Palmiros horoskopas trečiadieniui, spalio 26 d.

Trečiadienį entuziazmo nestigs, tačiau daug darbų neplanuokite, – tai apgaulingas laikas po Saulės užtemimo, kai stinga atidos, o taip pat aiškumo, teisingos informacijos. Nors diena tinkama intuityviai atsirinkti, ką mus tinka veikti, su kuo bendrauti, taip pat ką valgyti, nešioti, tačiau piniginiuose, turto reikaluose intuicija gali suklaidinti.

Tai blogas metas pinigų investavimui, sandorių, darbdavystės sutarčių tvirtinimui ar kitokiems finansiniams įsipareigojimams, skolinimuisi ar skolinimui. Tinkamas nebent labdarai. Deja, šiandien lengviau nei paprastai prarasite sveiką nuovoką bei pasiduosite iliuzijoms, tingėjimui. O tingėti nereikėtų, tiesa, skubėti nereikėtų imantis atsakingų užduočių – nemaža tikimybė apsirikti. Jokių impulsyvių bei rizikingų sprendimų nepriimkite ne tik veikloje bei asmeniniuose santykiuose. Tai bus svarbu atminti ir parduotuvėje, ypač jei jūsų kišenėje bus nemažai pinigų.

Nepalankiausias metas, kai reikia vengti emocijų, siekti likti ramiems, kai netinka aiškintis santykių, kai svarbi atida kelyje, būtų tarp 17 val. 30 min. ir 19 val. 10 min. Diena nėra palanki pramogavimui, šventimams. Venkite svaigalų. Kad ir kas atsitiktų, kad ir su kuo bendrausite, stenkitės likti geranoriški, nesivelkite į konfliktus. Sapnai iš antradienio į trečiadienį svarbūs tik tuo atveju, jei regėjote gausų žmonių susibūrimą. Tačiau šis sapnas bus labiau susijęs ne su jumis, o su aplinkiniais, valstybe. Blogas ženklas: jei dantis nuskiltų – nužiūrėjimo požymis, jei daug plaukų išsipeštų – nuostoliai, apgaulės, jei batas suplyštų, kulniukas nulūžtų – draugo priešiškumas, artimo žmogaus išdavystė, žalinga priklausomybė nuo artimųjų, netyčia sušlapti, vandenį išlieti – jūsų paslaptis gali išaiškėti. Geras ženklas: sudaužyti indą su vandeniu – pinigai, turtas, jei paukščiukas pažymėtų jūsų daiktą – sėkmė. Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis tinkamas užvilkintų reikalų tvarkymui; palankūs ryškūs tonai.

Avinas (03 21–04 20). Trečiadienį nepalanku tvarkyti piniginius, turto reikalus – šiuo atveju galite susidurti ir su vilkinimu. Kilusias problemas stenkitės išspręsti vieni – vargu ar rasite tinkamą pagalbą. Svarbesnių reikalų tvarkymą atidėkite ketvirtadieniui.

Jautis (04 21–05 20). Trečiadienį ryškės silpniausios vietos jūsų veikloje bei gyvenimiškoje pozicijoje. Stresai dėl pinigų ar dėl slaptų meilės santykių, ko gero, neišvengi. Tiesa, dėl savo problemų nekaltinkite sutuoktinio ar tėvų, taip pat savo viršininkų.

Dvyniai (05 21–06 21). Trečiadienį ieškokite silpnų vietų savo darbuose ir nekaltinkite nesėkmėmis aplinkinių. Tinkamas laikas tikrinti sveikatą, rinktis tinkamą maistą, dietą. Didesnė traumų, avarijų tikimybė.

Vėžys (06 22–07 22). Trečiadienį būsite linkę priekaištauti dėl išlaidų, tinginiavimo vaikams, taip pat mylimam asmeniui. Beje, šiandien nevertėtų tenkinti jų kaprizų, jei šie sugalvos ką vertingo įsigyti – atidėkite tai kitai savaitei. Verta užsiimti sveikata bei tvarka namuose.

Liūtas (07 23–08 22). Trečiadienį nė nepastebėsite, kaip suklysite, nesupratę reikalo esmės... Nebūkite lengvabūdiški su pinigais, neskubėkite jų išleisti (investuoti, skolinti, pirkti brangų daiktą). Ir nesiduokite suminkštinami savo vaikų ar mylimo asmens skundų, nepasiduokite jų prašymams ką nors brangaus pirkti.

Mergelė (08 23–09 22). Trečiadienį nederėtų ką nors keisti nei veikloje, nei asmeniniame gyvenime. Saugokite tai, ką jau turite, ir būkite dėmesingesni savo artimiesiems. Darbe galimos netikėtos problemos. Atidžiau įsiklausykite į šefo grasinimus sumažinti algą, pažeminti pareigose ar atleisti iš darbo.

Svarstyklės (09 23–10 23). Trečiadienį, kad ir kuo užsiimsite, nepervertinkite savo jėgų. Saugokitės provokacijų finansiniuose dalykuose, venkite priimti dovanas – aplinkiniai gali mėginti papirkti. Beje, šiuo metu greitai kils įtarimų dėl jūsų sąžiningumo, tad nepainiokite ir draugiškų bei dalykinių santykių.

Skorpionas (10 24–11 22). Trečiadienį neperlenkite lazdos – per dideli reikalavimai artimiesiems, partneriams, darbdaviui gali ne tik pakenkti, bet ir sužlugdyti. Nepraraskite saiko vertindami finansines perspektyvas – savo bei partnerių.

Šaulys (11 23–12 21). Trečiadienis – nepalanki aktyviai veiklai diena. Niekur neskubėkite, dėl nieko nekovokite: galite lemtingai suklysti. Ypač būkite apdairūs su pinigais bei dokumentais, taip pat nebūkite patiklūs finansiniuose bei meilės dalykuose.

Ožiaragis (12 22–01 19). Trečiadienį nepamirškite, kad tai apgaulingas metas po užtemimo, – būsite kupini prieštaringų norų bei emocijų. Nepriiminėkite jokių svarbių sprendimų nei reikaluose, nei meilėje.

Vandenis (01 20–02 18). Trečiadienį nepasitikėkite partnerių bei šefo pažadais. Kai patys pasirengsite įveikti nepalankią situaciją, tik tuomet kas nors pasikeis į gera. Tiesa, ne šiandien – teks palaukti bent rytdienos.

Žuvys (02 19–03 20). Trečiadienį esamos problemos neišsispręs, jei kažko imsitės per jėgą, mėginsite ką nors „paspausti“. Ypač reikėtų vengti kategoriškų sprendimų finansiniuose, o tai pat širdies reikaluose. Beje, šiandien būtina sau aiškiai pasakyti, ko jūs išvis norite. Paanalizuokite savo poreikius bei galimybes.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą