Dabartinis permainų metas yra paveiktas užtemimų

Būtų visai neblogas laikas, jei ne Mėnulio užtemimo artumas (sausio 31d.). Emocinė įtampa augs, stigs atidos, atsargumo, tad neskubėkite, viską tikrinkite, – tuomet galima imtis ir svarbių reikalų, ir naujų darbų. Tiesa, likite paprasti ir nuoširdūs, venkite puikuotis savo pasiekimais (ypač finansų bei meilės srityse), jei nenorite, kad viskas apvirstų aukštyn kojomis ir pakryptų jums nenumatyta linkme. Stenkitės net apie sudėtingus dalykus kalbėti visiems suprantama kalba. Nors tai nebus paprasta, nes dabartinis permainų metas, kai daug kas mainosi, kai reikia ir patiems keisti elgesio, bendravimo, veiklos taktiką, yra paveiktas užtemimų (ne tik rytdienos Mėnulio, bet ir vasario 15 d. Saulės). Deja, užtemimai stiprina painiavą, daugina nesusipratimus, kai net tai, kas anksčiau buvo paprasta ir suprantama, gali virsti neišsprendžiamu rebusu. Beje, nebūkite impulsyvūs, ypač žadėdami, įsipareigodami ar pasirašydami dokumentą, – anksčiau ar vėliau būsite priversti tesėti duotą žodį, juolab įvykdyti raštišką įsipareigojimą. Tačiau ši diena iki 15 val. 37 min. palanki tvirtinti gerai apgalvotus, atidžiai parengtus susitarimus, sandorius. Tinka pakovoti už teisybę, pradėti bylinėjimąsi, taip pat aiškintis santykius su skolininku, reikalauti skolos grąžinimo. Tai palankus metas kreditoriams – jei esate skolingi, pasistenkite grąžinti bent dalį. Apskritai bus svarbu ištesėti bet kokius pažadus ir įvykdyti savo pareigas – nebėkite nuo atsakomybės. Nuo pavakarės įtampa ims stiprėti, prasidės kritinis metas pagal Mėnulio kalendorių. Nieko svarbaus nebesiimkite, darykite tik tai, kas įprasta, ką gerai išmanote. Vakaras ir naktis sudėtingi, visiškai netinkami santykiams aiškintis, pramogauti, švęsti. Išaugs konfliktų, traumų, įvairių avarijų tikimybė.

Sapnai iš pirmadienio į antradienį pranašiški. Gerai buvo regėti vandenį (ypač šaltinį, iš jo gerti) – pinigai, turtas, apdovanojimas, geros permainos namuose; valgyti – gera naujiena; drabužius regėti ar juos matuotis – kelionė. Tačiau glostyti šunį – draugo išdavystė, katę – vagystės, apgaulės. Jei drabužiai plyštų – galite padaryti lemtingą klaidą, jūsų dabartiniai ketinimai ar įsitikinimai klaidingi.

Blogas ženklas: jei dužtų indai, stiklai, laikrodis sustotų ar sudužtų, jei ant jūsų stiklas užkristų arba susižeisti stiklo šuke.

Geras ženklas: rasti virvutę, ypač užmazgytą, pasagą – apsauga.

Žvilgsnis į priekį: trečiadienis kritinis dėl Mėnulio užtemimo Liūto ženkle, tad netinkamas atsakingiems reikalams tvarkyti, naujiems darbams pradėti; palankios spalvos – balta, raudona, geltona, morkinė.

Avinas (03 21–04 20). Pamėginkite įsisąmoninti seną praradimų patirtį, kad labiau saugotumėte tai, ko dabar nevertinate. Atidžiau įsiklausykite į šefo grasinimus – geriausia apskritai jam šiandien nesirodyti, jei nesate nusiteikę rimtai dirbti. Jei jums reikia pagalbininkų, rėmėjų ar investuotojų, jų reikėtų ieškoti tarp senų draugų.

Jautis (04 21–05 20). Apribojimų metas, kai bergždžia reikšti iniciatyvą, ko nors norėti ar prašyti, kai gauname tik tiek, kiek esame užsitarnavę. O jei ką nors prarasite, vėlgi – susimokėjote senas karmines skolas. Tik neliūdėkite – vėliau tai atneš palengvėjimą! Beje, ne laikas kovoti už meilę, mylimo asmens dėmesį. Tenkinkitės tuo, ką gaunate ir kaip išeina.

Dvyniai (05 21–06 21). Tikriausiai nenorite paprasčiau pažvelgti į vykstančias permainas – jas arba sureikšminate, arba nuvertinate, kad tik daugiau emocijų kiltų. Nepraraskite saiko vertindami ne tik savo perspektyvas (ypač finansines), bet ir vaikų gebėjimus. Beje, nors Saulė Vandenyje ir tai palankus periodas, nepamirškite, kad jau visai šalia Mėnulio užtemimas, tad apsigauti, suklysti, pasiduoti iliuzijoms galite labiau nei paprastai!

Vėžys (06 22–07 22). Mokantiems neprarasti realybės jausmo ši diena duos naudos – jausitės stiprūs ir galite nemažai nuveikti. Tiesa, tai nereiškia, kad galite veltis į avantiūras, ypač finansines. Tikrinkite bet kokią informaciją, nepasiduokite aplinkinių nuomonei, partnerių spaudimui.

Liūtas (07 23–08 22). Sudėtinga diena – artėja Mėnulio užtemimas jūsų ženkle. Ne laikas imtis ko nors sunkaus ar sudėtingo. Nedera ko nors keisti – nei veikloje, nei asmeniniame gyvenime, priimti kokių nors kitų atsakingų sprendimų. Taupykite jėgas bei pinigus, saugokite savo gerą nuotaiką, sveikatą ir gerus santykius su artimaisiais, mylimu asmeniu. Itin užtemimo įtakai pasiduos Liūtai, gimę liepos pabaigoje–rugpjūčio pradžioje.

Mergelė (08 23–09 22). Nepasitikėkite draugų pažadais, tik jei patys griebsitės reikalo, kas nors pasikeis į gera. Imkitės svarbių darbų – išradingumo, sumanumo tikrai nestigs. Pinigus patartina itin taupyti ir saugoti.

Svarstyklės (09 23–10 23). Esamos problemos ims spręstis, energingi veiksmai atneš pergalę ir duos naudos. Pasistenkite nuveikti kuo daugiau. Gauti dalykiniai pasiūlymai verti dėmesio.

Skorpionas (10 24–11 22). Dvilypis metas, kai norisi daug, bet atsiranda realių apribojimų. Siekite mažinti darbų apimtį – galbūt laikas ir pailsėti kokią savaitę? Tinkamas laikas kelionei, jei ji neišvengiama.

Šaulys (11 23–12 21). Pažvelkite į kitą medalio pusę – gal atsivers nusivylimo, praradimo nauda? Netinkamas laikas svarbioms finansinėms operacijos, pinigams investuoti ar skolinti.

Ožiaragis (12 22–01 19). Kantrybė šiuo metu pats reikalingiausias dalykas. Sustokite, nurimkite, palaukite. Pasistenkite nesivelti į svetimus nešvarius žaidimus – darykite tik tai, kas nuo jūsų priklauso. Geriau atsisakyti abejotinų, nors ir naudingų finansinių pasiūlymų. Atminkite – šiuo metu, kai Juodasis Mėnulis jūsų ženkle, negalima rizikuoti savo garbe – likti švariomis rankomis nepavyks.

Vandenis (01 20–02 18). Rytdienos Mėnulio užtemimas – bloga naujiena visiems Vandeniams: stigs blaivaus proto, elementarios nuovokos. Neskubėkite, nesiimkite nieko svarbaus. Daugiau laiko skirkite sveikatai, poilsiui. Jei dirbsite – būkite atidūs net nereikšminguose dalykuose ir pasistenkite, kad kolegos, šefas, jūsų partneris jus teisingai suprastų.

Žuvys (02 19–03 20). Nutuokiate reikalo esmę, ir jei pasistengtumėte, turite neblogą progą kai ką pakeisti savo naudai. Nebūkite lengvabūdiški su pinigais, nepasikliaukite labai prašančių ir besiskundžiančių nuoširdumu (ir sąžiningumu), net jei tai būtų jūsų vaikai ar mylimas asmuo.

lrytas.lt informacija

 

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą