Palmiros horoskopas pirmadieniui, rugpjūčio 7 d.

Pirmadienis nesmagus, kai svarbu likti ramiems bei turėti savo nuomonę, nereaguoti į provokacijas. Tądien galite susidurti su spekuliacija idėjomis – saugokitės, kad netaptumėte kažkieno neproporcingų norų, perdėtų ambicijų auka.

Tuščia bus ir teisybės ieškoti, kaip ir paika tikėti įvairiais „pranašais“ bei tais, kurie kvies perdaryti, perdalyti, protestuoti. Ambicijos taps itin jautrios ir žmogumi bus lengva manipuliuoti, remiantis asmens puikybe. Šios dienos nepalankios ne tik keliautojams, bet ir politikams, dvasininkams, teisėsaugos atstovams, asmenims, dirbantiems muitinėje. Sapnai iš sekmadienio į pirmadienį pranašiški, tačiau pildysis negreitai. Mirusieji – apsauga, pagalba. Medžiai, gėlės – laimė, meilė, netikėtas turtas. Žvaigždės – sėkmė, skalsa namuose. Valgyti sapne ar matyti vaisius, daržoves – nesėkmės, nuostoliai. Gerti svaigalus – šmeižtas, nepagrįsti kaltinimai. Būti nuogam – apsaugos praradimas. Blogas ženklas: jei nukristų ir įsmigtų aštrus daiktas – konfliktai namuose, jei jus užpultų naminiai gyvūnai – apsaugos praradimas, jei suplyštų batas ar kulniukas nukristų, jei pasimestų kur vienas batas, sugestų spyna, raktas sulūžtų – apsaugos praradimas, gresia nesėkmės, jei namuose kas sulūžtų, parketlentė iškristų, tinkas byrėtų – nesantaika šeimoje, galimas net iširimas, nuostoliai, jei dantis nuskiltų – turto praradimas, jei nagas nulūžtų – liga, jei drabužis suplyštų – gresia nelaimė, išlieti pieną antrą dienos pusę. Geras ženklas: rasti aštrių metalinių daiktų, instrumentų – išspręsite painią problemą, netyčia įsipjauti, įsidurti – skausmingas, bet reikalingas išsiskyrimas, jei vėjo gūsis atvertų langą – naujo gyvenimo pradžia, jei paukščiai tūptų ant jūsų namo stogo ar šalia jūsų, jei užkristų paukščio plunksna – apsauga, gera žinia, rasti batą – sėkminga reikalo pabaiga, jei ant galvos užkristų medžio lapas – nauda iš dabar pradėto reikalo, išvysti vaivorykštę – taika šeimoje. Žvilgsnis į priekį: antradieniui mažiau planuokite – ne viskas klostysis, kaip tikėsitės; patartina nešioti tamsiai mėlynų, rudų tonų drabužius.

Avinas (03 21–04 20). Pirmadienį būkite saikingesni, taupesni, atsargiau į naujus finansinius pasiūlymus reaguokite.

Jautis (04 21–05 20). Pirmadienį neskubėkite reaguoti, pasisaugokite provokacijų. Būkite saikingesni valgydami, atsargesni pramogaudami.

Dvyniai (05 21–06 21). Sena „nuodėmė“ jūsų romantiškoje biografijoje gali pirmadienį išplaukti ir virsti skausmingu nesusipratimu. Diena netinkama svarbiems susitikimams, atsakingų reikalų tvarkymui.

Vėžys (06 22–07 22). Pirmadienį netiktų kažką keisti, įsipareigoti svariais klausimais.

Liūtas (07 23–08 22). Pirmadienis nepalankus priimti karjeros sprendimus. Naudinga būtų dažniau prisiminti praeities pamokas.

Mergelė (08 23–09 22). Pirmadienį geriau nevykti į keliones bei netvarkyti reikalų su užsieniečiais. Ir būkite labiau kritiški, kas ką kalba – turėkite savo nuomonę. 

Svarstyklės (09 23–10 23). Pirmadienį dėl neišspręstos problemos, finansų stygiaus, kažkieno aplaidumo gali suirti svarbus reikalas. Mažiau planuokite, mažiau pasikliaukite kitais. 

Skorpionas (10 24–11 22). Pirmadienį atidėkite visus reikalus į šoną – galite susidurti su neįveikiamomis kliūtimis. Ir venkite ginčų su sutuoktiniu – teisybės vis vien nerasite. 

Šaulys (11 23–12 21). Pirmadienį saugokite savo sveikatą bei reputaciją. 

Ožiaragis (12 22–01 19). Pirmadienį galite pervertinti savo galimybes – likite saikingi, atsargūs. 

Vandenis (01 20–02 18). Pirmadienis netinkamas svarbiems reikalams, išvykoms – geriausia likti namie. 

Žuvys (02 19–03 20). Pirmadienį gali tekti spręsti senas problemas. 

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą