Palmiros horoskopas trečiadieniui, gegužės 3 d.

Trečiadienis sudėtingesnis: pakaks išsiblaškymo, painiavos, tad nesiimkite didelio darbų kiekio, kad nereikėtų skubėti, kad spėtumėte viską atidžiau patikrinti. Būkite apdairesni piniginiuose, turto reikaluose – dabar lengva pervertinti savo galimybes arba tvarkant dokumentus privelti rimtų klaidų.

Šiandien nereikėtų siekti naudos – panašūs ketinimai liks tušti. Mažiau tikėkitės ir iš šios dienos pokalbių bei pažinčių – verčiau atsakingus susitikimus atidėti savaitgaliui ar kitai savaitei. Ne laikas kreiptis ir į vadovybę su pasiūlymais, prašymais. Diena nėra tinkama ir santykių aiškinimuisi (nei romantiškų, nei draugiškų, nei dalykinių) ar nutraukimui – aiškiai nesusikalbėsite, kaltinsite, įtarinėsite be reikalo. Šiuo metu bus sveika mažiau klausytis paskalų. Beje, nors diena nėra palanki badavimui, nederėtų persivalgyti. Būkite atidesni maisto kokybei, produktų suderinamumui – gali sutrikti virškinimas. Didesnė apsinuodijimų tikimybė. Iš antradienio į trečiadienį buvo svarbūs tik konkretūs, nefantastiniai sapnai. Gerai buvo regėti ugnį, blogai vandenį, taip pat nuogam būti. Į aplinkos ženklus šiandien galima nekreipti daug dėmesio. Svarbiau bus naminių gyvūnų elgesys. Blogas ženklas: ligoti, agresyvūs naminiai gyvūnai. Geras ženklas: sveiki, linksmi naminiai gyvūnai. Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis – įtemptas ir painus metas prieš Mėnulio užtemimą, tad imkitės tik gerai žinomų dalykų; tinka nešioti sidabrinius, oranžinius drabužius.

Avinas (03 21–04 20). Trečiadienis apgaulingas, kai pavojai neįvertinami, o nauda pervertinama, tad geriau nepriimti jokių atsakingų sprendimų bei nieko nesirinkti. Juridinius bei finansinius klausimus geriau atidėti kitai savaitei. Nepatartina ir aiškintis meilės santykių ar šeimos biudžeto.

Jautis (04 21–05 20). Trečiadienį smulkios kliūtys, nedidelis neapsižiūrėjimas gali virsti ilgalaikiais nemalonumais – tad, kad ir kuo užsiimsite, pirmiausia būkite atidūs smulkmenoms, taip pat daiktų, dokumentų tvarkai: jie gali pasimesti ar susipainioti. Beje, labiau tramdykite pareigos bei užuojautos jausmus – mąstykite, kam padedate, vėliau galite dėl to gailėtis...

Dvyniai (05 21–06 21). Trečiadienis liks sėkmingas, jei nebūsite patiklūs piniginiuose, turto reikaluose bei užsispyrę ginčuose. Reikėtų nepasiduoti ir abejonėms, įtarimams bendraujant su mylimu asmeniu – ko gero, jūs neteisūs. Iš savo vaikų daug nereikalaukite bei daug kišenpinigių neduokite.

Vėžys (06 22–07 22). Trečiadienį nekoks laikas veiklai. Jei darbe nenorite sulaukti kritikos, priekaištų, stenkitės neatkreipti kolegų, ypač viršininko dėmesio – tyliai darykite savo užduotis, nemėginkite kam nors reikšti pretenzijas.

Liūtas (07 23–08 22). Trečiadienį reikėtų labiau mąstyti, ką kalbate bei su kuo kalbatės, – pasisaugokite pavyduolių, kurie lengvai ims liežuvauti, net kurstyti prieš jus. Nebūkite patiklūs su nepažįstamais žmonėmis, ypač jei teks keliauti. Patartina atidėti svarbius reikalus kitai savaitei.

Mergelė (08 23–09 22). Trečiadienį neskubėkite – pirmas įspūdis bus apgaulingas. Diena netinkama svarbių piniginių, turto reikalų tvarkymui – atidėkite tai kitai savaitei. Netikusi diena ir sandorių pasirašymui, pinigų investavimui. Jei norisi paišlaidauti, nepamirškite, jog šiandien įsigysite ne tai, ko reikia, ir išleisite ne tiek, kiek jums galima.

Svarstyklės (09 23–10 23). Trečiadienį, nors jausitės stiprūs, itin nepasikliaukite savo jėgomis bei išmanymu: nerizikuokite savo vardu, įtaka, užimamomis pareigomis, pinigais. Ne laikas užsispirti. Ir likite diplomatiškesni bendraudami. Ne laikas aiškintis santykius su pora. Ir neprovokuokite pavyduliauti antrosios pusės...

Skorpionas (10 24–11 22). Trečiadienis sunkokas – aplinkybės gali versti aklomis priimti svarbų sprendimą. Vis dėlto pasistenkite itin atsakingą reikalą atidėti kitos savaitės pradžiai. Šiandien niekur neskubėkite, nieko nedarykite paskubomis, viską atidžiai tikrinkite.

Šaulys (11 23–12 21). Trečiadienis – slaptai pavojinga diena, kai atrodo, jog viskas gerai, tačiau įpusėjus reikalui netikėtai paaiškėja, kad atsidūrėte aklavietėje. Ne laikas žengti atsakingą žingsnį, prisiimti atsakomybę – geriau niekuo nerizikuoti, nesivelti į avantiūras: vargu, ar jos išdegs. Venkite konfliktų su aplinkiniais – įgysite slaptų priešų.

Ožiaragis (12 22–01 19). Trečiadienį darbo tempai, įtampa didės, tiesa, jėgų, ištvermės nemažės. Tik venkite rimtų pokalbių su vadovybe, neaptarinėkite savo uždarbio klausimo. Ir būkite atidesni tėvams – labiau pasaugokite jų ramybę bei sveikatą. Nederėtų barti vaikų. Būkite atlaidesni mylimam žmogui.

Vandenis (01 20–02 18). Trečiadienį verta prisiminti, kad ne viskas auksas, kas mums patinka. Galimi netikėti pasiūlymai – dalykiniai, asmeniniai, romantiški, tačiau į juos neverta kreipti didelio dėmesio. Būkite supratingesni su savo vaikais, neskubėkite jiems priekaištauti.

Žuvys (02 19–03 20). Trečiadienį jūsų vertinimai bus gana neobjektyvūs – galite susikurti problemų tuščioje vietoje bei pakenkti savo santykiams su tais, kas jus remia, palaiko, myli bei dalinasi su jumis vargais, rūpesčiais. Gali tekti paskubomis spręsti mokesčių, draudimo, skolų problemas. Nerizikuokite didelėmis pinigų sumomis. Bus geriau, jei reikalus vilkinsite ir atidėsite. 

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą