Palmiros horoskopas trečiadieniui, vasario 22 d.

Trečiadienis sudėtingas – gali pristigti optimizmo ir net gerumo, apimti apatija, gal nusivylimas. Diena bus netinkama jokių atsakingų reikalų tvarkymui, reikšmingų sprendimų priėmimui. Nepalanku ir ką nors naujo pradėti, kurti planus, projektus. Beje, šiandien suaktyvės įvairios negatyvios povandeninės srovės. Šiuo metu gali atsinaujinti ar ryškiau pasireikšti intrigos – stebėkite aplinkinius, ir suprasite, kas mėgina jums už nugaros kai ką regzti.

Būkite atidūs dirbdami su dokumentais, atidžiau tikrinkite gaunamą informaciją – dėl „sugedusio telefono“ efekto galimi nesusipratimai, klaidos. Dirbdami nepervarkite, dažniau tikrinkite, ką darote, ir darykite mažas pertraukėles. Nesiimkite skubių ar papildomų darbų. Nesivelkite į intrigas darbe – nesileiskite užvaldomi nepasitenkinimo nuotaikų. Diena nėra palanki pramogavimui, meilės pasimatymams. Netiks aiškintis ir santykius tiek įsimylėjusiems, tiek sutuoktiniams. Galimi rūpesčiai dirbant su kompiuteriais, naudojantis mobiliaisiais telefonais, vairuojant transporto priemones. Šiuo metu yra išaugusi įvairių gedimų, avarijų (ypač susijusių su transportu, elektra, vandentiekiu, kanalizacija) tikimybė. Blogas laikas pirkti kompiuterius, telefonus, transporto priemones, avalynę. Nepalankus metas ir kelionėms. Didesnė rankų, kojų, akių, galvos traumų tikimybė. Sapnai iš antradienio į trečiadienį pranašiški. Gerai buvo sapnuoti žvaigždes, dangų, taip pat skraidyti – pagalba, apsauga, ugnis, žaibas – didelė permaina gyvenime. Šventųjų paveikslai – išbandymai, kirpti plaukus – nuostoliai, kraujas, mėsa – nelaimės, liga, koridoriai, užraktai, mažos uždaros patalpos – ligoninė arba kalėjimas. Blogas ženklas: jausti šaltį be aiškios priežasties – būsimos ligos, depresijos požymis, išvysti gaisrą, juodus dūmus, juos įkvėpti ar jei ant jūsų kas užsidegtų – jėgų praradimas, net visiškas išsekimas. Geras ženklas: pajusti stiprų vėjo gūsį, jei jūsų namuose vėjas atvertų langus, duris – turtas, naujos geros pažintys, jei tai vyksta sename name – galimas vietos pakeitimas, kaisti – jėgų atgavimas, sveikata. Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis tinkamas užvilkintų reikalų tvarkymui; patartina nešioti pilkai žalsvų, žydrokų tonų drabužius, vengtina raudona spalva.

Avinas (03 21–04 20). Trečiadienis – neprognozuojamas laikas, tad venkite skubotų, neapgalvotų, kategoriškų veiksmų, nepriimkite atsakingų sprendimų. Netiks santykius aiškintis, kažko reikalauti, reikšti pretenzijas, kaip ir pradėti naujus darbus, kurti planus, žadėti bei įsipareigoti.

Jautis (04 21–05 20). Trečiadienį atsiribokite nuo svarbių reikalų tvarkymo. Ir susitaikykite, kad teks taikytis prie aplinkybių ir net pakęsti nesiskaitymą su savo planais, idėjomis, nuomone. Neįsivelkite į avantiūrą veikloje (ypač dėl draugystės ar žadamos naudos, karjeros). Labiau vertinkite pasitikėjimą šeimoje.

Dvyniai (05 21–06 21). Trečiadienis nesmagus – nebus sunku jus priremti prie sienos jūsų pačių ginklais. Ir venkite bendravimo, kad kitų nesuklaidintumėte ar neužkrautumėte savų problemų. Nepalankus metas – netinkamas atsakingų reikalų tvarkymui. Būkite pasirengę nemaloniems netikėtumams veikloje. Galima išdavystė.

Vėžys (06 22–07 22). Trečiadienį galite susidurti su netikėtais sunkumais, kolegų, šefo kritika. Galimi nuostoliai darbe ar konfliktai su mylimais žmonėmis dėl kvailo atsitiktinumo, per neapdairumą, nesąžiningumą.

Liūtas (07 23–08 22). Trečiadienis itin painus – lyg ir būsite gerai nusiteikę, tačiau ne viskas klostysis kaip reikia. O jei ir pavyks, tai naudos neatneš, – nebent suprasite, ko jums nereikia. Nepervertinkite savo galimybių – tai nuostolių, nusivylimų diena.

Mergelė (08 23–09 22). Trečiadienį pasirūpinkite savo sveikata – šiandien apsirgę galite ilgai neišsikapstyti. Dirbkite itin atidžiai – nepastebėsite, kaip rimtų klaidų privelsite. Nepykite, jei artimas žmogus ar kolega primins jūsų neįvykdytą įsipareigojimą, neatliktą pareigą.

Svarstyklės (09 23–10 23). Trečiadienį geriau nesiimti svarbių reikalų tvarkymo. Jei šiandien išgirsite ką kompromituojančio apie sutuoktinį – nepanikuokite, tai gali būti paprasčiausia netiesa. Ne laikas aiškintis santykius su savo pora. Labiau pasaugokite sveikatą.

Skorpionas (10 24–11 22). Trečiadienį galimos nesėkmės, įvairūs nemalonumai dėl nesugebėjimo teisingai įvertinti situaciją. Atsisakykite visų atidėtinų darbų, reikalų. Jei nekaip jaučiatės, verta likti namie. Didesnis apgaulių, vagysčių pavojus.

Šaulys (11 23–12 21). Trečiadienį geriau nesiginčyti ir nesiteisinti. Na, o išsiblaškymas rašant, skaičiuojant, rašant, vairuojant ar žadant, pasakojant gali baigtis gausiomis problemomis. Mokėkite atsakyti už savo veiksmus, padarytas klaidas. Neieškokite atpirkimo ožio – galite dar labiau susikompromituoti.

Ožiaragis (12 22–01 19). Nerizikuokite pinigais, savo sveikata – labiau pamąstykite apie šeimos ramybę. Pasisaugokite vagių, apgavikų. Su niekuo nesiaiškinkite santykių (ypač su savo pora), venkite pavydo, kaip ir ginčų. Nepirkite nieko vertingo.

Vandenis (01 20–02 18). Trečiadienį netikėkite gražiais pažadais – gerais norais vėliau nepasiteisinsite. Galite smarkiai suklysti sutuoktinio (mylimo žmogaus) atžvilgiu.

Žuvys (02 19–03 20). Trečiadienį galite nepajusti apgaulės, pasikliauti nesąžiningu draugu. Pavojingas laikas jūsų kišenei bei reputacijai. Nerizikuokite kelyje, nesiaiškinkite santykių su antrąja puse – tai avaringas bei traumingas metas.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą