Pasistenkite sutvarkyti kuo daugiau skubių reikalų

Nuo pirmadienio prasideda sudėtingas dviejų savaičių metas veiklai. Nepatartina per šį laiką ko nors keisti veikloje, imtis ko nors iš esmės naujo. Labiau pasaugokite turimą darbo vietą. Išaugs traumų, nelaimingų atsitikimų tikimybė, ypač dėl kritimo iš aukščio ar sunkaus svorio prislėgimo. Tai bus nepalankus metas dirbantiems aukštyje, alpinistams, tiems, kuriems tenka kilnoti didelius svorius. Sudėtingas laikas ir asmenims, užimantiems aukštus postus, ir senyvo amžiaus žmonėms. Labiau reikėtų pasaugoti nugarą, kelius, kaulus apskritai.

Pirmadienį pasistenkite kuo daugiau skubių reikalų sutvarkyti – jei atidėsite kitoms dienoms, jie įstrigs, gal net iki mėnesio pabaigos. Būtinas didesnis atidumas su dokumentais – nebūkite išsiblaškę ir patiklūs. Netinkamas metas svarbiems susitarimams ir įsipareigojimams. Galite sutapatinti dalykinius santykius su draugiškais. Nepalankus metas svarbiems įsipareigojimams, darbo susitarimams.

Iš sekmadienio į pirmadienį sapnai dažniausiai tušti, svarbesni moterims ir įsimylėjėliams. Tiesa, jei buvo apsiniaukusi naktis ir regėjote ryškų, įsimenantį vaizdą, jie reikšmingi ir pildysis greitai. Traktuoti sapnus reikėtų įprastai: mėsa – liga; kraujas – giminaičiai; pienas, varškė, sūris – turtas, skalsa; paukščiai – žinia; vanduo – išsivalymas.

Blogas ženklas: nuskriausti šunį, jei jūsų šuo staugtų, paslikas gulėtų, jei nuskiltų dantis ar nagas užlūžtų, įžeisti, nuliūdinti sutuoktinį, jei veidrodis sudužtų, stiklinis indas įskiltų.

Geras ženklas: jei priklystų svetimas šuo, jį pašerti, jei jūsų šuo nuo rytų smagiai be aiškios priežasties lotų.


Žvilgsnis į priekį: antradienis tinkamas kasdieniams reikalams tvarkyti; palankios spalvos – geltona, raudona.

Avinas (03 21–04 20). Pirmadienį būkite atidesni dirbdami – jūsų profesionalumu gali būti suabejota.

Jautis (04 21–05 20). Pirmadienį teks susitelkti darbe – vadovybė gali priekabiai vertinti jūsų pastangas ir sugriežtinti jums keliamus reikalavimus.

Dvyniai (05 21–06 21). Daugiau dėmesio skirkite santykiams su kolegomis gerinti, taip pat su vyresniais šeimos nariams.

Vėžys (06 22–07 22). Pirmadienis sudėtingas – nesiimkite nieko rizikingo.


Liūtas (07 23–08 22). Pirmadienis geras taikytis, taip pat deryboms – nesunkiai rasite kompromisą.

Mergelė (08 23–09 22). Pirmadienis tinkamas užvilkintiems reikalams tvarkyti. Palankus ir sveikatai stiprinti.

Svarstyklės (09 23–10 23). Pirmadienis sėkmingas greitai išspręsti sunkią problemą.

Skorpionas (10 24–11 22). Netinka ko nors sudėtingo imtis darbe. Geriausia apskritai likti namie.

Šaulys (11 23–12 21). Pirmadienis palankus skubiems reikalams tvarkyti. Būkite atidesni seniems giminaičiams.

Ožiaragis (12 22–01 19). Pirmadienį prasideda sudėtingas išbandymų laikas, kuris tęsis iki 17 d. Tuo metu labiau pasaugokite savo sveikatą ir gerus santykius tiek su šeimos vyresniaisiais, tiek su vadovybe darbe.

Vandenis (01 20–02 18). Būkite atsargesni bendraudami su nepažįstamais žmonėmis, labiau pasaugokite paslaptis.

Žuvys (02 19–03 20). Pirmadieniui daug neplanuokite – ko gero, teks keisti savo ketinimus ir imtis kitų darbų. Pasistenkite tądien daugiau laiko praleisti namuose.

lrytas.lt informacija 

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą