Palmiros horoskopas trečiadieniui, kovo 30 d.

Trečiadienis – gana pasyvus metas, kai reikia daugiau miegoti, rasti laiko pasivaikščioti prie vandens telkinių. Gera proga savianalizei, baimės įveikimui. Daugiau dėmesio skirkite šeimai, artimiesiems.

Nors šiandien nereikėtų persidirbti, tačiau pasistenkite spėti sutvarkyti svarbesnius reikalus – nieko svarbaus, atsakingo ketvirtadieniui neatidėkite. Kad ir kuo užsiimsite, dažniau darykite pertraukas – ilga koncentracija vargins. Beje, vis pailsinkite akis, raskite laiko atsiplėšti nuo kompiuterio, pro langą į tolį pažvelgti... Ir nereikėtų veltis su aplinkiniais į ginčus – verčiau pamąstykite, ko galite iš kitų (net tų, kurių nemėgstate) pasimokyti.

Vengtinos tolimos kelionės. Nepatartina toli iš namų vykti.

Sapnai iš antradienio į trečiadienį nebuvo susiję su jumis asmeniškai, o su aplinkiniais. Tačiau geriausia buvo nieko nesapnuoti.

Blogas ženklas: jei netyčia kas vandeniu aplietų ar sulyti – jūsų paslaptis gali išaiškėti, patiems netyčia vandenį palieti – paskalos apie jūsų artimuosius, jei dantis nuskiltų – nužiūrėjimo požymis, jei daug plaukų išsipeštų, blakstiena iškristų – saugokitės apgaulės, jei batas suplyštų – draugo išdavystė, artimo žmogaus priešiškumas.

Geras ženklas: netyčia sudaužyti indą su vandeniu – turtas, pinigai.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis nepalankus svarbių reikalų tvarkymui, naujų darbų pradžiai; patartina nešioti ryškių spalvų drabužius.

Avinas (03 21–04 20). Trečiadienis nepalankus nauja ar svarbia veikla užsiimti, ypač tiems, kurie savo gimtadienio dar nesulaukė. Prisiminkite senus pažadus šeimai – tai padės sustiprinti santykius sutuoktiniu, tėvais. Taikykitės – ketvirtadienį bus per vėlu: diena žada iššūkius.

Jautis (04 21–05 20). Trečiadienis tinkamas tvarkyti bet kokius reikalus, tačiau būtinas didelis apdairumas, atsargumas, įžvalgumas, ypač jei reikės žadėti, įsipareigoti, ką nors pasirašyti.

Dvyniai (05 21–06 21). Trečiadienį neslėpkite savo gabumų, nesikuklinkite – kovokite už jums reikalingą darbo vietą, naudingesnes pareigas. Kreipkitės pagalbos į draugus. Bendraudami su viršininku pasistenkite neįsivelti į ginčus, nebūti kategoriški.

Vėžys (06 22–07 22). Trečiadienis – palankus metas veiklai plėsti, savo įtakai aplinkiniams stiprinti, užmegzti svarbius dalykinius ryšius. Kita vertus, nebūkite kurti geram patarimui, pamokymui. Galimi nesutarimai šeimoje dėl netikėtai pasikeitusios sutuoktinio nuomonės.

Liūtas (07 23–08 22). Trečiadienį būkite apdairesni, kruopštesni, atidesni dirbdami kasdieninius darbus, taip pat bendraudami su kolegomis, klientais – pasistenkite užbėgti už akių galimoms problemoms. Venkite priekaištų artimiesiems.

Mergelė (08 23–09 22). Trečiadienį ne laikas ant kažko pykti, su kuo nors vaidytis – nurimkite: turite mažinti priešų gretas ir gausinti draugų, sąjungininkų būrį. Didesnė nelaimingų atsitikimų kelyje, gatvėje, autoavarijų tikimybė. Neklausykite apkalbų apie sutuoktinį ar mylimą asmenį.

Svarstyklės (09 23–10 23). Trečiadienį nebūkite kategoriški, perdėtai reiklūs tiems, kas nuo jūsų priklauso – sutuoktiniui, vaikams, pavaldiniams. Atsiprašykite sutuoktinio – yra dalykų, dėl kurių ant jūsų pykstama.

Skorpionas (10 24–11 22). Trečiadienis – įkvėpimo, gerų sumanymų metas: nepamirškite to, kas šovė į galvą. Palanku sisteminti darbus, reorganizuoti veiklą ar tiesiog sutvarkyti savo darbo stalą, darbo vietą. Beje, pasistenkite labiau palepinti savo vaikus, antrąją pusę.

Šaulys (11 23–12 21). Trečiadienį nevarginkite savo sąžinės ir atidėkite į šoną susikaupusius darbinius reikalus – šiandien svarbiausia ką nors gero nuveikti šeimai. Kuo daugiau dėmesio skirkite savo vaikams, gilinkitės į jų problemas ir būkite šiltesni, atidesni sutuoktiniui. Beje, gali atsinaujinti sena romantiška pažintis.

Ožiaragis (12 22–01 19). Trečiadienį gera proga skubiai sutvarkyti pribrendusį reikalą, palanku tvirtinti seniai parengtą dokumentą. Atidžiau pasidomėkite artimųjų poreikiais, pasigilinkite į jų jausmus. Jei este susipykę su artimu žmogumi – pats laikas nuoširdžiai pasišnekučiuoti, atsiprašyti. Aplankykite tėvus, susitikite su vaikystės draugais.

Vandenis (01 20–02 18). Trečiadienį galite apsirikti ką nors skaičiuodami, vertindami, ar būti kitų suklaidinti, tad neskubėkite – būtina atida. Beje, ši diena nebus smagi, jei atsiribosite nuo šeimos interesų, jei jums nepakaks šilumos bendraujant su artimaisiais.

Žuvys (02 19–03 20). Trečiadienį jūsų pastangos nebus tuščios – tvarkykite svarbius reikalus, kovokite už savo pripažinimą, ginkite savo garbę, šeimos interesus. Tik nebūkite karštakošiški bendraudami su vadovybe, taip pat tėvais, sutuoktiniu. Stenkitės labiau apgalvoti savo žodžius, elgesį: kokybė taps sėkmės pagrindu.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą