Palmiros horoskopas ketvirtadieniui, sausio 27 d.

Ketvirtadienis palankus susikaupusiems reikalams tvarkyti, susitikti su svarbiais žmonėmis, atnaujinti reikalingus ryšius. Palanku tvirtinti gerai parengtas sutartis, sandorius. Verta apjungti jėgas, ieškoti ne tik bendraminčių, pagalbininkų, bet ir rėmėjų. Tinka kuo daugiau bendrauti, taikytis su priešais bei artimais žmonėmis ir visai netinka su kažkuo pyktis, nutraukti santykius, net skyryboms blogas laikas. Palankios kelionės.

Dirbkite su sunkiai prieinama informacija, aiškinkitės tai, kas paslėpta. Būkite atidūs išgirstiems patarimams, įspėjimas. Gera proga apie save pareikšti visuomenei, pristatyti savo kūrybą, sumanymus, planus. Puikus laikas bendravimui su bičiuliais, giminaičiais ir nepalankus romantiškiems pasimatymams.

Sapnai iš trečiadienio į ketvirtadienį pranašiški.

Blogas ženklas: jei kūną niežėtų be aiškios priežasties, druską išberti, jei laikrodis sustotų, indą sudaužyti.

Geras ženklas: rasti metalinį, blizgantį daiktą – sėkmė, jei netyčia peilis iškristų – jūsų skriaudikai bus nubausti.

Žvilgsnis į priekį: penktadienį palankūs žalsvi tonai.

Avinas (03 21–04 20). Ketvirtadienis geras kelionėms, viešnagėms, sutikimams su užsieniečiais. Susikaupusias problemas pavyks išspręsti gana sklandžiai – patartina imtis įsisenėjusių reikalų.

Jautis (04 21–05 20). Ketvirtadienį nebūkite patiklūs su mažai pažįstamais žmonėmis, nesivelkite į avantiūras – nei dalykines, nei finansines. Tačiau verta savo problemas aptarti su senu geru draugu.

Dvyniai (05 21–06 21). Ketvirtadienį draugas gali virsti rimtu sąjungininku tiek naujoje veikloje, tiek jūsų kovoje. Kad ir kokioje situacijoje atsidursite – venkite varžytis. Tai gera proga priešus ar konkurentus palenkti savo pusėn.

Vėžys (06 22–07 22). Ketvirtadienis – geras laikas intensyviai dirbti su dalykine informacija: ieškokite praleistų, nepastebėtų dalykų, apgalvokite savo kvalifikacijos kėlimo perspektyvas. Palanku tikrinti sveikatą.

Liūtas (07 23–08 22). Ketvirtadienis – sėkmės metas, kai verta jėgas skirti dalykinių projektų parengimui, vystymui. Tinkamas laikas susitikimams su partneriais, deryboms. Palankus metas dirbantiems kūrybinį darbą, taip pat laisvai samdomiems darbuotojams.

Mergelė (08 23–09 22). Ketvirtadienį į pagalbą gali ateiti senas šeimos draugas ar kolega, kuriam esate anksčiau padėję. Vis tik netvarkykite reikalų, kurių sėkmė nėra garantuota. Palanku ką nors namuose remontuoti.

Svarstyklės (09 23–10 23). Ketvirtadienį per trumpą laiką pavyks sutvarkyti ne vieną svarbų reikalą. Tai bus naudingų susitikimų, perspektyvių pažinčių bei gerų pasiūlymų diena – negaiškite laiko veltui.

Skorpionas (10 24–11 22). Ketvirtadienį galite sulaukti vertingos pagalbos, išgirsti naudingą patarimą, vertingą informaciją. Puikus metas ilgalaikiams susitarimams bendradarbiauti. Palanku dovaną teikti, norint užmegzti naują svarbią pažintį.

Šaulys (11 23–12 21). Ketvirtadienis pergalingas – tai sėkmės metas. Spręskite svarbias problemas, kovokite už jums svarbų reikalą. Ir mokėkite laiku pasinaudoti laimingu atsitiktinumu.

Ožiaragis (12 22–01 19). Ketvirtadienį būkite tikri, kad šiuo metu viskas klostosi taip, kaip reikia, ir vienintelis dalykas, kurio nereikia daryti, – tai kištis į natūralią įvykių eigą. Šiandien labiau pasvajokite ir nebijokite pasinaudoti tarpininkų paslaugomis. Galite gauti vertingą konfidencialų pasiūlymą.

Vandenis (01 20–02 18). Ketvirtadienis palankus, – pavyksta pakreipti įvykius kita linkme. Šios dienos susitikimai, pokalbiai, net atsitiktiniai, gali pakeisti jūsų ateitį. Tiesa, mažiau reikalaukite, – verčiau mąstykite, kaip pasinaudoti tuo, ką siūlo.

Žuvys (02 19–03 20). Ketvirtadienį pats laikas griebtis ryžtingų priemonių, kad įgyvendintumėte savo tikslus. Jums pavyks įtikinti vadovybę, aukštus valdininkus savo teisumu, idėjų pranašumu.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą