Tai gali būti keistų sutapimų, neįprastų įvykių metas

Labai aktyvus metas, tiesa, gana prieštaringas ir apgaulingas, tad netinkamas rizikuoti, ypač pinigais. Tai netikęs laikas kurti finansinius planus, aptarinėti finansinius reikalus tiek darbe, tiek namie – tai gali sukelti tam tikrų nesutarimų, net konfliktų. Nors ši diena apskritai gali stiprinti įtampą, nepasitikėjimą tarp verslo partnerių, sutuoktinių. Siekite likti supratingi, atlaidūs, diplomatiški ir dosnūs. Ne laikas smulkmeniškiems skaičiavimams bei priekabėms. Nors šiandien nestigs maištingų nuotaikų, kai norisi viską mesti, bent jau atsiriboti, dažniau savęs paklauskite, ar tik nekertate šakos, ant kurios sėdite? Tai gali būti keistų sutapimų, neįprastų įvykių, naujienų, netikėtų trukdžių metas. Pasiruoškite, kad ne viskas bus taip, kaip suplanuosite, ne viską išvysite taip, kaip tikėsitės. Viskas gali išeiti kiek kitaip, o gal ir visiškai atvirkščiai. Tad sveikiau bus gyventi šia akimirka. Nestandartiškai mąstančius ar avantiūristus, vertinančius riziką bei paradoksalius sprendimus, ši diena įkvėps, tačiau mėgstantiems viskam pasiruošti, viską suplanuoti nebus paprasta. Kita vertus, tai neblogas laikas keistis informacija, užmegzti naujas pažintis. Tikėtini įdomūs, reti susitikimai. Bendraudami siekite išgirsti oponentų nuomonę, stenkitės susitarti. Tvarkant reikalus rizikuoti netiks, nepatartina leistis ir į finansines avantiūras. Gerai mėginti svarstyti ateities galimybes, tačiau nederėtų nieko keisti ir imtis radikalių naujovių. Derėtų būti apdairesniems su kompiuteriais, ryšio technika, mobiliaisiais telefonais (būtinas didesnis apdairumas perkant kompiuterinę techniką, vaizdo, garso aparatūrą). Patartina svarbius reikalus aptarinėti ne telefonu ir ne elektroniniu paštu – susitikite ir pasikalbėkite akis į akį. Būtina didesnis atsargumas buityje bei gamyboje su elektros prietaisais. Bendraudami su draugais venkite nervintis ir juos nervinti – tai taikos metas, kai svarbu neprarasti savitvardos, o siekti taikos, ramybės. Taip pat būkite kantresni su vaikais. Rytą didesnė traumų, avarijų tikimybė. Vakaras palankus romantiškiems pasimatymams, švęsti, pramogauti.

Sapnai iš antradienio į trečiadienį pranašiški. Itin palanku buvo sapnuoti žaliuojančius, žydinčius augalus – tai laimė, sėkmė jausmų srityje. Jei ligonis sapnavo žiedus – greit pasveiks. Vaisiai – turtas, skalsa namuose. Blogai matyti žiemą, nuvytusius augalus – liūdesys, išsiskyrimas, vienatvė. Gyvūnai – apkalbos, vagystės, nuostoliai, konfliktai.

Blogas ženklas: jei užkliūsite, parkrisite – galite praleisti gerą progą savo gyvenime, jei atsirastų daug smulkių kliūčių, imtų mieguistumas – jūsų reikalai ilgam įstrigs, jei namuose nuo lubų tinkas byrėtų ar parketlentė iškristų – nesėkmės namuose, nuostoliai.

Geras ženklas: išvysti ryškų blyksnį, elektros kibirkščių.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis palankus aktyviai veiklai, tiesa, nepatartina tvarkyti svarbių piniginių ir turto reikalų; patartina nešioti tamsiai raudonų, rudų, geltonų tonų drabužius, vengtini šalti atspalviai.

Avinas (03 21–04 20). Būsite gana energingi ir pasitikintys savimi, tiesa, ne visada ten, kur reikia, ir kada reikia. Bendraudami nepraraskite diplomatiškumo, tolerancijos. Ir nieko nedarykite jėga, niekur nepersistenkite. Labiau įsiklausykite į nuojautas bei partnerių nuomonę, pasistenkite nepykti ant artimųjų. Būkite atsargesni ir su aštriais instrumentais, darbo technika (ypač kompiuteriais), degiais, sprogiais daiktais. Vairuojant pavojinga rizikuoti. Galimos priverstinės išlaidos, netikėtos baudos.

Jautis (04 21–05 20). Pasyvus metas. Nepasiduokite liūdesiui – jums stigs objektyvumo, tad būsite linkę prisigalvoti kvailysčių apie vaikus, draugus ar mylimą žmogų. Nieko sunkaus ir nemalonaus nesiimkite, nieko naujo nepradėkite ir nebendraukite su tais, kurių nemėgstate. Neribokite savęs privalomais darbais, įsipareigojimais, atsirinkite tik tuos, kurie privalomi. Vakare atsigausite – jūsų laukia malonios staigmenos.

Dvyniai (05 21–06 21). Dėl neapgalvoto žodžio galite netikėtai susipykti su geru draugu, tad šiandien bus geriau daugiau tylėti, ypač reikėtų vengti dalytis savo sumanymais. Beje, nesistenkite pasirodyti labai originalūs svetimoje draugijoje, tarp žmonių, kurių beveik nepažįstate. Darbe jums gali pavykti nuveikti kai ką svarbaus, ir tai bus gera pradžia jūsų tolesnei sėkmei. Būkite dėmesingesni artimiesiems – tai sustiprins jūsų santykius.

Vėžys (06 22–07 22). Griežtai neplanuokite darbų eigos – netikėtai viskas gali keistis. Beje, dėl nieko nebūkite tikri – bloga naujiena gali pagelbėti, o gera žinia sutrikdyti planus. Vis dėlto galimos geros permainos jūsų veikloje ir naudingi pasiūlymai, kuriuos verta svarstyti. Nebloga proga ieškoti tinkamesnės darbo vietos, nors kelti savo reikalavimų darbdaviui nereikėtų. Gali užsimegzti naujų keistų pažinčių, kurios keis jūsų prioritetus, ateities planus.

Liūtas (07 23–08 22). Neskubėkite pasakyti „ne“ mylimam žmogui, atsisakyti nereikalingo reikalo ar pareigų – gal pjaunate šaką, kuri jus laiko? Kita vertus, būsite verčiami apsispręsti: nutraukti ar ne dabartinį romantišką ar draugišką ryšį? Artimiesiems, mylimam žmogui reikėtų skirti kuo daugiau dėmesio bei šilumos – nepamirškite, kad nuotaiką sugadinti bus lengva. Prieš rizikuodami gerai apmąstykite savo realias galimybes ir mažiau pasikliaukite partnerių bei didelių žmonių dideliais pažadais, šauniais pasiūlymais.

Mergelė (08 23–09 22). Svarbi diena, kai galite save išvysti iš šalies ir gana objektyviai įvertinti savo pasiekimus. Bandykite suprasti, kas teisinga jūsų gyvenime, o kur klystate. Kas trukdo išskleisti savo charizmą? Kas riboja jūsų laisvę? Šios dienos sprendimai radikalūs ir ilgam paveiks jūsų ateitį. Tai išmintingo protesto laikas. Nepasiduokite liūdesiui – tai tiesiog komplikuotas metas. Iš tiesų dabar esate jautresni ir skausmingai reaguojate net į nežymius nesklandumus bendraujant, dirbant. Nepykite ant sutuoktinio, nes jis nekaltas, kad jums negera.

Svarstyklės (09 23–10 23). Nors jūsų galimybės išsiplečia, siekite labiau taikytis prie partnerių, sutuoktinio reikalavimų, mokykitės nepykti dėl jų pastabų, kritikos. Deja, galite jausti įtampą, nerimą ir tai nugalėti nebus paprasta. Nepasiduokite azartui ginčydamiesi su sutuoktiniu ar kelių policija, aiškindamiesi santykius su draugais, giminaičiais ar pirkdami – įsigysite arba netikusių, arba nereikalingų daiktų. Palanku pradėti sveikatos stiprinimo kursą.

Skorpionas (10 24–11 22). Dirbdami, vairuodami automobilį būkite itin atidūs – galimi netikėtumai ir net traumos. Tiesa, atsitiktinė smulkmena padės į situaciją pažvelgti iš priešingos pusės ir rasti tiesą, išeitį. Stenkitės likti objektyvūs mylimo žmogaus, sutuoktinio atžvilgiu. Neskubėkite nusivilti tais, kuriuos seniai žinote, ir žavėtis nauju asmeniu. Nebūkite smulkmeniški, atleiskite kitiems jų klaidas. Antrą dienos pusę palanku spręsti senus konfliktus darbe, taikytis su kolega. Dėl niekų nesipykite su mylimu asmeniu. Vakaras palankus romantiškiems pasimatymams.

Šaulys (11 23–12 21). Diena sėkminga, vis dėlto kliuvinių vis atsiras, o jums padėti nebus lengva, jei būsite kaprizingi, pernelyg reiklūs. Būkite atidūs ir atsargūs dirbdami, važiuodami automobiliu, pirkdami ar pramogaudami su mylimu žmogumi, draugais. Likite švelnūs bei atlaidūs artimiesiems, ypač vaikams: būkite jiems atidesni, stebėkite, su kuo jie bendrauja, ką žaidžia. Vakaras labiau įtemptas, tad pasistenkite eiti anksčiau ilsėtis ir nemėginkite aiškintis santykių su artimaisiais, sutuoktiniu, mylimu žmogumi.

Ožiaragis (12 22–01 19). Ne pats geriausias metas veiklai, aiškintis santykius – nesivelkite į barnius nei darbe, nei namie, nespręskite sudėtingų problemų. Patartina vengti gausių kompanijų, nepažįstamų asmenų. Kelionėms nepalankus metas. Galimi netikėti finansiniai apribojimai – jie laikini, tad geriau reikalų neskubinti, palaukti kiek geresnio laiko. Beje, dalykinei veiklai apskritai šiandien nereikėtų skirti daug dėmesio – tai laikas, geras užsiimti nebent namų reikalais. Labiau pasaugokite turtą, pinigus.

Vandenis (01 20–02 18). Prieštaringas laikas, kai atrodo, kad tuoj įvyks kai kas reikšmingo, reikalingo, bet bus lengva pražiopsoti tą lemtingą momentą. Taip stebuklas ir neįvyks... Tad neskubėkite apsispręsti, veikti, atidžiau klausykitės, įdėmiau stebėkite – likimas jums siųs ženklus, reikalingus žmones. Kita vertus, neskubėkite tikėti viskuo, ką matysite, skaitysite ar girdėsite. Ir nepriimkite svarbių sprendimų nepasitarę su antrąja puse. Racionaliau mąstysite vakare. Ryte bus didesnė traumų, nelaimingų atsitikimų tikimybė.

Žuvys (02 19–03 20). Šios dienos susitikimai, pokalbiai gali pakeisti jūsų ateitį – tai esminių permainų metas. Bendraukite, aiškinkitės jums svarbius klausimus. Tik finansų srityje būkite atsargūs, nerizikuokite – nereikėtų pasikliauti sėkme, nes šiandien ji pokštaus. Beje, gali tekti suskubti į pagalbą draugams, giminaičiams, tad nebūkite šykštūs. Kita vertus, būkite apdairūs ir atsargūs tvarkydami finansinius reikalus – galite apsigauti ir to nepastebėti. Gilinkitės į tikruosius savo bei šeimos poreikius.

 

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą