Palmira: padaugės sukčių, melagių ir apgavikų

Klaidinantis laikas. Jei šiandien viskas atrodys gerai, pasitikrinkite: gal tai spąstai? Mažiau vilkitės ir tikėkitės – ne laikas fantazuoti. Ir nieko neplanuokite, juolab savo ketinimų kitiems nepasakokite. Neskubėkite patikėti ir tuo, ką išgirsite ar perskaitysite, – tai dezinformacijos metas. Netiks žadėti, įsipareigoti, pasirašyti atsakingų dokumentų, kaip ir ką nors naujo pradėti, – naujovėmis apskritai nesižavėkite (per tai nusisuksite sprandą). Beje, galite susidurti ir su išradingu sukčiavimu bei vagystėmis.  Diena sudėtingesnė tiems, kurie mokosi, dirba su informacija ir jos perdavimu (žiniasklaida, dispečerinės tarnybos ir pan.), kurių veikla susijusi su transportu, moderniomis ryšio perdavimo priemonėmis. Deja, šiandien bus itin sunku susikaupti mąstant, rašant, skaičiuojant, keičiantis informacija, taip pat dirbant technika (ypač vairuojant transporto priemones), tad dažniau ilsėkitės, atsipalaiduokite ir nepamirškite patikrinti tai, ką atlikote. Deja, dėl kilusių klaidų galimi keisčiausi nesusipratimai, nelaimės. O anarchijos visur pakaks – daugiau ar mažiau, tačiau visiems stigs logikos, nuoseklumo, stabilumo. Padaugės ir sukčių, melagių, apgavikų (ypač telefoninių), suaktyvės vagys ir liežuvautojai. Būtina didelė atida dirbant su dokumentais, informacija, vairuojant transporto priemones. Bus didelė nelaimingų atsitikimų, avarijų tikimybė. Galimas ir smurtas dėl nekontroliuojamų emocijų, kurios gali būti susijusios ir su nesėkmėmis darbe, finansinėmis problemomis, meile, – pavyduliautojai bus atkaklūs. Kita vertus, neerzinkite savo partnerių – nors būtent šiandien gali pakakti progų paflirtuoti ir net naujai romantiškai pažinčiai užmegzti. Šiandien geriausia likti ištikimiems savo praeičiai – viskas, kas nauja, perspektyvu, iš tiesų bus tik maloni iliuzija (galinti ne visai maloniai baigtis). Diena nepalanki naujiems darbams pradėti, atsakingiems dokumentams tvirtinti, naujoms pažintims – ir dalykinėms, ir draugiškoms, ir romantiškoms – užmegzti. Nepalankus metas ir kelionėms – galimi nenumatyti kliuviniai. Netinkamas laikas švęsti, pramogauti. Svaigalų venkite. Antrą dienos pusę išaugs apsinuodijimų tikimybė – būkite atidesni maisto kokybei, nepiktnaudžiaukite vaistais.

 Sapnai iš antradienio į trečiadienį bus reikšmingi ilgą laiko tarpą.

Blogas ženklas: netyčia vandenį išlieti – apkalbos, šmeižtas; jei dantis nuskiltų – nužiūrėjimo požymis; jei miego nesinorėtų, jei blakstiena iškristų, suplyštų batas, vieną batą pamesti.

Geras ženklas: jei netyčia kas nors vandeniu aplietų ar sulyti, sudaužyti indą su vandeniu.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis ramesnis ir nuo 11 val. 45 min. tinkamas svarbiems reikalams tvarkyti; patartina nešioti baltų, žydrų, auksinių tonų drabužius.

Avinas (03 21–04 20). Stigs aiškumo, atsargumo, tad siekite viską vertinti sąmoningai, ramiai, kitaip neišvengsite esminių klaidų ir konfliktų. Dėl nieko neįsipareigokite, už nieką neprisiimkite atsakomybės, nors aplinkiniai stengsis užkrauti savas problemas, net priverti atsakyti už tai, ko nepadarėte, – šiuo metu nebus sunku jus paversti atpirkimo ožiu.

Jautis (04 21–05 20). Venkite bendravimo, daugiau laiko praleiskite namuose – būsite pernelyg patiklūs ir atviri neigiamai svetimai įtakai. Net jei savų rūpesčių neturėsite, jums greitai suges nuotaika dėl svetimų nesėkmių.

Dvyniai (05 21–06 21). Nepuoselėkite vilčių, nekurkite planų ir nieko nekeiskite savo gyvenime. Tiesa, pats laikas ryžtis atsisakyti žalingų įpročių, senų niūrių prisiminimų ar bendravimo su netikusiais žmonėmis, trukdančių optimistiškai žvelgti į ateitį.

Vėžys (06 22–07 22). Venkite aptarinėti svarbius dalykinius reikalus su vadovybe ir būkite pakantesni tėvų valiai – objektyvumo stigs ne tik jums, bet ir jūsų šefui, tėvams. Nereikėtų labai viltis dėl šiandien gautų veiklos pasiūlymų – pasvarstykite apie juos kitą dieną. Venkite ginčų, nesiaiškinkite santykių, ypač su dalykiniais partneriais, ir meilės.

Liūtas (07 23–08 22). Netinka tvarkyti svarbaus reikalo (ypač finansinio) ar imtis ko nors naujo, taip pat vykti į komandiruotę (net jei jums pasirodys, kad viskas gerai) – galite viską sugadinti. Nepatartina vakare kviestis svečių ar patiems svečiuotis. Ir mažiau moralizuokite sutuoktinį, mylimą žmogų, vaikus.

Mergelė (08 23–09 22). Sudėtinga diena – pavojaus nejausite, tad galite pakliūti į bėdą. Saugokitės visokio plauko geradarių ir pranašų – ko gero, tai bus sukčiai, aferistai. Vakare pavyduliausite be rimto pagrindo, tačiau būtent tai ir pablogins situaciją.

Svarstyklės (09 23–10 23). Ko gero, visur bus blogai ir dėl to bus kalti jūsų artimieji, partneriai ar šiaip visuomenė. Bet jei taip galvoti jums nebūdinga, tuomet ypatingų problemų šiandien nepatirsite, nes veiks bumerango principas.

Skorpionas (10 24–11 22). Galite greičiau pavargti, prarasti dėmesingumą, reikalingą atsargumą. Dėl to galimi nesusipratimai darbe, įvairios traumos, avarijos kelyje. Labiau pasaugokite sveikatą.

Šaulys (11 23–12 21). Nesiveržkite į ateitį – ko taip norisi dabar, galbūt jums visai nereikia, nes pražudys. Net jei viskas eisis kaip iš pypkės, nesiimkite nieko rimto ir nieko nesitikėkite: ateityje tai nepasiteisins, net sužlugs. Būkite atidesni sveikatai. Galimi apsinuodijimai.

Ožiaragis (12 22–01 19). Reikia ramiai palaukti ir susitaikyti su esama padėtimi namuose bei darbe. Nebūkite patiklūs, neskubėkite. Tiesiog tylėkite, stebėkite ir nieko neveikite, nepriimkite jokių sprendimų. Tylėjimas – auksas.

Vandenis (01 20–02 18). Tylėjimas padės išvengti konfliktų ir susikaupti. Nereikėtų niekam nieko neaiškinti, dalintis savo mintimis, juolab dalyvauti apkalbose. Būkite atidesni su dokumentais – galite pamesti, neteisingai pasirašyti. Nepalanku pirkti vertingą techniką. Atsargiau kelyje. Pasisaugokite vagių ir įžūlių asmenų transporte, prekyvietėse.

Žuvys (02 19–03 20). Paaiškės nuostolių ir jėgų praradimo šaltinis, taps aišku, kokie žmonės jums nenaudingi ir nereikalingi. Visiškai netinkamas laikas susitarimams, sandoriams sudaryti, santykiams su antrąja puse aiškintis, ypač jei norite aptarti šeimos biudžetą ar ištikimybės problemą. Itin nepalankus, apgaulingas vakaras.

 

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą