Palmiros horoskopas šeštadieniui, spalio 9 d.

Šeštadienį palankus aktyvus poilsis. Tai geras metas sportuoti, judėti, keliauti, bendrauti, pažintis užmegzti. Bus palankios tiek šeimyninės šventės, tiek oficialūs susitikimai.

Diena atneš nemažai pasitenkinimo, jei skirsite ją bendravimui, kelionėms. Susitikite su bičiuliais, aplankykite giminaičius. Palanku bus teikti dovanas. Apskritai būkite dosnesni – tai puikus laikas labdarai. Tai karminių skolų grąžinimo metas, kai verta kažką paaukoti, padėti prašančiam. Net jei negalite materialiai paremti, pasistenkite kitokiu būdu pasitarnauti. Ir nešykštėkite gero žodžio.

Beje, šeštadienis sėkmingas atnaujinti seną, nutrūkusį ryšį, nebus sunku ir naują užmegzti. Jei tai bus romantiška pažintis, nereikėtų skubinti įvykių – taip santykiai patikimiau susiklostys. Beje, šiuo metu užsimezgusios romantiškos pažintys siejamos su senų skolų (tikėtina, ir iš anų gyvenimų) meilėje grąžinimu.

Sapnai iš penktadienio į šeštadienį pranašiški, buvo gerai skraidyti, matyti žvaigždes, dangų, debesis, jausti vėją. Susapnuota bažnyčia, šventieji bylotų, kad jūsų laukia išbandymai.

Blogas ženklas: vorą sunaikinti – nesėkmė meilėje, jei akis perštėtų, nuo dulkių čiaudėti – esate apgaudinėjami; vengtini kontrastingi deriniai, ypač balta – juoda.

Geras ženklas: rasti geltonų monetų, kaukę, žaisliuką, šviesius dūmus išvysti; pilka.

Avinas (03 21–04 20). Šeštadienis kiek įtemptas – svarbu neskubėti išsakyti savo nuomonės bei veltis į ginčus. Jūsų reakcija bus greita, bet nebūtinai tiksli, tad venkite rizikuoti kelyje, pasaugokite rankas – bus didesnė traumų, nelaimingų atsitikimų tikimybė.

Jautis (04 21–05 20). Šeštadienį būkite atidesni antrajai pusei, raskite būdų labiau pasitarnauti – mažai ką laimėsite reikalaudami sau dėmesio ar kažkokių privilegijų. Tai metas, kai turite stengtis duoti, o ne imti. Šventimams, pasirodymui visuomenėje diena irgi tinkama.

Dvyniai (05 21–06 21). Šeštadienį daugiau dėmesio skirkite sveikatos stiprinimui. Palankios organizmo valymo dietos. Tinka užsiimti buitimi, namų interjero tobulinimu.

Vėžys (06 22–07 22). Šeštadienis džiugus bei sėkmingas, nors staigmenų pakaks, teks labiau derintis prie kitų... Palanki diena romantiškiems pasimatymams. Užsimezgusios pažintys perspektyvios.

Liūtas (07 23–08 22). Šeštadienį geriausia praleisti namie su artimaisiais bei šeimos draugais. Tiesa, vakaras palankus šventimams, viešnagėms ar svečių priėmimui.

Mergelė (08 23–09 22). Šeštadienis palankus kelionėms, įvairiems susitikimams. Šios dienos pokalbiai, išgirstos naujienos nuteiks optimistiškai. Pasistenkite įgyti jums svarbaus žmogaus pasitikėjimą, užsitikrinti įtakingo asmens paramą.

Svarstyklės (09 23–10 23). Šeštadienis – gera proga nudžiuginti netikėtu pasiūlymu, pakvietimu artimą, mylimą žmogų. Ir tai puikus laikas gimtadienio šventimui.

Skorpionas (10 24–11 22). Atgaunate pilnatvę, tampate išmintingi bei kilnūs. Pats laikas šeštadienį ieškoti protingos išeities iš keblios šeimyninės situacijos.

Šaulys (11 23–12 21). Šeštadienis iki pat pavakarės – ramybės metas, kai geriausia viską pamiršti ir visiškai atsipalaiduoti. Imsite atsigauti jau vakare. Ir tai bus smagus laikas: išsiruoškite į svečius, susitikite su tais, kurie jums brangūs, su mylimu žmogumi – sulauksite išskirtinio dėmesio, nuoširdžios meilės.

Ožiaragis (12 22–01 19). Šeštadienis – džiugių susitikimų diena: sulauksite malonaus dėmesio, aplinkiniai bus itin geranoriški jūsų atžvilgiu.

Vandenis (01 20–02 18). Mažiau norėkite, mažiau tikėkitės šeštadienį – tądien galite sugadinti sau bei kitiems nuotaiką, nes kelsite per aukštus reikalavimus sau ar artimiesiems. Būkite atidesni tėvams, išklausykite jų nuomonę, įsigilinkite į jų patarimus, pamokymus.

Žuvys (02 19–03 20). Šeštadienį gali pasirodyti, jog pagaliau svajonės ima pildytis. Ir iš tiesų, tai sėkmingas metas, kai verta daugiau bendrauti, susitikti su tais, kuriuos mylite, gerbiate, kurių nuomonės paisote.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą