Ši diena ypatinga

Ši diena ypatinga – tai svarbių, esminių pokyčių laikas. Ne tik todėl, kad baigiasi Mėnulio mėnuo, bet ir dėl to, kad Uranas ir kylantis Mėnulio mazgas pereina į kitą Zodiako ženklą, o tai keičia Zodiako ženklų santykį, lemia kitokius įvykių principus. Tad gyvenimo ir įvykių logika pasikeis. Teks persiorientuoti į kitas vertybes, prisiderinti prie naujų reikalavimų, jei norite ir toliau šypsotis gyvenimui!

Šiandien visiškai netiks ką nors nauja pradėti, nepalanku planuoti būsimų darbų bei asmeninių įvykių, netiks užmegzti naujas pažintis (romantiškas taip pat). Nepalanku pramogauti, rengti šventes, pobūvius. Derėtų užbaigti atidėtus darbus, vykdyti per mėnesį užmirštus įsipareigojimus, grąžinti senas skolas. Netinka skolinti pinigų ar jų investuoti. Išaugs nelaimingų atsitikimų kelyje, prekyvietėse tikimybė. Nerizikuokite kelyje, saugokitės vagių ir neskubėkite visko, ką išgirsite, laikyti tiesa. Atsargiau elkitės su elektros prietaisais, kompiuteriais.

Šiandien Uranas, judėdamas atatupstas Žemės stebėtojo atžvilgiu, 21 val. 1 min. grįš į Avino ženklą, kuriuo judės iki 2019 m. kovo 6 d. Tai įspūdinga Urano padėtis – ši reformų bei revoliucijų planeta Avine ims reikštis kaip akinamai ryškus fejerverkas. Uranas Avine skatins kiekvieno asmens socialinį sąmoningumą ir stiprins poreikį atkurti socialinį teisingumą. Šiandien kylantis Mėnulio mazgas 20 val. 11 min. įeis į Vėžio ženklą, kuriuos judės iki 2020 m. gegužės 5 d. Kylantis Mėnulio mazgas nurodo privalomą vystymosi kryptį, o jam opozicinis krintantis (Ketu) – tai, kas vengtina akcentuoti. Rahu Vėžyje lieptų susitelkti į tradicijas, šaknis, šeimą, artimųjų interesus. Ketu Ožiaragyje pataria atsisakyti individualizmo, išmokti paaukoti savo ambicijas (karjeros irgi) šeimos labui. Iš pirmadienio į antradienį svarbūs tik tie sapnai (svarbesni moterims negu vyrams), kurie susiję su kova, ginklais ar aštriais įrankiais, – rodo, kad atėjo laikas priimti svarbius sprendimus. Blogai sapne kur nors kristi, gerai – kilti.

Blogas ženklas: jei šukos sulūžtų, daug plaukų išsipeštų, jei plaukai į kaltūną susiveltų, jei siūlai mazgytųsi, negalėtumėte siūlo į adatą įverti, rasti lėlę be galvos ar atskirai nutrauktą galvą, veidrodį sudaužyti, jei laikrodis imtų vėluoti ar sustotų, susižeisti kruvinai, jei dantenos imtų kraujuoti.

Geras ženklas: rasti blizgantį daiktą – sėkmė, netikėta dovana, jei šviesa atsitiktinai virš galvos įsižiebtų – sveikata, stiprybė.

Žvilgsnis į priekį: trečiadienis nepalankus naujų darbų pradžiai; palankūs blankūs tonai.

Avinas (03 21–04 20). Praeitis – geras dalykas, jei virsta patirtimi, tačiau kalbos apie senus žygdarbius tuščios, jei dabar nesinaudojate gauta pamoka. Pasistenkite į jums svarbią situaciją pažvelgti iš šalies ir nesibaiminkite dvejonių: jos bus naudingos, nes apsaugos nuo impulsyvaus sprendimo. Venkite pasiduoti partnerių spaudimui. Beje, nereikėtų sakyti nemalonių dalykų savo porai – šiandien itin bloga diena įžeidinėjimams, kaltinimams. Didesnė traumų tikimybė.

Jautis (04 21–05 20). Pasistenkite visą dieną neprarasti rytmečio optimizmo – tai apribos norą prie visų kabinėtis, visus kritikuoti. Būkite atsargesni dirbdami – galite susižeisti ar tiesiog ką nors supainioti, nerizikuokite. Būkite atsargesni kelyje, atidūs darbe – klaidos, kvaili atsitiktinumai gali nulemti nelaimę. Venkite bet kokių ginčų su vadovybe – nenorėkite būti protingesni už savo viršininką, tad darykite, kas pasakyta. Labiau pasaugokite sveikatą bei gerus santykius su kolegomis.

Dvyniai (05 21–06 21). Sunkesnius darbus verta atidėti antrai dienos pusei. Ryte nesivelkite į avantiūras tiek tvarkydami reikalus, tiek meilės srityje. Rizikingiems sumanymams irgi netinkamas laikas. Patariama netvarkyti atsakingų juridinių, finansinių reikalų. Galimi nesklandumai dėl netikusio vaikų elgesio mokykloje. Tai bloga diena santykiams su mylimu žmogui ar sutuoktiniu aiškintis. Ne laikas ir užmegzti naujus romantiškus santykius.

Vėžys (06 22–07 22). Stenkitės savo darbus atlikti kuo geriau – vadovybei neturi kilti abejonių dėl jūsų profesionalumo. Niekur neskubėkite ir venkite ginčų su tėvais, juolab vadovybe. Jei jūsų nuomonės skiriasi, atidėkite svarbų pokalbį. Patartina netvarkyti svarbių profesinių reikalų (nebent telefonu ir tai tik su tuo žmogumi, kuriuo pasitikite, kuris jums patinka). Jei jus slegia nerimas, kokia nors našta, pasikalbėkite apie tai su patikimu draugu. Vakarą geriausia praleisti namie – vykti į svečius nepatartina. Būkite atidesni maisto kokybei.

Liūtas (07 23–08 22). Aplinkinius žavėsite, tačiau neskubėkite užmegzti naujų pažinčių (ypač kelionėje), taip pat venkite ginčytis ar aklai palaikyti kieno nors nuomonę. Apdairiai žadėkite, atsargiau įsipareigokite – yra pavojus ilgam susikompromituoti, ypač per netikusius partnerius ar įstatymų pažeidimą. Nepiktnaudžiaukite savo finansinėmis galimybėmis, išgirsta informacija – tai gali atsigręžti prieš jus. Bus didelė apgaulių, vagysčių, automobilių avarijų tikimybė.

Mergelė (08 23–09 22). Svarbu nuo pat ryto neprarasti kantrybės, savitvardos. Nepervertinkite savo jėgų, nepasikliaukite sėkme. Net jei darbų per akis, nesistenkite jų visų atlikti – skubėdami padvigubinsite darbo krūvį. Galimos problemos su pinigais dėl užsienio partnerių arba sutuoktinio reikalų, kelionės, tačiau šiandien nieko nepavyks pakeisti. Galimos netikėtos traumos, labiau pasaugokite rankas. Antrą dienos pusę būkite atidesni vairuodami automobilį, eidami gatve. Pasisaugokite melagių, apgavikų, vagių.

Svarstyklės (09 23–10 23). Itin atidūs, apdairūs būkite pirmą dienos pusę – galite pamiršti svarbų dalyką, praleisti pro ausis reikalingą informaciją, pagaliau nepastebėti gresiančio pavojaus vairuodami automobilį. Nebūkite patiklūs. Ryžtingam, savarankiškam apsisprendimui diena visai netinkama. Nepatartina ir prisiimti naujos atsakomybės ar labai reikšti iniciatyvą – dėl to galite vėliau nukentėti. Geriau atidėti atsakingus žingsnius karjeroje. Labiau pataupykite pinigus, netinka pirkti vertingų daiktų.

Skorpionas (10 24–11 22). Jei esate įpratę pirma pajusti, paskui apsispręsti – nemalonumų nepatirsite. Vis dėlto reikėtų labiau pasisaugoti intrigantų, paskalų platintojų. Ir nesiveržkite prie darbų, atidėkite, ką galite, porai dienų. Tad nieko rimto neplanuokite, nesiimkite sunkių, atsakingų užduočių. Jei išgirsite kokį nors įspėjimą ar ką nors nesmagaus sužinosite – įsidėmėkite, tačiau neskubėkite panikuoti. Antrą dienos pusę traumų bei konfliktų tikimybė išaugs.

Šaulys (11 23–12 21). Jei turite nebaigtų darbų, reikėtų aktyviau sukrusti nuo ankstyvo rytmečio. Po pietų nebeturėsite nei jėgų, nei noro, nei galimybių ką nors daryti ar bendrauti. Tai bus permaininga diena, kai gali tekti persiorientuoti ir gelbėti savo degantį reikalą. Būkite dėmesingi draugų patarimams, tačiau turėkite ir savo nuomonę. Vakaras itin sudėtingas, nepalankus nei viešnagėms, nei svečiams priimti. Nieko vertingo nepirkite, nežadėkite, neįsipareigokite. Patartina anksčiau eiti ilsėtis.

Ožiaragis (12 22–01 19). Jei nenorite ilgam patekti į vadovybės nemalonę, patartina pabaigti užmestus darbus dar pirmą dienos pusę. Nederėtų duoti atsakymo į gautus pasiūlymus, net jei jie pasirodys naudingi. Bendraudami su viršininku ar kolegomis kalbėkite aiškiai, konkrečiai – kitaip liksite nesuprasti. Ir nesiimkite nieko keisti, ką nors „gerinti“, ypač antrą dienos pusę – viskas išeis atvirkščiai, nei tikitės: nuo vilko – prie meškos...

Vandenis (01 20–02 18). Galite nukentėti dėl per didelių ambicijų, per geros nuomonės apie savo draugus, partnerius – per juos galite pralaimėti kritinę akimirką. Itin apgaulinga pirma dienos pusė, kai situacija pasirodys geresnė, nei yra iš tiesų, tad venkite nereikalingos rizikos ir nesiimkite tvarkyti piniginių, turto reikalų. Beje, šiandien galite gauti ilgai lauktą žinią, pranešimą, tačiau neskubėkite daryti jokių išvadų ir priimti naujų sprendimų – atidėkite tai rytdienai. Vakaras įtemptas.

Žuvys (02 19–03 20). Įtemptas metas, tad neskubinkite įvykių eigos ir dėl galimų nesusipratimų nesukite galvos. Deja, šiandien viskas brangiai kainuos – už ačiū nieko negausite. Būkite atsargesni tvarkydami piniginius ir turto, teisinius reikalus. Galimos baudos, netikėti mokesčiai. Į nesklandumus, galimas problemas, nuostolius žvelkite filosofiškai. Kuo labiau gailėsitės patirtų nuostolių, tuo labiau bloginsite esamą padėtį. Parodykite daugiau tolerancijos antrajai pusei.

lrytas.lt informacija 

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą