Būsite itin darbingi bei sumanūs

Pirmadienis palankus tvarkyti piniginius ir turto reikalus, spręsti socialines, taip pat skolų, mokesčių, paveldėjimo problemas. Tądien būsite itin darbingi bei sumanūs, tiesa, emociškai tai kiek įtemptas metas, tad siekite likti ramūs bei geranoriški. Labiau susitelkite į savo veiklą, problemas – tai geras laikas intensyviam protiniam darbui. Diena nepalanki švęsti, pramogauti, taip pat romantiškiems pasimatymams. Venkite ir santykius aiškintis, ypač nuo18 ir 20 val., kai galimi rimti nesusipratimai, nesusikalbėjimas, lydimas nuoskaudų. Atidėkite antradieniui jums svarbius asmeninius pokalbius.

Sapnuose iš sekmadienio į pirmadienį gerai matyti ugnį, šviesą – tai apsauga, pagalba. Prabangūs drabužiai, kailiai, kepurės, šarvai – didelė sėkmė, artimųjų dėmesys, pagalba. Būti savo namuose, raktus turėti – apsauga, pasitikėjimo savimi atgavimas, knygą regėti ar ką nors rašyti – nauji draugai, susitikimas su savo išrinktuoju ar išrinktąja, žuvis – sėkmė. Blogai vandenyje plaukioti – priklausomybė, raktus pamesti, būti svetimame name, atvirame lauke – apsaugos praradimas, būti nuogam – vienatvė, neturtas.

Blogas ženklas: jei jus užpultų šuo ar katė, tapti kokios nors katastrofos liudininku.

Geras ženklas: jei šalia jūsų gyvūnai elgsis ramiai, nebus agresyvūs.

Žvilgsnis į priekį: antradienis palankus aktyviai tvarkyti reikalus, diena sėkmingesnė moterims; palankios spalvos – oranžinė, sidabrinė.

Avinas (03 21–04 20). Pirmadienis tinkamas tvarkyti skolų, mokesčių reikalus.

Jautis (04 21–05 20). Svarbus taikus, diplomatiškas bendravimas, aplinkinių parama, pagalba nemažai lems. Svarbu vengti santykių su antrąja puse aiškinimosi – ne laikas ultimatumams.

Dvyniai (05 21–06 21). Pirmadienis tinkamas tvarkyti darbo reikalus. Palanku tikrintis sveikatą.

Vėžys (06 22–07 22). Pirmadienis daug kuo sėkmingas bei palankus. Tiesa, patartina labiau susitelkti į reikalus, romantiškus pasimatymus atidedant antradieniui.

Liūtas (07 23–08 22). Pirmadienis ramus, tinkamas tvarkyti namų, šeimos reikalus. Darbe neužsibūkite – vargu ar pavyks ką nors vertinga nuveikti, atidėkite tai trečiadieniui.

Mergelė (08 23–09 22). Pirmadienis sėkmingas tvarkyti užvilkintus, įstrigusius reikalus – pavyks juos paskubinti. Tiesa, bendraudami stenkitės likti kantrūs bei taktiški – nervingų ir linkusių ginčytis ir taip pakaks.

Svarstyklės (09 23–10 23). Venkite nesuplanuotų išlaidų ir daugiau dėmesio skirkite sveikatai stiprinti. Pasistenkite kitus mažiau kritikuoti – gal tai jūsų pačių ydos?

Skorpionas (10 24–11 22). Pirmadienis tinkamas svarbiems reikalams, spręsti sudėtingas problemas – būsite stiprūs, jums pavyks!

Šaulys (11 23–12 21). Pirmadienis nepalankus tvarkyti svarbius, atsakingus reikalus. Atidėkite juos trečiadieniui.

Ožiaragis (12 22–01 19). Pirmadienis tinkamas kreiptis pagalbos į draugus.

Vandenis (01 20–02 18). Pirmadienis tinkamas tvarkyti darbo reikalus.

Žuvys (02 19–03 20). Pirmadienis smagus, tinkamas įvairiems reikalams, geras bendrauti, kelionėms, tačiau problemų padaugės – labiau matysite aplinkinių trūkumus.

lrytas.lt informacija 

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą