Galimi netikėtumai, dėl kurių teks keisti planus

Dvilypė diena, kai norisi daug ką nuveikti, pakeisti, bet įvykių paskubinti nelabai pavyksta. Galimi ir netikėtumai, dėl kurių teks keisti planus, – verčiau griežtai nenusiteikite konkretiems reikalams ir pasirenkite elgtis, kaip reikalauja aplinkybės, kurios nuo jūsų bus menkai priklausomos. Kitaip kalbant, lankstiems šiandien seksis labiau. Kaip ir moterims, nes tai jų lyderystės metas. Tai vienintelė diena mėnesį, kai persvara tarp vyriškos ir moteriškos energijos pakrypsta moterų naudai. Tad ši diena palankesnė moterims, o vyrams seksis tiek, kiek jie sugebės įvertinti moterų buvimą šalia. Nors ir būsite kupini energijos, nederėtų skubėti, blaškytis: ramiems ir susitelkusiems – produktyvus metas. Bus palanku atsigręžti į praeitį – pamirštuose dalykuose rasite naują įkvėpimą. Kita vertus, pačios aplinkybės vers sugrįžti prie neišspręstų problemų. Ko nors naujo galima imtis tik tuo atveju, jei tai jau kada nors darėte ir dabar tik atnaujinate, jei viskas apgalvota, pasverta. Bus naudinga imtis senų darbų siekiant juos perdaryti, pakreipti nauja vaga. Nors šiandien bus naudingas didelis krūvis (dirbant, sportuojant ir t.t.), raskite laiko ir atsipalaiduoti, nurimti. Labiau pasikliaukite intuicija – tai padės teisingai įvertinti susidariusią padėtį, numatyti ateitį. Beje, tai ir meilės bei susitaikymo diena – stiprinkite ryšius su artimaisiais, su tais, kuriuos mylite. Jei užsimegztų nauja draugiška ar romantiška pažintis, tikėtina, kad tai bus asmuo, atėjęs iš jūsų ankstesnių gyvenimų. Vakaras itin tinkamas viešnagėms ar svečiams priimti, susitikti su giminaičiais, šeimos draugais. Tai puikus laikas šeimos šventėms ir meilės pasimatymams. Sapnai iš pirmadienio į antradienį nėra svarbūs. Tačiau gerai, jei regėjote karves, pieną ir pieno produktus – tai sėkmė tvarkant reikalus, skalsa namuose. Blogai, jei sapne tuštinotės, – nuostoliai, vagystės; jei buvote nuogi ar išsitepę – nesėkmės, neturtas; plaukti vandeniu – apkalbos; žiema – liga. Pinigai – nuostoliai; kraujas – liga, katastrofa.

Blogas ženklas: vyrui įžeisti moterį ar jos nepaklausyti, susidurti su agresyviais naminiais gyvūnais, jei ant jūsų drabužis užsidegtų, jei be priežasties gestų ugnis, šviesa, nuolat jausti troškulį, žagsėti, jei vandenį atjungtų, jei grandinėlė sutrūktų ar ją pamesti.

Geras ženklas: netyčia sulyti, vaivorykštę ar žaibą, amalą išvysti – pagalba, aukštesnių jėgų apsauga; netyčia vandeniu apsipilti ar į balą įkristi – susitaikymas šeimoje ir su draugais.

Žvilgsnis į priekį: trečiadienis palankus skubiems reikalams tvarkyti, kelionėms, įvairiems susitarimams, įsipareigojimams, teisinėms problemoms spręsti; tamsiai mėlyna.

Avinas (03 21–04 20). Neblogas laikas tvarkyti mokesčių, paskolų reikalus. Tiesa, dirbdami, tvarkydami reikalus neskubėkite – bus svarbu kokybė. Deja, galite sulaukti kritikos ar kitaip išreikšto nepasitenkinimo dėl netinkamai atliktų užduočių ir pan. Labiau pasaugokite sveikatą – galimos traumos. Svarbių dalykinių reikalų tvarkymą, įvairius susitarimus atidėkite antrai dienos pusei po 16 val. 30 min. Vakaras geras aplankyti giminaičius, draugus, kurių seniai nematėte. Nesmagumai, nesusipratimai šiandien gana tikėtini, bet tai tik jūsų rūpestis – nereikėtų dėl to kaltinti sutuoktinio, tėvų ar šefo.

Jautis (04 21–05 20). Kompromisai naudingi – taip pelnysite aplinkinių pagarbą, paramą, laimėsite vadovybės palankumą. Neskubėkite žadėti, juolab pasirašinėti dokumentų – pirma įsitikinkite, kad tai ne avantiūra. Šiandien labiau tinka tvarkyti šeimos, vaikų reikalus, nei spręsti svarbias dalykines problemas. Antrą dienos pusę įtampa augs, tačiau jei nepasiduosite agresyvioms nuotaikoms, jūsų lauks puikus romantiškas vakaras. Tad nebijokite šiandien pralaimėti vieno mūšio – tai padės laimėti karą.

Dvyniai (05 21–06 21). Jūs kupini įkvėpimo ir optimizmo, tad spręskite įstrigusias, keblias problemas darbe ir namuose – rasite neatskleistų rezervų, nepanaudotų galimybių. Šiandien daug pasieksite ne tik dėl savo sumanumo, bet ir dėl išaugusio autoriteto, įgytų naujų simpatijų. Beje, antros dienos pusės pokalbiai padės sustiprinti gerus santykius su kolegomis, partneriais, artimaisiais ir mylimu asmeniu. Pasistenkite nepriekaištauti dėl niekų vaikams ir mylimam asmeniui. Verta užsiimti savo sveikata. palanku tvarkytis namuose.

Vėžys (06 22–07 22). Bus svarbu suvokti reikalo esmę, tik tuomet pavyks kai ką pakeisti savo naudai. Iki 16 val. 30 min. jums puikus laikas. Nors trikdys vidinis nerimas, nepasitenkinimas, nepasiduokite – jums viskas pavyks. Likimas žada ne vieną gerą progą, tiesa, ji bus netikėta ir teks mokėti greitai ja pasinaudoti. Nebūkite lengvabūdiški su pinigais, neskubėkite jų išleisti. Vis dėlto šiandien nebloga proga ką nors vertinga nupirkti šeimai, ypač vaikams. Šios dienos atsitiktinė pažintis gali virsti audringu meilės romanu.

Liūtas (07 23–08 22). Nors darbe maga kalnus nuversti, nepersistenkite – kokybė neturi nukentėti, o ir pats darbas neturi atimti jėgų bei entuziazmo, kurio jums prireiks bendraujant su artimaisiais, ypač sutuoktiniu ar mylimu žmogumi. Venkite didelių išlaidų, nepatartina ir skolintis pinigų. Neskubinkite įvykių, tiesa, spartinkite partnerius. Po 16 val. 30 min. pajusite, kad sėkmė jūsų rankose, ir reikalai savaime pajudės taip, kaip reikia. Beje, norintys laimėti patinkančio asmens dėmesį turėtų kreiptis į šį žmogų prašydami pamokyti, patarti.

Mergelė (08 23–09 22). Jūsų protas aiškus ir skvarbus – dirbkite su sudėtinga informacija, aptarinėkite svarbius reikalus su partneriais, kolegomis, draugais, taip pat artimaisiais, giminaičiais. Ši diena leis tarsi iš šalies pažvelgti į savo klaidas, silpnąsias vietas. Mąstykite, kaip reikėtų persiorganizuoti naujam veiklos ir gyvenimo etapui. Iki 16 val. 30 min. – puikus laikas, tinkamas ir skubiems dalykiniams reikalams tvarkyti, ir taikytis su artimaisiais, mylimu žmogumi. Šios dienos susitikimai, pokalbiai perspektyvūs.

Svarstyklės (09 23–10 23). Netikėtai galite patirti, kas yra likimo malonė. Mokėkite pasidžiaugti viskuo, kas nutiks. Palanku tvarkyti finansinius ir nekilnojamojo turto reikalus. Tiesa, nepervarkite, dažniau ilsėkitės, imkitės nedidelių darbų, kuriuos galima greitai baigti. Neblogas laikas moterims užsiimti finansinių problemų sprendimu. Beje, diena palanki bendrauti ir seniems ryšiams – dalykiniams, asmeniniams, giminiškiems – atnaujinti. Gerai užsiimti buitiniais reikalais. Draugiškiems susitikimams (ypač savo namuose) puikus vakaras.

Skorpionas (10 24–11 22). Geras laikas – suskubkite kuo daugiau nuveikti. Tiesa, nedarykite nieko, ko nesinorės, – pirmiausia turite vadovautis nuojauta. Likite saikingi ir atsargūs: jums gali klaidingai pasirodyti, kad esate stiprūs ir galite rizikuoti. Neprarandantiems realybės jausmo, mokantiems įsiklausyti į vidaus balsą ši diena bus tikrai naudinga – šiuo metu pergalė nuo pralaimėjimo, laimė nuo nelaimės tik per vieną žingsnį. Siekite taikytis su savo pora.

Šaulys (11 23–12 21). Iki 16 val. 30 min. nesikiškite į įvykių eigą, nepriimkite jokių svarbių sprendimų, ypač jei kas nors mėgins jus paveikti draugiškumu, tai – sudėtingas laikas. Reikėtų vengti atsakingų darbų, nereikalingos rizikos – tai pakenks karjerai. Nebūkite abejingi ir savo sveikatai. Svarbius dalykinius reikalus atidėkite pavakarei arba rytdienai. Vakaras palankus nueiti į sporto salę, grožio saloną, pirtį.

Ožiaragis (12 22–01 19). Tvarkydami reikalus siekite konkretumo, aiškumo. Veiklai, reikalams tvarkyti, atsakingiems susitikimams rengti palankus metas iki 16 val. 30 min. Tai bus tinkamas laikas (ypač moterims) kreiptis į aukštus, įtakingus asmenimis su savo projektais, pasiūlymais. Vėliau derėtų atsiriboti nuo reikalų ir bendravimo – tiesiog pailsėkite. Antrą dienos pusę gali išryškėti slapti nesklandumai, paaiškėti užslėptos problemos jūsų veikloje, santykiuose su partneriais.

Vandenis (01 20–02 18). Nors diena sėkminga, daugumai Vandenių tai laikas iki gimtadienio, tad taupykite jėgas, nerizikuokite einamomis pareigomis, pinigais. Vis dėlto tai nebloga proga vadovybei, rėmėjams siūlyti savo projektus. Tik daug neužsimokite, tuomet nesugaišite laiko tuščiai, neturėsite pagrindo nusivilti savimi, šefu ir artimaisiais. Vakaras bus džiugus, jei aplankysite seniai matytus draugus. Stenkitės, kad jūsų namuose įsivyrautų taika ir ramybė.

Žuvys (02 19–03 20). Pasirodo, ne viskas taip blogai – svajonės vis dėlto pildosi, tiesa, gal kitaip, nei planavote. Nors diena jums palanki, prasidėjęs Vandenio laikas įspėtų būti saikingesnius, atsargesnius – bus svarbu labiau įsiklausyti į intuiciją, užuominas, skaityti tarp eilučių. Palanku tvarkyti konfidencialius reikalus, ypač jei jie susiję su užsieniečiais ar įtakingais asmenimis. Siekite taikytis su mylimu žmogumi ar sutuoktiniu. Tvarkant reikalus vyrams verta įsiklausyti moterų nuomonę ir neatsisakyti jų tarpininkavimo.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą