Palmiros horoskopas šeštadieniui, spalio 7 d.

Savaitgalis sudėtingas – tai didelės įtampos metas, kai spontaniškai kyla konfliktai ir, deja, agresyvios nuotaikos gali būti sunkiai kontroliuojamos. Tad pasistenkite sąmoningai nesivelti į ginčus, venkite reikšti nepasitenkinimą, nesiimkite nieko barti, kritikuoti. Į ginčus, juolab santykių aptarinėjimus irgi nesivelkite.

Šeštadienį venkite neprivalomo bendravimo. Nesiaiškinkite jokių keblių klausimų nei su savais, nei su svetimais. Stenkitės neprovokuoti ginčų, skandalų. Patartinas uždaras šeiminis poilsis. Venkite gausių susibūrimų. Diena nepalanki viešnagėms, šventimams. Didesnė traumų, avarijų tikimybė. Sapnai iš penktadienio į šeštadienį buvo labiau reikšmingi moterims. Palanku buvo regėti kovą, ginklus, metalinius instrumentus, kraują. Blogas ženklas: jei šukos lūžtų, daug plaukų išsipeštų ar būtų labai susivėlę, tarakonai į namus ateitų, jei laikrodis vėluotų ar sustotų, veidrodį sudaužyti. Geras ženklas: iš ko nors pinigų gauti (pelnas visą mėnesį), jei laikrodis skubėtų – greita sėkmė, rasti blizgantį daiktą, išvysti laužą; tamsiai ruda, vyšninė.

Avinas (03 21–04 20). Šeštadieniui nieko neplanuokite. Dabar labiau pasirūpinkite tėvais bei pasaugokite vaikus – per juos gali pakakti rūpesčių. Nepatartina aiškintis santykių ir su mylimu asmeniu – gali pasirodyti (ir dažniausia klaidingai), kad vienas kitam netinkate.

Jautis (04 21–05 20). Bus nemenka konfliktų, traumų, buitinių avarijų bei kitokių nesėkmių tikimybė. Šeštadienis nepalankus kelionėms, susitikimams. Nevažinėkite techniškai netvarkinga transporto priemone. Būkite atidesni kelyje. Pasisaugokite vagių, sukčių.

Dvyniai (05 21–06 21). Šeštadienis – nuostolių, nusivylimo, jėgų praradimo metas. Labiau pasaugokite savo turtą, sveikatą bei gerus santykius su antrąja puse.

Vėžys (06 22–07 22). Nepasiduokite provokacijoms šeštadienį – jums reikalinga Vandens stichijos išmintis. Juk jis moka pro pirštus praslysti nieko nesužeisdamas bei pats nenukentėjęs.

Liūtas (07 23–08 22). Apgaulingas šeštadienis, kai gali suklaidinti ir nuojauta, ir blaivus protas. Pasistenkite laisvomis dienomis nuo visų atsiriboti, savo mintis bei veiklą nukreipti į paprastus, malonius dalykus.

Mergelė (08 23–09 22). Nepervertinkite savo galimybių: ryžtingumas šiomis dienoms nėra pageidautina savybė. Šeštadienį verta įsiklausyti į draugų patarimus, įspėjimus. Pasikalbėkite tądien su senu geru draugu.

Svarstyklės (09 23–10 23). Venkite būti kategoriški šeštadienį, ypač bendraudami su artimaisiais, tėvais. 

Skorpionas (10 24–11 22). Šeštadienis smagesnis, tiesa, tol, kol nemėginsite auklėti savo artimųjų, kol nesiimsite aiškinti, kas gerai, kas blogai, su kuo pakeliui, su kuo ne. Leiskite artimiesiems turėti savo nuomonę. 

Šaulys (11 23–12 21). Itin nepalankus šeštadienis, kai išaugs konfliktų, traumų tikimybė. Geriausia dieną praleisti ramiai ilsintis, toliau nuo žmonių, kurie gali sukelti stresą. 

Ožiaragis (12 22–01 19). Šeštadienį bus svarbu likti diplomatiškiems bei santūriems bendraujant su antrąja puse – deja, tai laikas, kai skirtumai, trūkumai pastebimi labiau nei tai, kas gerai, kas miela. Atsispirkite tądien norui būti atviram sutuoktiniui – ne laikas aiškintis santykius ar kažką prisipažinti (susitaikyti gali ir nepavykti). 

Vandenis (01 20–02 18). Nepriklausomai nuo to, ar jūsų įtarimai dėl mylimo asmens, sutuoktinio teisingi, dabar ne laikas kažką aiškintis, ieškoti teisybės. Atidėkite rimtą pokalbį, o dabar paieškokite užmirštų darbų namų ūkyje (tik atsargiau su buitine technika, aštriais instrumentais, degiomis, sprogiomis medžiagomis). 

Žuvys (02 19–03 20). Šeštadienis provokuos pyktis su vaikais bei mylimaisiais – būkite atlaidesni, supratingesni. Labiau mažuosius pasaugokite! 

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą