Palmiros horoskopas antradieniui, gegužės 2 d.

Antradienis – bene palankiausia diena įvairiems reikalams tvarkyti, susitikti su reikalingais žmonėmis, pasikalbėti apie jums svarbius dalykus. Diena palanki bendravimui, pažinčių užmezgimui (ypač atnaujinimui), skubių reikalų tvarkymui, darbui su informacija, nedidelėms kelionėms, tiesa, reikėtų vengti priimti svarbius, ilgalaikius sprendimus.

Būkite smalsūs, ieškokite reikalingos informacijos – tai nulems sėkmingą veiklą ateityje. Tinka siūlyti veiklos sumanymus partneriams, vadovybei. Palankus metas profesiniams mokymams. Iki pavakarės palankus metas atsiprašymui, taikymuisi, taip pat labdarai. Po 16 val. 53 min. geras laikas įvairiems susitikimams, pažinčių atnaujinimui ar užmezgimui. Tinkamas laikas pirkti žiedus, apyrankes (kaip amuletus, talismanus), taip pat įsigyti telefonus. Diena nepalanki romantiškiems pasimatymams bei pažintims. Iš pirmadienio į antradienį sapnai pranašiški. Buvo gerai regėti gyvūnus, paukščius, drabužius, puiku skraidyti – sėkmė. Blogai būti nuogam, ugnį matyti. Jei katė užpultų sapne – ateina išsilaisvinimo etapas jūsų gyvenime. Nuvytusi, sudžiūvusi gėlė – žinia apie artimo draugo ar giminaičio mirtį. Juodos dėmės, išlietas aliejus – gresia konfliktai, kai reikia patylėti, nusileisti, arba pasyvumas tuomet, kai būtina veikti. Blogas ženklas: jei kūną niežėtų, indą sudaužyti, netyčia sulyti ar vandeniu apsipilti, jei laikrodis sustotų, druską išberti. Geras ženklas: rasti blizgantį metalinį daiktą, peilį – sėkmė, apsauga, jei peilis iškristų iš rankų – jūsų priešai bus nubausti. Žvilgsnis į priekį: trečiadienį palankūs ramūs žali tonai.

Avinas (03 21–04 20). Antradienis bus naudingas, jei dažniau nusileisite sutuoktiniui, įsiklausysite į aplinkinių geranoriškus patarimus. Būkite tolerantiškesni partnerių nuomonei, venkite ginčų su sutuoktiniu. Tai laikas, kai jus parems, palaikys, – tik mokėkite kažkur nusileisti, kažko atsisakyti, kai ką paaukoti (šiuo metu tai svarbi sėkmės sąlyga).

Jautis (04 21–05 20). Antradienį nieko ryžtingo neveikite – atidėkite kitos svaitės pradžiai. Palankus metas užvilkintų reikalų tvarkymui, atidėtų darbų atlikimui. Tinkamas laikas susitvarkyti savo darbo vietą bei pasitikrinti sveikatą.

Dvyniai (05 21–06 21). Meilė įkvepia, sušildo. Tai kam pyktis su tais, kas jus myli? Beje, antradienis – ne tik netinkamas laikas aiškintis santykius su mylimu asmeniu, bet ir užmegzti romantiškas pažintis. Bus svarbu vengti avantiūrų, ypač piniginiuose, turto reikaluose, taip pat siekti aplinkinius gerai nuteikti.

Vėžys (06 22–07 22). Antradienį mažiau reikškite pretenzijų savo tėvams bei šefui. Verčiau pamąstykite, kaip galite pasitarnauti artimiesiems, ką gero galite nuveikti šeimos labui? Nepalanku tvarkyti dalykinius reikalus – užsiimkite užleistais darbais namuose. Apsiribokite savo šeima – tai geras laikas užsiimti artimųjų reikalais. Tinkamas laikas pokalbiui su tėvais.

Liūtas (07 23–08 22). Antradienį likite realistai žadėdami, įsipareigodami. Venkite ginčų ir labiau pasisaugokite vagių prekyvietėse bei viešajame transporte. Šiandien negerai skubėti – galite atidėti kitoms dienoms dabartinius rūpesčius. Būkite atidūs išgirstoms naujienoms, gautiems pasiūlymams, kaip ir pokalbiams su artimaisiais ryte.

Mergelė (08 23–09 22). Antradienį galite pervertinti išgirsto pasiūlymo naudą, perspektyvumą, neteisingai suprasti jums siunčiamus simpatijos ženklus. Šeimoje nederėtų aiškintis išlaidų, planuoti būsimų pirkinių.

Svarstyklės (09 23–10 23). Antradienį nebūkite labai įsitikinę savo teisumu – pasitikrinkite prieš ką nors teigdami, ką nors aiškindami ar mokydami. Būsite linkę į situaciją, išgirstus dalykus, sutiktus žmones reaguoti priešiškai be aiškios priežasties – taip nepastebimai galite išprovokuoti ginčą, net konfliktą.

Skorpionas (10 24–11 22). Antradienį nesitikėkite, kad kitiems rūpi jūsų problemos, tad mažiau skųskitės. Ne laikas kažko prašyti iš vadovybės – atlyginimas neišaugs, bet darbų krūvis gali būti padidintas. Vis dėlto jums seksis sprendžiant senas problemas, ieškant reikalingos informacijos ar dingusio daikto, dokumento. Diena nėra palanki aktyviam bendravimui. Atidėkite svarbius susitikimus bent jau savaitgaliui.

Šaulys (11 23–12 21). Antradienį jums padės draugai kai ką svarbaus išvysti, suprasti bei pakeisti savo veikloje. Tai geras metas ieškoti silpnų vietų ir būsimuose sumanymuose. Kad ir kuo užsiimsite, nepersistenkite, nepervarkite. Daugiau bendraukite su bičiuliais, ilgiau pabūkite gamtoje.

Ožiaragis (12 22–01 19). Antradienį tiktų tvarkyti įstrigusius dalykinius reikalus – tik mažiau nervinkitės patys bei nenervinkite tų, nuo kurių priklauso jūsų reikalo sėkmė (savo vadovų itin). Jei jums vis nesisekdavo susitikti su svarbiu žmogumi – mėginkite laimę šiandien, o dar geriau – kitos savaitės pradžioje.

Vandenis (01 20–02 18). Antradienis gana sėkmingas, tiesa, jei nesate linkę į ginčus. Verta aiškintis sunkumus, nesusipratimus, susijusius su užsieniečiais, kelionėmis. Tai palankiausia diena savaitėje, kai problemos sprendžiasi reikalinga linkme. Šiandien įsitikinsite, kad jus gerbia bei palaiko aplinkiniai, kolegos, įtakingi asmenys. Vakaras naudingas priimti svečius ar patiems išvykti paviešėti. 

Žuvys (02 19–03 20). Antradienį vargu ar pavyks išspręsti jums svarbų klausimą, bet dėl to nesukite sau galvos. Tai ne pat geriausias metas nervintis – jūsų netikusios nuotaikos greitai persiduos sutuoktiniui bei aplinkiniams. Būkite apdairesni su pinigais apskritai, labiau pasaugokite savo turtą. 

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą