Galima daug ką sugriauti, smarkiai nukentėti

Komplikuota diena. Pasiduodant pirmam impulsui galima daug ką sugriauti, smarkiai nukentėti. Nevertėtų imtis naujų dalykų. Kad ir kuo užsiimsite, būkite atidūs išgirstiems dalykams, gautiems patarimams, pastaboms. Itin svarbių dalykų galite išgirsti iš artimųjų, iš seniausių asmenų savo šeimoje. Su jais derėtų daugiau pabendrauti. Šiandien venkite pykti, nervintis, taip pat skubėti, rizikuoti. Neskubinkite įvykių – jie dar labiau painiosis, strigs. Nusiteikite ramiam, nuosekliam darbui, atsisakykite maksimalistinių ketinimų. Savistaba, savikontrolė padės išvengti nelaimių, nuostolių. Nesierzinkite susidūrę su kliūtimis, reikalų vilkinimu – šiuo metu tai į naudą. Ne laikas bendrauti – patartina atsisakyti atsakingų pokalbių su vadovybe, svarbiais, įtakingais asmenimis. Venkite ginčų, santykių aiškinimosi, juolab konfliktų ir su artimaisiais, bičiuliais – galite ilgam susipykti tikriausiai dėl niekų. Netinkamas metas naujų darbų pradžiai, svarbiems darbo, taip pat finansiniams, verslo susitarimams, investuoti pinigus. Diena netinkama pramogauti, taip pat romantiškiems pasimatymams. Nepalankios ir naujos romantiškos pažintys – galite likti apgauti, nuvilti, įskaudinti. Pavojinga aiškintis meilės santykius – per daug reikalavimų, priekaištų, gal ir tuščio pavyduliavimo. Labiau save pasaugoti turėtų asmenys, turintys silpną širdį. Labiau pažeidžiama bus ir nugara, keliai. Venkite kelti sunkius daiktus. Galimi stipresni galvos, nugaros, kelių, taip pat sąnarių skausmai. Blogas laikas sergantiems diabetu. Bus didesnė įvairių traumų (ypač dėl kritimo), avarijų tikimybė. Šiandien 23 val. 54 min. Marsas Žemės stebėtojo atžvilgiu sustos, apsisuks ir ims judėti tiesiai. Per šį laiką tampame lėtesni ir išoriškai ramesni, labiau introvertiški, susitelkę į savo vidines problemas bei jų sprendimą. Tai geras laikas išsivaduoti nuo išorinės, socialinės įtakos bei spaudimo, trukdančio mums save realizuoti. Kai Marsas juda atatupstas, išryškėja ir seni, neišspręsti konfliktai, nesugebėjimas mobilizuotis, konstruktyviai spręsti konkurencinius, veiklos klausimus. Kare, kovoje, sporte svarbesnė tampa gynybos taktika.

Sapnai iš pirmadienio į antradienį pranašiški. Itin palanku buvo sapnuoti žaliuojančius, žydinčius augalus – tai laimė, sėkmė meilėje. Jei ligonis sapnavo žiedus – greit pasveiks. Vaisiai – turtas, skalsa namuose. Blogai matyti žiemą, nudžiūvusius, nuvytusius augalus – liūdesys, išsiskyrimas, vienatvė. Gyvūnai – apkalbos, vagystės, nuostoliai, konfliktai.

Blogas ženklas: jei užkliūsite, parkrisite – galite praleisti gerą progą savo gyvenime, jei atsirastų daug smulkių kliūčių, imtų mieguistumas – jūsų reikalai ilgam įstrigs, jei namuose nuo lubų tinkas byrėtų ar parketlentė iškristų – nesėkmės namuose, nuostoliai.

Geras ženklas: išvysti ryškų blyksnį, elektros kibirkštį.

Žvilgsnis į priekį: trečiadienis netinkamas imtis ko nors naujo, svarbaus; patartina nešioti tamsiai raudonų, rudų, geltonų tonų drabužius, vengtini šalti atspalviai.

Avinas (03 21–04 20). Mažiau tikėkitės – jūsų galimybės gali būti apribotos. Ir nemanykite, kad dabartines problemas pavyks išspręsti greitai bei lengvai. Gali kilti konfliktų namuose bei darbe. Labiau pasaugokite savo darbo vietą. Jei turite reikalų su užsieniečiais, nepasikliaukite jų pažadais, nes tik tuščiai laiką sugaišite. Netinkamas laikas kelionei, jei savaime ją teks atidėti – tik į naudą. Būkite atidesni sveikatai. Galimi virškinimo sutrikimai. Didesnė autoavarijų, vagysčių tikimybė.

Jautis (04 21–05 20). Nepasidalijimas įtakos sferomis (šeimoje ar veikloje) bei pinigai, meilė gali tapti konflikto ir net nusivylimo priežastimi. Gresia nuostoliai dėl neapgalvotų veiksmų. Šiomis dienomis nerizikuokite savo sveikata bei gerove. Svarbių reikalų patartina netvarkyti, į keliones nevykti, į svečius nevaikščioti. Ne laikas pasirašyti reikšmingus dokumentus. Būkite atsargesni su technika. Venkite bet kokių konfliktų su vaikais bei mylimu asmeniu.

Dvyniai (05 21–06 21). Sudėtingas, įtemptas metas, kai geriausia palikti visus reikalus, atidėti darbus ir ilsėtis – bet kokiu atveju vargu ar padarysite tai, ką suplanavote. Tad būtų geriau mažiau dirbti ir daugiau ilsėtis. Dirbant būtina atida – per skubėjimą gresia traumos, darbo technikos gedimai. Beje, nepasitikėjimas mylimu žmogumi ar sutuoktiniu gali išprovokuoti nemalonias permainas jūsų santykiuose, tik neskubėkite jų nutraukti – šiuo metu jūsų vertinimai neteisingi. Saugokitės vagių bei kontrolierių.

Vėžys (06 22–07 22). Tai sunki diena, kai tuščia laukti teisybės, kvaila ką nors planuoti, pasikliauti draugiška pagalba – nenorėkite būti išgirsti ir įvertinti. Labiau derėtų paisyti, ko iš jūsų nori vadovybė, sutuoktinis, šeima. Dabar turite labiau susitelkti, kitaip jūsų profesinėms ambicijoms gali būti suduotas smūgis. Nesiimkite to, ko neišmanote ar blogai išmanote, nebendraukite su jums nemaloniais asmenimis, nesiaiškinkite santykių su tais, kuriuos mylite. Galimos netikėtos traumos. Būkite apdairesni su buitine technika.

Liūtas (07 23–08 22). Nors sieksite pozityviai reaguoti į augančių rūpesčių krūvą, į nesusipratimus darbe ir namuose, vakarop galite prarasti kantrybę ir apsipykti su dalykiniais partneriais ar sutuoktiniu, mylimu asmeniu ir net savo vaikais. Verta imtis senų problemų sprendimo. Venkite viršininko – galite patekti į nemalonę. Būkite apdairūs bendraudami, dirbdami su informacija, ką nors remontuodami, tvarkydamiesi – didesnė traumų tikimybė. Ne laikas pinigus skolinti, investuoti. Gresia nuostoliai, priverstinės išlaidos.

Mergelė (08 23–09 22). Kritinis laikas: pavojaus nejausite, o optimizmo ideologija nepasiteisins, tad nepervertinkite savo galimybių. Norėsis visko kuo greičiau, čia ir dabar, bet šiuo metu jau nieko nepaskubinsite – tik dar labiau viskas įstrigs. Nesitikėkite darbe būti išgirsti ar įvertinti. Deja, dabartinės pastangos gali baigtis priešingais rezultatais – nė nepastebėsite, kaip virsite sau priešu, pakenksite vaikams ar žmogui, kurį mylite. Didelė traumų, avarijų, vagysčių tikimybė. Tiesa, vakaras bus smagesnis, jei susitikite su vaikystės draugais.

Svarstyklės (09 23–10 23). Tai apgaulingas, sunkus, pavojingas metas, kai atsitrenkiama į nenumatytas, nelogiškas kliūtis, kai gaunama nepelnyta bausmė, patiriamas pažeminimas. Šios dienos finansiniai, veiklos pasiūlymai neduos laukiamų rezultatų, bent jau jie nebus tokie greiti, kaip jums norisi. Taip pat venkite tarpininkauti, kritikuoti. Pasistenkite neprarasti geros nuotaikos, labai savęs nepeikite ir negirkite. Labiau tikėkite savimi, mylimu žmogumi, savo vaikais, šeima. Geriausia šią dieną ramiai praleisti namuose, daugiau šilto dėmesio skiriant artimiesiems.

Skorpionas (10 24–11 22). Pasisekė atostogaujantiems, nes gerai dirbti nebus lengva: stigs atidos, teisingos informacijos, su partneriais suderintų veiksmų, tiesiog sėkmės, o reikalaujama iš jūsų bus daug. Tiek aplinkiniai, tiek viršininkas gali klaidingai vertinti jūsų elgesį. Bus geriau, jei nesitikėsite komplimentų bei dėkingumo. Kasdienius darbus dirbkite pernelyg negalvodami apie rezultatus ir vertinimus – tai padės likti ramiems. Galimos priverstinės išlaidos. Didesnė traumų tikimybė.

Šaulys (11 23–12 21). Neverta kur nors skubėti, juolab tvarkyti svarbius reikalus. Bendraujant taps svarbu ne pasakyti, o išgirsti. Darbe kuo atidžiau atlikite savo užduotis – didesnė profesinių nesėkmių tikimybė. Beje, galite nukentėti ir dėl viršininkų nemalonės. Nerizikuokite savo reputacija, karjera bei sveikata. Nepasikliaukite pirmu įspūdžiu bei pirma mintimi – galite neįvertinti tamsiųjų, nematomų asmens ar reikalo pusių. Saugokitės sukčių, paskalų nešiotojų, vagišių.

Ožiaragis (12 22–01 19). Nesiimkite sunkių darbų, atsakingų užduočių. Geriausia likti namie ir ramiai ilsėtis, nesukant galvos dėl esamų problemų, nes šiuo metu nieko realiai pakeisti negalėsite. Jums reikia laiko. Nevarginkite savęs bendravimu, ypač su valdininkais, vadovybe ar žmonėmis iš toli, nepriimkite atsakingų sprendimų. Venkite ginčų su sutuoktiniu – tai gali virsti pavojingu konfliktu. Tikėtinos problemos per įtakingus asmenis ar senus žmones.

Vandenis (01 20–02 18). Nepasiduokite liūdesiui, tačiau ir nebrandinkite vilčių – tai stabdžių, nusivylimų ir ne visai malonių staigmenų metas. Svarbesnius reikalus atidėkite kitai savaitei. Vargu ar šią savaitę jums pavyks reikalus sutvarkyti taip, kaip norisi, tad neprisiriškite prie planų. Ne laikas ką nors keisti, nepasiduokite pirmam impulsui ir nepraraskite savitvardos. Mažiau vilkitės, tikėkitės ir pasikliaukite vien savo jėgomis. Galimi nesusipratimai su vaikais, mylimu žmogumi, dėl to artimiausiomis dienomis santykiai įsitemps, net atšals.

Žuvys (02 19–03 20). Pavojingas metas karjerai – per šios dienos klaidas galite prarasti ne tik vadovybės pasitikėjimą, bet ir darbo vietą ar būti perkelti į žemesnes pareigas. Tad susitelkite, kad darbus atliktumėte pavyzdingai. Beje, jūsų agresyvumas išaugs, tad būkite atidūs, kad nesusipyktumėte su artimaisiais, ypač sutuoktiniu, dalykiniais partneriais, draugais. Venkite kitiems nurodinėti – vėliau gali paaiškėti, kad buvote neteisūs. Nepalankios komandiruotės.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą