Tai viena iš nedaugelio palankių dienų šį mėnesį

Gana optimistiškas metas – patogi proga mokytis džiaugtis, šypsotis. Tai viena iš nedaugelio palankių dienų šį sudėtingą mėnesį. Šiandien svarbu nenuobodžiauti – užsiimkite įdomiais darbais, gal net kūryba, žaiskite, raskite laiko pramogoms. Tai meilės, laimės metas, kai viską reikia daryti džiugiai, neįsitempiant. Nesiimkite to, kas nemalonu, sunku. Daugiau bendraukite su vaikais ir bičiuliais, dėkokite, teikite dovanas, linksminkitės, o jei nenorite, kad sudėtinga planetų padėtis (ji laikysis net kelis mėnesius) jus neigiamai paveiktų, venkite teisti, kritikuoti, piktintis, šaipytis – ar tik patys nedarote tokių pat klaidų, o jūsų silpnybės galbūt nė kiek ne menkesnės. Ir mažiau iš kitų reikalaukite, savęs irgi labai nespauskite – perfekcionizmas šiais sunkiais mėnesiais bus itin žalingas. Tiesiog džiaukitės, kaip išeina (jums ir jūsų artimiesiems), vertinkite tai, ką turite, – geriau bus gero priešas! Be to, rugsėjį, spalį vertėtų dažniau prisiminti taisyklę: kokiu teismu teisi, tokio ir pats sulauksi. Pirma dienos pusė palankesnė piniginiams, turto reikalams tvarkyti, antra – bendrauti, keistis informacija, nedidelėms kelionėms. Antras pusdienis palankesnis užsiimti namų, šeimos reikalais, spręsti su gyvenamosios vietos paieška, būsto pirkimu ir pardavimu susijusius klausimus. Tinka aiškintis teisybę, pradėti bylinėtis, tvirtinti įvairius susitarimus. Geras laikas užsiimti labdara. Palanki diena ir meilės pasimatymams, romantiškoms pažintims. Tinka pradėti sportuoti ar kitaip lavinti fizinį kūną.

Sapnai iš pirmadienio į antradienį, net jei buvo malonūs, susiję su įspėjimais. Blogi sapnai gali išsipildyti tiesiogiai, o geri – reikšti apgaules, iliuzijas.

Blogas ženklas: įsidurti iki kraujo, įsipjauti – galima nesėkmė tvarkant reikalus, problemos dėl meilės, jei namuose prie durų imtų tinkas byrėti, jei sugestų automobilis – nesėkmės tvarkant finansinius reikalus, jei vėjo gūsis atvertų langą – nemalonumai šeimoje, jei daug plaukų išsipeštų šukuojantis – nuotoliai, nelaimės, liūdesys, jei iškristų rankinė, piniginė – materialiniai nuostoliai.

Geras ženklas: išvysti lietų saulei šviečiant, vaivorykštę – taika, skalsa namuose, rasti smulkių, aštrių metalinių daikčiukų – laimė, sėkmė meilėje, prie namų rasti monetų herbu į viršų – laimingas įsimylėjimas, būsimas vaikas.

Žvilgsnis į priekį: trečiadienis nepalankus svarbiems susitikimams, įvairiems susitarimams, įsipareigojimams; palankūs žali tonai.

Avinas (03 21–04 20). Sėkmingas laikas aktyviai veiklai iki 15 val. Iki to laiko tiktų tvarkyti skubius, neatidėliotinus reikalus. Tai puiki proga pasakyti savo nuomonę aplinkiniams ir pareikalauti, kad jūsų nuostatų būtų paisoma. Geras laikas ir svarbiam pokalbiui su vadovybe, būsimu darbdaviu. Tinkamas laikas ir trumpalaikėms darbdavystės sutartims pasirašyti. Antra dienos pusė gera ką nors įsigyti namams. Vakaras bus palankus santykiams šeimoje aptarti.

Jautis (04 21–05 20). Nesiimkite nuo ryto tvarkyti skubių ar užvilkintų reikalų – tam tiks laikas po pietų, kai galite sulaukti ir netikėtos pagalbos, paramos. Pirma dienos pusė tinkama aptarti su vadovybe jūsų atlyginimo klausimą, palanki ir įvairiems trumpalaikiams finansiniams susitarimams. Antra dienos pusė puiki nuoširdžiai pasikalbėti su vaikais, sutuoktiniu (gal ir su artimu draugu) dėl susikaupusių problemų – tai padės išsklaidyti nerimą, rasti protingą išeitį.

Dvyniai (05 21–06 21). Iki 15 val. – jūsų jėgos laikas, kai bus lemtingas jūsų asmeninis žavesys bei sugebėjimas pirmą sutiktąjį paversti savo geriausiu draugu, norinčiu jums nuoširdžiai padėti... Nepraleiskite tokios geros progos (šį mėnesį daug tokių neturėsite), tad daug nesvarstykite ir imkitės svarbių problemų sprendimo – kliūtis įveiksite vienu užsimojimu. Beje, skubius reikalus reikėtų spėti sutvarkyti iki 15 val. Antrą dienos pusę gali pavykti rasti neblogų galimybių laikinai užsidirbti. Šios dienos pasiūlymai dėl veiklos bus naudingi.

Vėžys (06 22–07 22). Pirmą dienos pusė – pasyvus metas. Iki 15 val. nieko naujo nesiimkite ir venkite bendrauti. Darykite tik tai, ką gerai žinote, kam nereikia didelės atidos. Būkite atsargesni vairuodami, eidami gatve, pasisaugokite vagių, sukčių. Vėliau atgausite jėgas bei optimizmą, pasijusite vėl stiprūs. Jei atkakliau sieksite savo tikslo, pakovosite už save, tikrai pasiseks. Vakaras palankus pasikalbėti ginčytinu klausimu su artimu žmogumi – įtikinsite jį savo teisumu.

Liūtas (07 23–08 22). Iki 15 val. – puikus laikas, kai viskas savaime susiklosto taip, kaip reikia, nors galbūt ir ne visai pagal jūsų planą... Tad elkitės ryžtingai, kalbėkitės, bendraukite, aiškinkitės svarbius klausimus: jūsų paklausys, supras, įvertins, patars, padės, parems. Tai gerųjų permainų laikas – verta rizikuoti siekiant išplėsti veiklos galimybes. Po 15 val. nieko atsakingo nesiimkite ir nesivelkite į konfliktus, stenkitės viską spręsti gražiuoju.

Mergelė (08 23–09 22). Pats laikas, ypač pirmą dienos pusę, iki 15 val. pakovoti už savo reikalo finansavimą, paieškoti rėmėjo, investuotojo, taip pat geriau mokamos darbo vietos, papildomo uždarbio šaltinio ir pan. Tai tinkama proga ir su vadovybe aptarti jūsų karjeros bei atlyginimo padidinimo klausimą. Gautus pasiūlymus priimkite. Palanku skolintis. Šios dienos pastangos nebus tuščios – sulauksite gerų pasikeitimų tvarkydami finansinius reikalus. Vakaras geras bičiuliškiems susibūrimams.

Svarstyklės (09 23–10 23). Šiuo metu daug ką lems geri draugai bei partneriai. Spręskite su jais esamas problemas, jei reikia, ieškokite naujų pagalbininkų, sąjungininkų. Iki 15 val. palankus metas susitikimams su žmonėmis iš toli. Tuo metu gautus pasiūlymus dėl darbo užsienyje priimkite. Šis laikas palankus ir dokumentams, susijusiems su išvykimu į užsienį, tvarkyti. Antra dienos pusė bus tinkama šefui siūlyti savo idėjas, projektus, gera aptarinėti jūsų karjeros galimybes.

Skorpionas (10 24–11 22). Iki 15 val. gana įtemptas metas. Nors jus lydės sėkmė, pasistenkite nešvaistyti savo jėgų ginčams, konfliktas, taip pat nevažinėkite rizikingai. Šis laikas bus tinkamas paskolų, draudimo, mokesčių reikalams tvarkyti, skolų problemoms spręsti. Antra dienos pusė po 15 val. sėkminga tolimoms kelionėms, tiks tvarkyti reikalus, susijusius su užsieniečiais bei veikla užsienyje, taip pat su jūsų verslo plėtra. Vakaras palankus viešnagėms, susitikimams su jums svarbiais asmenimis. Galimas slaptas romantiškas nuotykis.

Šaulys (11 23–12 21). Iki 15 val. ramus bei daug kuo palankus metas, tinkamas įvairiems susitikimams, pasitarimams, deryboms, įsipareigojimams, dokumentams, susitarimams tvirtinti, tinkama proga ir bylinėjimosi pradžiai. Tiesa, kad ir su kuo bendrausite, per daug nesistenkite įrodyti savo teisumo – kritikos dėl to tik padaugės. Ieškokite kompromisų, stenkitės suprati kitą, prisitaikyti, nusileisti. Po 15 val. labiau įtemptas laikas, kai bus svarbu neprarasti filosofinio požiūrio į reikalus. Tuomet tiks tvarkyti mokesčių, draudimo reikalus, ieškoti dingusių daiktų ar dokumentų.

Ožiaragis (12 22–01 19). Įveikite nuoskaudas atleisdami ar net ištiesdami pagalbos ranką tiems, kurie jums yra pakenkę. Tai padės juos pamilti ir į susidariusią situaciją pažvelgti objektyviai. Gerai antrą dienos (bent jau vakarą) pusę skirti sutuoktiniui (ar kandidatui į antrąją pusę) ir aptarti jums svarbius klausimus. Beje, pirma dienos pusė (iki 15 val.) tinkama įvairioms darbo problemoms spręsti, palanki trumpalaikei darbo sutarčiai pasirašyti, palanki užsiimti įvairiais pertvarkymais, perdarymais. Nepraleiskite progos ir pasitikrinti sveikatą. Verta rinktis ir maisto papildus sveikatai stiprinti.

Vandenis (01 20–02 18). Iki 15 val. viskas klostysis ganėtinai sklandžiai, tad imkitės tvarkyti svarbius ir atsakingus reikalus – jums pavyks. Seksis net ginčuose, tik mokėkite pripažinti savas klaidas. Iki 15 val. puiki proga vizitams pas įtakingus asmenis, susitikimams su valdininkais bei draugais, giminaičiais. Tik atsakingiau patarinėkite, žadėkite – labiau vertinkite savo žodžius. Vėliau tinka užsiimti įvairiais susikaupusiais nuobodžiais bei neįdomiais darbais – jėgų bei kantrybės pakaks.

Žuvys (02 19–03 20). Iki 15 val. pasyvus laikas – jums nereikėtų skubėti, juolab nervintis, kad kiti vėluoja. Šį laikas skirkite namams, šeimai. Darbe geriau tuo metu itin didelė atida, bet geriau visai nesiimti nieko naujo ar atsakingo. Atidėkite visus svarbius reikalus antrai dienos pusei – tuomet išvysite, kaip lengvai ir paprastai išsisprendžia tai, kas anksčiau buvo problema. Jūsų nuotaika, savijauta ima gerėti, o reikalai pajudės reikiama kryptimi! Vakaras palankus meilės pasimatymui. Galima ir nauja romantiška pažintis.

lrytas.lt informacija 

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą