Palanki diena, imkitės sudėtingų ir atsakingų darbų

Nors penktadienis, būsite energingi ir tvirti. Pakaks sveiko užsispyrimo, įžvalgumo – neklysite vertindami ilgalaikes ateities perspektyvas. Tai gera diena bendrauti ar užmegzti pažintis su aukštais asmenimis, svarbiais jūsų reikalui, karjerai. Būkite ryžtingi ir atkaklūs – savo idėjomis bei iniciatyva sudominsite tuos, nuo kurių priklauso jūsų sėkmė. Imkitės sudėtingų ir atsakingų darbų – juos įveiksite lengvai. Vis dėlto šiandien reikėtų vengti skubotų sprendimų ir neapgalvotų pažadų. Tiesa, aplinkybės klostysis palankiau, jei grįšite prie senų, neišspręstų problemų, prisiminsite kadaise neįgyvendintas ar pamirštas idėjas, iš naujo apmąstysite praleistas progas ir savo ankstesnius tikslus. Tinkamas laikas prisiminti užmirštą informaciją ir ją analizuoti, taip pat seniai planuotiems susitikimams, pasitarimams, susitarimams. Analizuokite su kitais ankstesnę savo veiklą, bendrai ieškokite klaidų. Galima tvirtinti sandorius ir kitokius svarbius dokumentus, kuriems seniai rengėtės, tik geriau tai daryti po 16 val.

Ši diena palanki ne tik dalykiniams, bet ir bičiuliškiems susitikimams, meilės pasimatymams, ypač jei siekiama atnaujinti nutrūkusį ryšį. Beje, bus svarbu daugiau dėmesio skirti savo tėvams seneliams. Palanki proga pradėti gilintis į šeimos genealogiją. Patartina aplankyti artimųjų kapus, prisiminti juos maldoje. Šiandien 16 val. 10 min. Venera įeina į Vėžio ženklą ir juo judės iki birželio 14 d. Venera Vėžyje stiprina gerus ryšius šeimoje, skatina nesusituokusius pamąstyti apie šeimos kūrimą. Daugiau dėmesio skiriama namų jaukumui, patogumui. Tai puikus laikas įsigyti naujus namus ir į juos kraustytis.

Iš ketvirtadienio į penktadienį buvo svarbūs tik konkretūs, aiškūs sapnai ir košmarai. Pastarieji reikštų gresiančius išbandymus, ligą. Blogai valtimi plaukti, medžius kirsti, kur nors kristi. Gerai skraidyti ar išgirsti savo vardą.

Blogas ženklas: vandens ant kelių užsipilti – apkalbos, šantažas; kur nors įstrigti, vėluoti – nesėkmė; jei nagas nulūžtų – konfliktas; jei drabužis įplyštų, saga ištrūktų – apsaugos praradimas; jei bato kulniukas nulūžtų – neištikimybė; vengtina žalia spalva.

Geras ženklas: ryte kelis kartus nusičiaudėti; jei vardu gatvėje pašauktų; rasti odinį daiktą; patartina nešioti ryškių tonų drabužius, ypač geltonus, auksaspalvius, alyvinius.

Žvilgsnis į priekį: savaitgalis palankus aktyviam poilsiui.

Avinas (03 21–04 20). Nesižavėkite naujais pasiūlymais – verta pasigilinti į gilumines problemas, paieškoti užsislėpusių klaidų. Kol neišsiaiškinsite, kas anksčiau blogai padaryta, ką esate skolingi šeimai, vargu ar jūsų reikalai pajudės sparčiau. Šiandien patartina labiau susitelkti į savo asmeninius reikalus, šeimą, namus. Palankus metas ieškoti tinkamesnės gyvenamosios vietos, rinktis baldus, pradėti remontą.

Jautis (04 21–05 20). Gera proga greitai sutvarkyti užvilkintą reikalą. Jums seksis bendraujant, susipažįstant. Neabejotinai kelsite nuoširdžias simpatijas pašnekovui. Galite tikėtis neblogų pasiūlymų – tai naudingų susitikimų diena. Atidžiai vertinkite jus pasiekiančią informaciją, gautus pasiūlymus – jų nauda atsiskleis ne iš karto, bet bus nemenka. Gali užsimegzti tarnybinis romanas.

Dvyniai (05 21–06 21). Tai palankus metas, kai verta užsiimti ir teorine problemų sprendimo puse, ir imtis konkrečių veiksmų. Tinka priimti svarbų sprendimą dėl piniginių, turto ir mokesčių reikalų. Spręskite savo reikalo finansavimo klausimą. Ieškokite pagalbos, paramos, atramos – šiems klausimams spręsti sėkmingas laikas. Gera proga vertingą dovaną vakare įteikti vyresnio amžiaus asmeniui. Vakare palanku ką nors nupirkti ir savo namams.

Vėžys (06 22–07 22). Puikus laikas – tam, kam anksčiau pritrūkdavo valios ir ryžto, dabar pakaks. Entuziazmas leis pamiršti ankstesnes nesėkmes ir maksimaliai pasinaudoti esamomis galimybėmis. Verta pakovoti už savo interesus ir asmeninę laivę. Pasinaudokite puikia proga energingai sutvarkyti jums svarbų reikalą – nedvejokite, nebūkite pasyvūs. Ir daugiau bendraukite – į save atkreipsite įdomių asmenų dėmesį.

Liūtas (07 23–08 22). Nevertėtų afišuotis – kuo mažiau būsite pastebimi ir suprantami, tuo mažiau problemų patirsite ir daugiau naudos gausite. Deja, aktyviai veiklai, ryžtingam reikalų tvarkymui netinkamas laikas. Tiesa, būtent dabar netyčia galite išvysti tai, ką kadaise praleidote dėl skubėjimo, fantazijos stygiaus ar nuovargio, ir rasite būdų atsigriebti. Bus palankūs konfidencialūs susitikimai ir susitarimai. Vakare galimas slaptas romantiškas nuotykis.

Mergelė (08 23–09 22). Galite tikėtis sulaukti ne tik moralinės, bet ir finansinės pagalbos. Jūsų pasitikėjimas savimi padės ir artimiesiems nusiraminti, ir jums paklusti. Neblogas laikas dalykinėms kelionėms. Jei reikia ką nors keisti, persiorientuoti, padarykite tai dabar nedelsdami. Planuokite ateities darbus ir daugiau bendraukite, o vakare raskite laiko nuoširdžiau pasišnekėti su senais draugais. Beje, sena draugystė gali virsti slaptu meilės romanu.

Svarstyklės (09 23–10 23). Negaiškite laiko – imkitės tvarkyti svarbius dalykinius reikalus. Tinkamas laikas rizikuoti, jei esate vyresnio amžiaus asmuo ar bent jau mokate viską gerai pasverti. Svarbu spręsti klausimus, susijusius su teisėtvarka ir mokesčiais. Jei jums reikia pasišnekėti su šefu ar aukštu, įtakingu asmeniu, tam tinkamas šis vakaras, o dar geriau tai atidėti kitai savaitei. Beje, šiandien nebloga proga su šefu aptarti jūsų uždarbį.

Skorpionas (10 24–11 22). Geras laikas – netikėtai gali išsispręsti seniai kankinusi problema. Sėkmingas metas ir svarbiems vizitams, lemtingiems sprendimams. Bus tinkama proga ieškoti įtakingo sąjungininko, pagalbininko ar patarėjo – tai sėkmingos protekcijos metas. Vakaras palankus viešnagėms ar svečiams priimti, taip pat meilės santykiams aiškintis.

Šaulys (11 23–12 21). Ko gero, esate linkę pernelyg sudėtingai vertinti dabartinę situaciją. Tačiau kad ir kaip jausitės, būtent šiandien reikėtų atkakliau tvarkyti sudėtingus reikalus, dirbti nemaloniausius darbus. Ir nieko neskubėkite vertinti, būkite atidesni vyresnių, viršesnių asmenų nuomonei, patarimams. Palanku tvarkyti kredito reikalus. Vakare nedramatizuokite galimų nesusipratimų su mylimu žmogumi – tai laikina ir nesunkiai išsprendžiama.

Ožiaragis (12 22–01 19). Tarkitės, derėkitės, nebijokite nusileisti. Tinkamas laikas bendrauti su konkurentais, priešais – pavyks susitarti taikiai bei naudingai. Atidžiai stebėkite tuos, kurie jus supa, kurie mėgina save vadinti jūsų draugais. Reikėtų blaiviai įvertinti savo aplinką – greitu laiku galite patirti nemalonumų per tariamą bičiulį ar nesąžiningą partnerį. Tai nebloga proga ir taikytis su sutuoktiniu. Jums pavyks nuraminti, įtikinti ne tik artimuosius, bet ir tuos, kurių veikla susijusi su jumis.

Vandenis (01 20–02 18). Veiklai geras laikas. Pamirštuose dalykuose, praeityje ieškokite naujų būdų, nepanaudotų rezervų tikslui pasiekti. Šios dienos naujienos, netikėtumai gali naudingai pakeisti finansinius ir veiklos planus. Beje, jums skirtas dėmesys, simpatijos nebus atsitiktinės. Tai žmonės, kurie jus išties vertina ir nori padėti – neatstumkite jų. Patartina pasitikrinti sveikatą. Palanku pradėti remontą savo namuose arba biure.

Žuvys (02 19–03 20). Jausitės žvaliau, apims smagus įkvėpimas. Sudėtingi klausimai spręsis sklandžiai, beveik savaime – galite visiškai pasikliauti savo jėga, sumanumu. Tai puikus metas – šiandien daug ką galite. Tai ir gera proga rimtai pasišnekėti su savo atžalomis apie jų ateitį, profesiją. Vakaras romantiškas – netikėtai gali sugrįžti prisiminimai apie senus jausmus. Jei jums aktualu atnaujinti nutrūkusį romantišką ryšį, vakare raskite laiko susitikti ar bent telefonu pasikalbėti.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą