Palmiros horoskopas trečiadieniui, birželio 15 d.

Trečiadienis – šventiškas pilnaties metas, puikiai tinkamas atsiprašymams, taikymuisi. Diena gana pasyvi, kupina mistiškų nuojautų. Stebėkite aplinkos ženklus, derinkitės prie aplinkybių, neskubinkite įvykių – mokėkite išlaukti. Ir nepersistenkite norėdami geriau atrodyti patys ar rūpimą reikalą pristatyti – šiuo metu apgaulė, kad ir kokia būtų įtikinama, duos tik trumpą efektą, o vėliau bus taip, kaip yra iš tiesų.

Reikėtų labiau atsiriboti nuo išorinio pasaulio įtakų ir labiau gilintis į savo vidų. Venkite persidirbti. Bus svarbu dažniau ilsėtis, atsipalaiduoti. Mažiau kalbėkite. Ir nepykite: jei šiandien liksite taikūs, geranoriški, nebus sunku ir vėliau (visą mėnesį) neprarasti vidinės giedros. Priešingu atveju jūsų laukia gana nesmagus mėnesis, kupinas nepasitenkinimo, na, ir pykčio raukšlių kaktoje. Tad likite taikūs, nepasiduokite agresijai, jei nenorite užnuodyti neigiamomis emocijomis bent jau šios savaitės. Ne laikas šiandien rizikingiems finansiniams sprendimams, avantiūroms. Netinka pinigus investuoti, gerai išlaidauti. Nepalanku naudotis kosmetika, netinka nešioti papuošalus, taip pat gaminti valgį, dirbti žemę. Patartina dažniau į dangų žiūrėti, stebėti debesis. Sapnai iš antradienio į trečiadienį susiję su jūsų finansine padėtimi bei sėkme karjeroje. Puiku, jei regėjote daug sapnų. Palanku buvo sapne lipti į kalną, vykti į kelionę, matyti monetas, tauriuosius metalus, brangakmenius. Tačiau jei regėjote banknotus, peles, žiurkes, plaukus kirpote – saugokitės vagysčių, gresia ir kitokie nuostoliai. Blogas ženklas: nukristi, einant už kažko užkliūti, jei negalėtumėte batų raištelio atrišti, pamesti raktus, jei ant jūsų drabužis imtų svilti ar namuose kas savaime užsidegtų. Geras ženklas: išvysti vaivorykštę, krentančią žvaigždę (moterims iš kairės pusės, vyrams iš dešinės). Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis tinkamas sunkiems, nemaloniems darbams nudirbti; patartina nešioti tamsių atspalvių drabužius.

Avinas (03 21–04 20). Trečiadienį gali tekti grįžti prie kažko seno, pamiršto, ir tai bus naudinga – dabar atsivers anksčiau nepastebėtos galimybės. Tinkamas laikas su vadovybe aptarti ginčytiną klausimą – rasite kompromisą.

Jautis (04 21–05 20). Trečiadienį jausitės smagiau. Tiesa, nieko nekeiskite – laikykitės savo senos nuomonės, ankstesnių apsisprendimų, kad ir kaip jus mėgintų paveikti aplinkiniai. Vakaras neblogas romantiškam pasimatymui.

Dvyniai (05 21–06 21). Trečiadienis – nors ir taikus pilnaties metas, tačiau jums gana sudėtinga bus likti ramiems. Ko gero, nesklandumai bus sunkiai išvengiami, tiesa, tai padės sutelkti proto aiškumą, rasti tinkamą išeitį…

Vėžys (06 22–07 22). Trečiadienį, kad ir ko imsitės, galite susidurti su opozicija tiek šeimoje, tiek darbe. Vis dėlto būsite išradingi, ieškodami kompromisų, alternatyvių galimybių. Palankus metas taikytis su savo pora. Bent jau vakarą padovanokite išimtinai sutuoktiniui.

Liūtas (07 23–08 22). Trečiadienį darbų krūvis augs – ieškokite pagalbininkų ir labiau pasirūpinkite savo sveikata. Nedidelis apsirikimas vėliau gali atginti nemalonumų bangą. Ir pasistenkite nuo pat ryto sau uždrausti erzintis dėl niekų.

Mergelė (08 23–09 22). Trečiadienis visai kitoks nei vakarykštė diena – atsigausite. Jūsų nuotaikos vėl giedros, sėkmė vėl ima šypsotis. Tai gera proga užsiimti įstrigusiais reikalais, spręsti bendravimo problemas darbe (ypač su vadovybe). Tinkamas laikas ir atsiprašymui šeimoje – nusileiskite vyriausiojo namuose valiai.

Svarstyklės (09 23–10 23). Trečiadienį geriausia laiką leisti namuose, su artimaisiais. Tai darnos atgavimo laikas, puikiai tinkamas šeimos santykių gerinimui. Netvarkykite dalykinių reikalų, nespręskite karjeros klausimų.

Skorpionas (10 24–11 22). Trečiadienį pavyks ramiau pažvelgti į susidariusią situaciją. Šios dienos susitikimai bei pokalbiai bus naudingi, tiesa, jei liksite kritiški: neskubėkite patikėti tais, kurie stengsis atverti akis – viską tikrinkite asmeniškai. Palankus metas atsiprašymui raštu.

Šaulys (11 23–12 21). Trečiadienį, net jei jaučiatės kažko prislėgti, nepasiduokite neigiamoms mintims, abejonėms – tai giedras pilnaties metas, kai svarbu sau pasakyti: „man viskas pavyks!“. Likite ne tik taikūs, bet ir dosnūs!

Ožiaragis (12 22–01 19). Trečiadienį atgausite jėgas, bet teks susidurti ir su naujais iššūkiais. Gali tekti nemenka atsakomybė, tiesa, nebus lengva rasti teisingą sprendimą. Beje, pasistenkite labiau koncentruotis į save. Na, ir stenkitės nesusitapatinti su svetimomis problemomis, neišgyventi dėl dalykų, dėl kurių nesate kalti.

Vandenis (01 20–02 18). Trečiadienis – pasyvus laikas, kai viskas gerai klostysis tik tuo atveju, jei atsiribosite nuo darbų bei rūpesčių. Na, o šios dienos trikdžiai – seni nebaigti darbai, neįvykdyti pažadai, skolos. Jei susidursite su problema, neskubėkite jos spręsti – atsitraukite, pailsėkite, kažkuo kitu užsiimkite. Po kurio laiko gims išganingas sprendimas...

Žuvys (02 19–03 20). Trečiadienį pasistenkite į susidariusią situaciją pažvelgti kuo paprasčiau. Pasišnekėkite apie savo problemas su geru draugu. Išeitis gali ateiti netikėtai bei būti kitokia nei tikėjotės.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą