Palmiros horoskopas penktadieniui, kovo 10 d.

Penktadienis nepalankus tvarkyti piniginius, turto reikalus, netinkamas priimti atsakingus finansinius sprendimus, rizikuoti pinigais. O taip pat ir gerais santykiais su tais, kuriuos mylite.

Ne laikas aptarinėti su vadovybe jūsų atlyginimo klausimą. Nepalanku skolintis, imti kreditą (bus sunku grąžinti). Nepalanku pirkti vertingus daiktus, meno kūrinius. Tai problemiškas metas moterims, o taip pat įsimylėjusiems. Diena nepalanki romantiškiems pasimatymams bei pažintims, taip pat šventimams. Patartina vengti konfliktų su moterimis. Ir nenutraukite santykių, atvirkščiai – siekite susitaikymo. Iš ketvirtadienio į penktadienį geriausia buvo nieko nesapnuoti. Beveik visi sapnai reiškė įspėjimą apie gresiančią ligą, nelaimę. Tačiau jei regėjote lietų, prausėtės švariame vandenyje – tai pagijimas, išsivalymas, nuodėmių atleidimas. Blogas ženklas: jei namuose gėlė nuvystų – liga, nuostoliai, grįžti atgal kažką pamiršus (gal kas nors galės jums paduoti?), pasisavinti rastą daiktą – perimsite svetimas problemas. Geras ženklas: gauti dovanų gėlių, jei namuose gėlė pražystų – šeiminė laimė, sėkmė meilėje, ką nors pamesti – atsikratysite kažko negero savo gyvenime, jei ant jūsų užkristų paukščio plunksna – sėkmė, laimėjimas, turtas, jei prižadintų ryte paukščių giedojimas – greitu laiku laukia didelis džiaugsmas. Žvilgsnis į priekį: šeštadienį palankios spalvos – balta, raudona; vengtinos – juoda, ruda, mėlyna.

Avinas (03 21–04 20). Penktadienį bus svarbu įvertinti sutuoktinio bei aplinkinių pastangas.

Jautis (04 21–05 20). Sudėtingas penktadienis – saugokitės tikrintojų, o taip pat apgavikų. Gresia nenumatytos išlaidos, nuostoliai. Šios dienos nepalankios tiek šventimams, tiek romantiškiems pasimatymams.

Dvyniai (05 21–06 21). Penktadienį gali atsiskleisti paslaptys, susijusios su kolegų nesąžiningumu ar mylimo asmens neištikimybe.

Vėžys (06 22–07 22). Penktadienį ne laikas aptarinėti šeimos biudžetą, netiks ir aiškintis meilės klausimų.

Liūtas (07 23–08 22). Būkite pakantesni bendraudami penktadienį – tiek su svetimais, tiek su savais.

Mergelė (08 23–09 22). Penktadienis – tai metas, kai lengva prarasti, kai ką svarbaus sugadinti.

Svarstyklės (09 23–10 23). Penktadienį labiau įsiklausykite į aplinkinių nuomonę – individualizmas dabar trukdys.

Skorpionas (10 24–11 22). Kad ir kas nutiktų penktadienį, elkitės ramiai, nesinervinkite. Svarbių reikalų tvarkymą atidėkite. Ir būkite atidūs savo sutuoktinio ar mylimo asmens jausmams, reakcijoms.

Šaulys (11 23–12 21). Penktadienį nieko nebekeiskite, ypač santykiuose su mylimu asmeniu.

Ožiaragis (12 22–01 19). Penktadienį, šeštadienį verta atsiriboti nuo patarimų bei pasiūlymų, svetimų nuomonių.

Vandenis (01 20–02 18). Penktadienį galite užlipti ant to paties grėblio tiek darbuose, tiek asmeniniuose santykiuose.

Žuvys (02 19–03 20). Penktadienis keblokas – net jei neturite problemų, lengvai jų prisigalvosite… Tad nesinervinkite, būkite malonesni, švelnesni tiek namie, tiek darbe, tuomet diena praeis gana ramiai.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą