimas, pamesti sagą – atsikratysite žalingos draugystės ar kažko kito kenksmingo savo gyvenime, išvysti šviesius dūmus – apsaugos požymis.

Žvilgsnis į priekį: trečiadienį palankios spalvos – juoda, raudona, balta, geltona.

Avinas (03 21–04 20). Antradienį galite išvysti tai, kam buvote akli – ne tik reikaluose, bet ir meilėje. Suprasite, kuo privalėsite užsiimti dar metus bei ko neteksite, ką teks paaukoti.

Jautis (04 21–05 20). Antradienis džiugins, ypač tuos, kurie galvoja, kad yra nemylimi: gali paaiškėti priešingi dalykai. Šiomis dienomis gali užklupti naujas jausmas ar atsinaujinti užmirštas romanas. Tai ir svarbios draugiškos pagalbos metas.

Dvyniai (05 21–06 21). Antradienis – apribojimų metas, kai reikia susitaikyti, o ne kovoti. Net jei ne viskas patiks, nors aplinkiniai jaus teisę (gal net pareigą) jums nurodinėti bei visko reikalauti. Stenkitės elgtis kukliau, neprovokuokite už jus viršesnių ar vyresnių asmenų, atvirkščiai – siekite įgyti jus kritikuojančių asmenų pasitikėjimą bei paramą.

Vėžys (06 22–07 22). Antradienį, jei įtarsite, kad niekuo negalėsite žmogui padėti, nesuteikite tuščiai vilties, tad mažiau kalbų – daugiau darbų. Ir neskubėkite įsipareigoti – vėliau jus gali šantažuoti šiandien duotu žodžiu.

Liūtas (07 23–08 22). Antradienį – gera proga taikytis su mylimu žmogumi ar sutuoktiniu, ypač jei įteiksite dovanėlę ar pakviesite pietų (nelaukite rytdienos, nebijokite švęsti meilės dvi dienas).

Mergelė (08 23–09 22). Antradienį pasikliaukite savieiga, nesistenkite daug nuveikti, nors diena ir sėkminga. Tinka pasirašinėti ilgalaikius dokumentus, aptarinėti su šefu jūsų finansines perspektyvas. Tai puikus metas ką nors mielo, gražaus padovanoti sutuoktiniui.

Svarstyklės (09 23–10 23). Antradienis – ramybės, paslapties metas. Mokėkite laukti sau palankios akimirkos, nesikarščiuokite ir nesinervinkite be reikalo. Tyla bus veiksmingiausias argumentas. Šiandien net ir labai norėdami įvykių nepaskubinsite. Tinkamas laikas konfidencialiems susitarimams.

Skorpionas (10 24–11 22). Antradienį svarbius reikalus aptarkite su draugais, kvieskitės juos pagalbon. Jei draugas jau seniai jums netesėjo duoto žodžio – puiki proga jam priminti, tačiau nenustebkite, jei ir jums prikiš neįvykdytą pažadą.

Šaulys (11 23–12 21). Antradienį jūsų nuopelnai nemenki, ir derėtų apie juos priminti viršininkui. Jei bus siūlomos sudėtingesnės pareigos, atsakingesnis darbas – sutikite.

Ožiaragis (12 22–01 19). Antradienis sėkmingas, palankus ir asmeninių problemų sprendimui, ir dalykinių reikalų tvarkymui. Tiesa, jei tai susiję su užsieniečiais, kelionėmis ar veiklos plėtimu, būtina atida. Įvykių neskubinkite.

Vandenis (01 20–02 18). Antradienį nereikėtų tikėtis žadėtos pagalbos, nors pagalba ir galima, tiesa, iš ten, iš kur nesitikėsite. Taip pat naudinga taps nesusitapatinti su svetimais rūpesčiais – kiekvienas turi dirbti savo darbą. Mažiau jaudinkitės dėl kitų, verčiau siekite gerai atlikti savo pareigas.

Žuvys (02 19–03 20). Antradienį gali paaiškėti tai, ką nuo jūsų slepia veiklos partneriai, ar atsirasti naujų nelauktų pagalbininkų. Nebloga proga atviram pokalbiui su sutuoktiniu. Beje, būsite nuostabūs, tad galite sulaukti ir netikėtų meilės prisipažinimų.

lrytas.lt infromacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą