Horoskopas antradieniui, kovo 19 d.

Avinas Neblogai seksis tvarkyti kelionių dokumentus, juridinius reikalus, ruošti publikacijas, užsiimti mokslo veikla, užmegzti ryšius su užsieniečiais. Tačiau rezultatas nebūtinai bus greitas ir lengvai pasiekiamas. Prireiks ilgalaikių pastangų.

Jautis Rūpesčių ir įtampos kupina diena. Tęskite pradėtus darbus, derybas, bet atsisakykite to, kas trukdo, stabdo judėjimą pirmyn. Tikėtini svarbūs susitikimai, interviu. Kalbėdami venkite viešinti neįrodytus faktus, skleisti apkalbas.

Dvyniai Būsite aktyvūs ir gerai jausitės, jei galėsite pasireikšti visuomeninėje veikloje, kūrybiniuose projektuose. Galbūt teks bylinėtis, diskutuoti, kažką įrodinėti kolektyvui, visuomenei. Pokalbis su įtakingu asmeniu veikiausiai bus naudingas.

Vėžys Šiandien galite išsiaiškinti dalyką, kuris ilgai nedavė jums ramybės. Deja, abejonių išsisklaidymas nesuteiks palengvėjimo. Saugokitės aferų, įtartinų asmenų, intrigų. Vertėtų trumpam atsitraukti nuo darbų ir pailsėti.

Liūtas Būsite linkę nerimauti, dramatizuoti. Norėsis labai daug nuveikti, bet atrodys, kad nieko nespėjate. Galbūt ant kulnų lips kreditoriai, užsakovai ar klientai. Nepulkite į paniką, stenkitės viską daryti ramiai ir nuosekliai.

Mergelė Tikėtini nedideli nesklandumai reikaluose. Viską įmanoma išspręsti sumaniomis derybomis. Tai, kas šiandien atrodys žavu meilės, partnerystės reikaluose, rytoj gali atsukti kitą savo pusę. Būkite subtilesni, nedarykite spaudimo.

Svarstyklės Šiandien teks tvarkyti skubius reikalus, bendrauti, tartis dėl aktualių klausimų su įvairiausiais žmonėmis. Galimas nemalonus incidentas gatvėje arba namuose. Arba tiesiog bus pokalbių, kurie itin išvargins ar kažkaip įpareigos.

Skorpionas Buities nesklandumai, ateities baimė šiek tiek prastins jūsų nuotaiką ir savijautą. Pravartu daugiau laiko praleisti namuose, pasirūpinti savimi, šeima. Apdairiai elkitės su pinigais, materialinėmis vertybėmis.

Šaulys Nusimato renginiai, kuriuose turėsite dalyvauti nepriklausomai nuo savo norų. Galbūt teks prisiimti atsakomybę už vaikų auklėjimą. Vakare kils noras atsipalaiduoti, linksmintis. Jauskite saiką, kitaip pakenksite svarbesniems santykiams.

Ožiaragis Teks rimtai padirbėti, pasinaudojant įgyta patirtimi bei įgūdžiais. Galbūt įtampą kels padidėjęs darbo krūvis ar išaugę reikalavimai. Tačiau gali būti ir taip, kad darbe viskas vyks iš inercijos, o nerimą kels paūmėjusi lėtinė liga ar tyrimų rezultatai.

Vandenis Sunku bus išlaikyti emocinę pusiausvyrą, jei kiti nė neketins paisyti jūsų norų, patarimų, poreikių. Tačiau jums gali pavykti daug ką įtikinti savo teisumu bei ketinimų rimtumu. Nenumokite ranka į teisines problemas, partnerystės reikalus.

Žuvys Šiandien galite susidurti su reikliais ir kompetentingais žmonėmis. Pasistenkite nesutrikti, tęskite tai, ką manote esant reikalinga. Galbūt mėginsite sutvarkyti užsitęsusį finansinį reikalą, susitarti dėl kredito, paskolos, draudimo ar kt.

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą