Tai gera proga pakreipti įvykius palankesne linkme

Šiandien bus lengviau likti optimistais, net jei sužinosite ne visai smagių dalykų. Ir dėl šios priežasties nesunkiai spręsite ir sudėtingiausias problemas, įveiksite ir sunkiausius darbus – tai jau palankesnis metas nei ankstesnės dienos, tad gera proga kai ką perdaryti, pakreipti įvykius palankesne linkme. Tiesa, kad ir kuo užsiimsite, neskubinkite įvykių – likite kantrūs ir viskam atidūs. Taip pat mažiau blaškykitės, nepasiduokite nerimui – šiuo metu jis gali būti juntamas be aiškios priežasties. Beje, kai tik nurimsite, susimąstysite, netikėtai suprasite svarbius dalykus, išvysite tai, ko iki šiol nematėte. Diena tinkama tvarkyti piniginius, turto reikalus. Beje, gali paaiškėti, kur klydote planuodami darbų apimtį, finansus ar pasitikėdami pavaldiniu, partneriu, draugu. Kita vertus, tai gera proga taisyti senas klaidas. Nepatartina kurti planų, projektų – gali stigti įžvalgumo bei realybės jausmo. Be to, artimiausių dienų – savaitgalio bei savaitės pradžios – įvykiai gali priversti jus priimti kitus sprendimus, kai ko atsisakyti, pasukti nenumatyta linkme. Šiandien nepalanku vykti į keliones. Nepatartina priimti dovanų, pirkti vertingų daiktų. Negerai bus ir su kuo nors pyktis. Netinka badauti. Palankus metas romantiškiems pasimatymams bei pažintims.

Iš ketvirtadienio į penktadienį buvo gerai regėti dinamiškus, kovingus sapnus – tai reikštų jūsų sugebėjimą pasipriešinti daromai neigiamai įtakai, blogio jėgoms. Kirpti plaukus – atsikratysite to, kas jums trukdo gyvenime. Blogai matyti savo atspindį veidrodyje. Žolė – liūdesys, apgaulė, zuikiai, katės – išgyvenimai, stresai, vanduo – apkalbos, santykių aiškinimasis, būti nuogam, nuo savęs drabužius plėšti – katastrofa, valgyti – liga, išbandymai.

Blogas ženklas: išsitepti, paslysti, jei batas suplyštų ar bato kulnas nulūžtų – nuostoliai, šeiminės nesėkmės, jei užpultų šuo ar katė – nemalonumai šeimoje.

Geras ženklas: rasti atsitiktinai vaikišką žaisliuką, medinį daiktą, pieną netyčia išlieti – skalsa namuose, geros permainos šeimoje.

Žvilgsnis į priekį: savaitgalį sudėtingas rudens lygiadienio metas, išaugs traumų, nelaimingų atsitikimų, avarijų tikimybė, patartinas ramus poilsis.

Avinas (03 21–04 20). Nepraleiskite geros progos svarbiam susitikimui, pokalbiui ar susitarimui. Dabar draugų bei partnerių dėka galite pakreipti įvykius jums svarbia linkme. Per juos įgysite didesnę apsisprendimo bei manevravimo laisvę. Nieko svarbaus, sudėtingo ar rizikingo savaitgaliui neatidėkite.

Jautis (04 21–05 20). Dalykiniams reikalams tvarkyti tinkamas laikas. Galite sulaukti vertingos pagalbos, paramos, gauti puikių pasiūlymų, kuriuos verta priimti. Raskite laiko vakare atsipalaiduoti romantiškoje aplinkoje. Tai geras laikas ir meilės pasimatymui. Naujos romantiškos pažintys bus perspektyvios. Būkite atidesni sutuoktinio jausmams.

Dvyniai (05 21–06 21). Sėkmės, pergalės metas, kai netikėtai ima pildytis svajonės. Galite sulaukti seniai pelnyto įvertinimo, pripažinimo. Gautus veiklos pasiūlymus verta priimti. Būkite dėmesingesni mylimam žmogui – jūsų santykiuose gali įvykti ypatingų pokyčių. Beje, gali megztis tarnybinis romanas. Tikėtinas ir romantiškas nuotykis komandiruotės metu.

Vėžys (06 22–07 22). Mažiau išgyvenkite dėl nenumatytų kliuvinių, nesutrikite dėl neplanuotų rūpesčių, vis nesibaigiančių sunkumų. Verčiau atkreipkite dėmesį į atsiveriančias naujas galimybes. Suskubkite pasinaudoti geromis progomis ir būkite dėkingi likimui. Ne tiek daug tikrosios sėkmės laiko lik, tik iki rudens pabaigos. Šiandien gauti pasiūlymai, naujienos gali tapti ateities sėkmės pagrindu.

Liūtas (07 23–08 22). Siekite greitai persiorientuoti, pasinaudoti sėkmės akimirka. Jūsų tolesnei sėkmei užtikrinti bus svarbu įgyti patikimų sąjungininkų. Šios dienos susitikimai, pokalbiai bus naudingi. Palankus tvarkyti piniginius ir turto reikalus. Tiks tvirtinti ilgalaikius sandorius. Tinkamas laikas spręsti gyvenamosios vietos klausimą, ieškoti tinkamo būsto.

Mergelė (08 23–09 22). Puiki diena reikalams tvarkyti, o vakaras kiek komplikuotas, tad būkite atidūs, kad mylimas asmuo (sutuoktinis) šalia jūsų jaustųsi saugiai (priešingu atveju, jūsų laukia sudėtingas savaitgalis). Šiandien palanku spręsti nesklandumus darbe, tiks surengti ir mažas vaišes kolegoms, ieškoti tinkamesnės darbo vietos, pasirašyti naują darbdavystės sutartį.

Svarstyklės (09 23–10 23). Jaučiatės kur kas geriau, ir tai proga pagreitinti įstrigusį reikalą, išspręsti pribrendusias problemas. Tiesa, jei tvarkysite dalykinius reikalus, stebuklų nesitikėkite. Geriau itin atsakingus klausimus atidėti ilgesniam laikui. Deja, artimiausiu metu dalykiniai reikalai gali strigti. Beje, šiandien puiku daugiau dėmesio skirti šeimos rūpesčiams, vaikų problemomis.

Skorpionas (10 24–11 22). Jėga šiandien nieko nesiekite nei darbe, nei namie ir labiau įsiklausykite į viršininkų užuominas, šeimos narių pastabas. Gautų pasiūlymų nederėtų atsisakyti – beje, iš karto nė nesumosite, kuo tai bus jums naudinga ir kaip reikalinga. Būkite atidesni tėvų, ypač mamos, nuotaikoms bei sveikatai – savaitgalį dėl to galimi rūpesčiai.

Šaulys (11 23–12 21). Rytmetys sėkmingas norintiems paskubinti įstrigusį reikalą, tad suskubkite kuo anksčiau kibti į darbus. Tinkamas laikas svarbiems dalykiniams susitikimams bei susitarimams. Palanku su vadovybe aptarti jūsų karjeros klausimą. Beje, tai gero persilaužimo metas ne tik tvarkant reikalus, bet ir sprendžiant santykių su draugais, artimaisiais klausimus.

Ožiaragis (12 22–01 19). Šiuo metu galite pasiekti tai, ko taip ilgai troškote. Nebijokite nei vargo, nei triūso, būkite atkaklūs – jūs laimėsite. Jei turite svarbių reikalų, jei jums reikia susitikti tiek darbo klausimais, tiek pabendrauti su bičiuliais, giminaičiais, geriau tai padaryti šiandien, neatidedant savaitgaliui, nes tai bus rūpesčių kupinas metas, netinkamas nei kelionėms, nei susitikimams.

Vandenis (01 20–02 18). Jėgų persvara jau jūsų naudai. Bet vargu ar sugebėsite tuo pasinaudoti. Nors aplinkiniai jus vertins, stengsis jums padėti, galite arba praleisti gerą progą, arba neteisingai ką nors suprasti ir netinkamai pasielgti. Būkite lankstūs, labai neužsispirkite, mokėkite klausyti, ką kiti kalba. Tinka tvarkyti svarbesnius reikalus. Tik venkite konfliktų, nesivelkite į kovą.

Žuvys (02 19–03 20). Atsiribokite nuo rūpesčių, išgyvenimų, problemų, atsipalaiduokite, nusiraminkite, ir savaime rasite atsakymus į jums svarbius klausimus. Esmė šiuo metu atsivers per slaptus dalykus, per jūsų nuojautas, sapnus. Tad bus reikalinga tyla, kad išgirstumėte save. Tvarkydami reikalus elkitės taip, kaip sako jūsų vidus, – neapsiriksite.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą