Palmiros horoskopas sekmadieniui, kovo 6 d.

Sekmadienis žada permainas, staigmenas – ko gero, diena susiklostys kiek kitaip, nei planuosite. Šis intriguojantis metas įkvėps bendraminčių paieškai, skatins pažinčių užmezgimą, taip pat ir romantiškų, ir jos bus laimingos, perspektyvios. Palankus metas bičiuliškiems susitikimams. Nepraleiskite progos taikytis, atnaujinti nutrūkusių ryšių – draugiškų, dalykinių ar romantiškų!

Ir daugiau bendraukite – galite gauti vertingų patarimų, kurie padės išspręsti jus varginanti klausimą, rasti naują, netikėtą išeitį. Galite sulaukti ir įdomių pasiūlymų.

Tai bus gausos metas, kai verta daugiau dėmesio skirti skaniam maistui, paišlaidauti ieškant gražių daiktų, dovanų tiems, kuriuos mylite.

Ši diena, kaip ir vakarykštė, siejama ir su draugiška parama, su labdara.

Sekmadienį Venera 8 val. 31 min. įeis į Vandenio ženklą, kuriuo judės iki balandžio 5 d. Kai Venera juda Vandeniu, finansiniuose, turtiniuose reikaluose bus daugiau rizikuojama, eksperimentuojama bei kitokiais būdais mėginama laimė. Meilės santykiuose permainų laikas – meilė netikėtai virsta draugyste, o draugystė perauga į meilę. Tie, kurių nebeįmanoma išlaikyti, pabėga. Suyra asmeninę laisvę varžantys santykiai, jų vietoje atsiras nauji. Venera Vandenyje kviečia ne tik pamilti laisvę, bet ir ją suteikti sau bei artimiesiems.

Sekmadienį 8 val. 24 min. Marsas įeis į Vandenio ženklą, kuriuo judės iki balandžio 15 d. Kai Marsas juda Vandenio ženklu, pergalę atneša išradingumas, originalios idėjos, mokėjimas racionaliai planuoti veiklą. Tai bus puiki proga ryžtingam permainų organizavimui. Ši Marso padėtis atvers kelią aktyviam naujovių įgyvendinimui, skatins revoliucingas idėjas ir, beje, solidarumą vyrų tarpe.

Sapnai iš šeštadienio į sekmadienį labiau svarbūs moterims. Puiku, jei jos sapnavo kovą, ginklus – jūsų laukia pergalė, išaukštinimas.

Blogas ženklas: jei laikrodis imtų vėluoti ar sustotų; jei imtų kraujuoti dantenos, iš nosies kraujas bėgtų; veidrodį sudaužyti; jei plaukai veltųsi, siūlai trūktų, siūlės irtų.

Geras ženklas: rasti veidrodžio šukę, blizgantį daiktą; jei laikrodis imtų skubėti.

Avinas (03 21–04 20). Būkite pakantesni bei meilesni artimiesiems, raskite progą sekmadienį įteikti dovaną artimam, mylimam žmogui. Sekmadienis, taip pat pirmadienis geros dienos ką nors vertingo nusipirkti, tinkamos ir tvarkyti piniginius, turtinius reikalus.

Jautis (04 21–05 20). Būsite geidžiamiausi, kad ir kur atsidursite: aplinkiniai į jus kreips ypatingą dėmesį, ir tai gera proga palikti gerą įspūdį asmeniui, kuriam norite patikti,

Dvyniai (05 21–06 21). Sekmadienį geriausia skirti ramiam poilsiui, pabūkite vieni. Bendraukite nebent su tais, kurie nieko iš jūsų nereikalauja, kurie jus myli, gerbia, saugo. Dabar reikia patinginiauti bei daugiau pamiegoti.

Vėžys (06 22–07 22). Sekmadienio susitikimai, pokalbiai gali būti naudingi jūsų karjerai.

Liūtas (07 23–08 22). Prisiminkite bičiulius – bendravimas su jais įkvėps optimizmo, suteiks naujų jėgų būsimiems darbams.

Mergelė (08 23–09 22). Kad sekmadienį jūsų nuotaika būtų puiki, pasistenkite artimiesiems, mylimam žmogui, sutuoktiniui parodyti daugiau dėmesio.

Svarstyklės (09 23–10 23). Šiomis dienomis galimi nepaprasti susitikimai, intriguojančios romantiškos pažintys. Ir jei tai nutiks sekmadienį – tikėtina, jog naujai užsimezgę meilės jausmai peraugs į darnų santuokinį ryšį.

Skorpionas (10 24–11 22). Nepaprastų įspūdžių metas, kai pasaulis nušvinta kitomis spalvomis, kai jausmai liejasi per kraštus. Neatsisakykite ir „paskutinės minutės“ kvietimo sudalyvauti kokiame nors renginyje, nueiti į neplanuotą vakarėlį. Savaitgalis žada ir netikėtus, slaptus romantiškus nuotykius.

Šaulys (11 23–12 21). Būsite galingi ir gražūs, iškalbingi, sąmojingi bei linksmi. Tai geras laikas įvairiems susitikimams, pasimatymams. Diena palanki ir romantiškai išvykai su šeima ar mylimu asmeniu.

Ožiaragis (12 22–01 19). Savaitgalis nulems, kaip artimiausius metu susiklostys santykiai su vaikais, su mylimu žmogumi ar sutuoktiniu. Pažvelkite su meile į save, į artimuosius – dabar savo santykiuose rasite aukso vidurį.

Vandenis (01 20–02 18). Sekmadienį pasistenkite daugiau laiko praleisti namie. Kvieskitės pas save reikalingus žmones, pasistenkite užsitikrinti įtakingo asmens paramą. Beje, sekmadienis – gera proga ir su tėvais supažindinti jūsų širdžiai mielą asmenį.

Žuvys (02 19–03 20). Tai puikos dienos jei ne gimtadienio šventimui, tai viešnagėms, susitikimams su svarbiais asmenimis, su žmonėmis, galinčiais įtakoti jūsų veiklą. Žadamas ir romantiškas nuotykis, jei tik išsiruošite iš namų išeiti.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą