Situacija atrodys geresnė, nei yra iš tiesų

Apgaulingas laikas – situacija atrodys geresnė, nei yra iš tiesų. Netiks priimti svarbių sprendimų, pradėti naujų darbų, tvarkyti atsakingų reikalų. Blogas laikas susitarimams, įsipareigojimams, tvirtinti reikšmingus dokumentus. Mažiau vilkitės, nedarykite jokių rimtų išvadų, net jei netikėtai pasisektų, jei sulauktumėte ypatingų pasiūlymų (nesvarbu, ar dalykinių, ar romantiškų). Net žaviausi pasiūlymai, šiandien gauti, geriausiu atveju liks tušti, blogiausiu – lems išbandymus. Tad likite saikingi ir atidėkite lemtingą žingsnį kitai dienai. Netinka aiškintis santykių su mylimais žmonėmis, imtis griežtų vaikų auklėjimo priemonių. Moterims ši diena šiek tiek smagesnė nei vyrams: jei sieksite ramybės, harmonijos, t.y. remsitės moteriškais principais, jei niekur neskubėsite, už nieką nekovosite, mažiau planuosite, neturėtumėte susidurti su ypatingais sunkumais. Bet jei jums svarbi kova, lyderystė, jei būsite aklai įsikibusios į kokius nors principus, planus, nemokėsite lanksčiai keistis, prisiderinti, diena bus kupina streso bei nusivylimų. Beje, jei šiandien tektų spręsti kokias nors problemas, geriau tai daryti per moteris, nes per vyrus viskas gali dar labiau susikomplikuoti, suirti. Išaugs konfliktų, nelaimingų atsitikimų, įvairių avarijų (ypač per elektrą), gaisrų, sprogimų tikimybė. Būtina atida dirbant kompiuteriais, naudojantis telefonais, aštriais įrankiais, ginklais, taip pat su karštais skysčiais, degiosiomis, sprogiosiomis medžiagomis, elektra. Nerizikuokite kelyje. Asmenys, turintis silpną širdį, turi labiau save pasaugoti. Labiau pažeidžiama bus galva, akys.

Sapnuose iš antradienio į trečiadienį buvo gerai matyti ugnį, šviesą – tai apsauga, pagalba. Prabangūs drabužiai, kailiai, kepurės, šarvai – didelė sėkmė, artimųjų dėmesys, pagalba. Būti savo namuose, raktus turėti – apsauga, pasitikėjimo savimi atgavimas, knygą regėti ar ką nors rašyti – nauji draugai, susitikimas su savo išrinktuoju ar išrinktąja, žuvis – sėkmė. Blogai vandeniu plaukioti – priklausomybė, raktus pamesti, būti svetimame name, atvirame lauke – apsaugos praradimas, būti nuogam – vienatvė, neturtas.

Blogas ženklas: jei jus užpultų šuo ar katė, tapti kokios nors katastrofos liudininku.

Geras ženklas: jei šalia jūsų gyvūnai elgsis ramiai, nebus agresyvūs.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis geras naujų darbų pradžiai; tinkamos spalvos – oranžinė, sidabrinė.

Avinas (03 21–04 20). Gali prislėgti svetimi rūpesčiai, sutuoktinio ar savo vaikų reikalai. Būsite linkę viską vertinti pernelyg pesimistiškai, o tai tik pablogins padėtį. Dabar geriau apie nieką negalvoti ir užsiimti tuo, kas jums įdomu bei malonu. Antrą dienos pusę, po 14 val., imsite jaustis smagiau, palengva atgausite jėgas, tačiau tai nebus tinkamas laikas rizikuoti. Didelė traumų, nelaimingų atsitikimų tikimybė.

Jautis (04 21–05 20). Jei neskubėsite, į viską žvelgsite su atlaidžia šypsena, viskas susiklostys kuo puikiausiai. Bet jie imsite ką nors planuoti, iš ko nors kai ko tikėtis ir reikalauti, pasiruoškite nemalonioms staigmenoms – galimos negeistinos, netikėtos permainos tvarkant reikalus, bendraujant su artimaisiais, draugais. Tad būkite lankstesni, pakantesni. Beje, antrą dienos pusę, po 14 val., būkite atidesni maisto kokybei, venkite svaigalų, nerizikuokite vandenyje. Labiau pasaugokite sveikatą bei asmeninius daiktus.

Dvyniai (05 21–06 21). Nepersistenkite nei norėdami savo argumentus įrodyti, nei pasirodyti. Itin atidūs būkite veikloje – šios dienos klaidos pakenks reputacijai. Beje, intrigantai, pavyduoliai gali pasinaudoti jūsų ambicingumu. Antrą dienos pusę patartina skirti išmintinai poilsiui ir geriau be draugų – per juos tikėtini nenumatyti nuotykiai (nepailsėsite, į naujas bėdas įsivelsite).

Vėžys (06 22–07 22). Pavojingas laikas, nes galite pernelyg pasikliauti savo arba svetimu autoritetu ir dėl to papulti į nemalonią padėtį (prarasti aplinkinių pasitikėjimą jūsų profesionalumu, išmintingumu). Venkite patarinėti, mokyti – neprašomi nesikiškite į kitų problemas. Po 14 val. išaugs traumų bei konfliktų su vadovybe ar vyresniais, viršesniais asmenimis tikimybė. Geriau šiuo metu su jais nesivelti į ginčus ir nesiteisinti (vis vien savo teisybės kol kas neįrodysite).

Liūtas (07 23–08 22). Stenkitės nesinervinti, neleiskite sau pykti, juolab niršti. Nuoširdžiai linkėkite kitiems gero, nemėginkite kerštauti – tai magiškas metas, kai mažas blogis greitai tampa dideliu, o įveiktas – tiesiog išnyksta. Nepamirškite, kad neapykanta labiausiai supančios ir užnuodys jus pačius. Antra dienos pusė po 14 val. palankesnė – imsite išmintingiau vertinti tai, kas vyksta, geriau suprasti jus supančius asmenis.

Mergelė (08 23–09 22). Nieko nekritikuokite, niekuo nesipiktinkite, bet ir venkite susižavėti, idealizuoti – šiandien sunkiai suvoksite, kas išties gerai, o kas blogai (bent jau vyrams tai sunkokai pavyks, o moterys intuityviai elgsis teisingai). Pirmą dienos pusę aplinkiniuose dažniausiai matysite savo atvaizdą. Tad paklauskite savęs, kokių daugiausia žmonių sutikote – geruolių ar blogiukų? Antrą dienos pusę didesnė traumų, konfliktų tikimybė.

Svarstyklės (09 23–10 23). Rytą problemos prasidės nuo atsitiktinės smulkmenos – ne ten numestas (nukištas) daiktas, ne tokia intonacija ištartas žodis... Saugokite savo ramybę, sutelkite visas jėgas, kad nesuklystumėte dirbdami, vairuodami automobilį. Labiau pasaugokite sveikatą, net jei šiuo metu ilsitės. Pirmą dienos pusę labiau tikėtini nesusipratimai, ginčai su kolegomis, o antrą – su artimais žmonėmis, savo vaikais, sutuoktiniu.

Skorpionas (10 24–11 22). Galite susižavėti avantiūra tvarkydami reikalus ar įsimylėti jūsų nevertą asmenį – savisaugos jausmas šiuo metu bus toli išvykęs, atostogaus. Pirmą dienos pusę itin pasaugokite vaikus, nerizikuokite mylimo žmogaus jausmais, kaip ir dideliais pinigais. Po pietų gali pablogėti savijauta, kilti nenumatytų problemų darbe (būkite atidesni atliekamų darbų kokybei). Tikėtini ir virškinimo nesklandumai, išaugs traumų, klaidų tikimybė ką nors veikiant.

Šaulys (11 23–12 21). Pirmą dienos pusę itin ryškiai suvoksite savo vidines problemas – tik nepradėkite dramatizuoti. Saugiausiai, geriausiai jausitės namuose – gal galite sau leisti vieną dieną niekur neiti? Dalykinių reikalų tvarkymą išvis reikėtų atidėti. Beje, šiandien gali atsiskleisti ir netikri draugai. Po pietų pasijusite kiek geriau, tačiau tai nebus tinkamas laikas švęsti, pramogauti. Jei tektų dalyvauti kokioje nors šventėje, nepraraskite saiko, pagalvokite apie savo įvaizdį.

Ožiaragis (12 22–01 19). Ne laikas ieškoti atsako, belstis į kieno nors širdį ar protą. Į nieką nesigilinkite, neieškokite tikslo, prasmės – nė nepajusite, kaip netyčia suklysite. Niekam nieko nežadėkite, neįsipareigokite (ypač šefui, tėvams, giminaičiams, kaimynams), su niekuo neaptarinėkite dalykinių ketinimų. Antra dienos pusė itin sudėtinga – netinkama atsakingiems ar rizikingiems darbams, reikalams tvarkyti. Nuo ryto saugokitės vagių bei šmeižikų. Itin atidžiai vairuokite automobilį.

Vandenis (01 20–02 18). Kritinis, neprognozuojamas laikas, ypač vyrams. Ne pats geriausias metas kelionėms bei meilės nuotykiams. Netvarkykite ir finansinių reikalų, nepirkite brangių daiktų. Labiau valdykitės bendraudami su antrąja puse – galite išsilieti dėl savų nesėkmių ir tai smarkiai pakenks santykiams. Deja, diena provokuos santykių aiškinimąsi, skyrybas, tad jei jums svarbu ryšio stiprumas, geriau neaptarinėkite diskutuotinų temų, nesivelkite į jokius ginčus.

Žuvys (02 19–03 20). Nelengva diena – nuo ryto gali pasirodyti, kad visi prieš jus susimokė. Tai sunkiai nuspėjamas laikas, kai galima susidurti su įvairiomis provokacijomis, pagundomis, kai nėra lengva pasirinkti teisingiausią kelią. Saugokite reputaciją – netikę žodžiai, neapgalvotas veiksmas sukels nemenką skandalą, kuris pakenks ne tik vardui, bet ir santykiams su kolegomis, vadovybe ir net sutuoktiniu. Didesnė įvairių traumų tikimybė dirbant, važiuojant – neskubėkite.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą