Žvirblis rankoje bus vienintelis teisingas sprendimas

Ne viskas bus taip paprasta, kaip pasirodys iš pirmo žvilgsnio ar kaip jums kas nors žadės. Tai gana prieštaringas metas, kai lengva susigundyti kuo nors netikru, susivilioti apgaulingu. Avantiūros baigsis nekaip, ir žvirblis rankoje (ne tik šiandien, bet ir visą šią sunkią savaitę) bus vienintelis teisingas sprendimas! Tvarkydami reikalus, susipažindami su naujais žmonėmis nepasiduokite pavasariškoms nuotaikoms – išorinis žavesys gali slėpti dideles problemas. Net jei iš pradžių viskas ir gražiai prasidės, tai dar nereiškia, kad taip ir baigsis. Tad nenustebkite, jei vėliau susidursite su nenumatytomis kliūtimis ir bus sunku jas įveikti. Šiandien (ir visą šią savaitę) nederėtų priimti jokių kardinalių sprendimų nei veikloje, nei asmeniniame gyvenime. Kategoriškai venkite aiškintis santykius tiek darbe, tiek namie, ypač su tėvais bei savo vadovybe, taip pat vaikais, mylimu asmeniu – tik susipyksite, o kompromiso nerasite, liksite nesuprasti, neįvertinti. Ypač nereikėtų tikėtis dėkingumo – jūsų nuopelnų vyresnybė, tėvai neįvertins, o tie, kurie turėtų būti dėkingi, net nugarą atsuks. Tad nieko neprašykite, venkite skųstis. Būtinas atsargumas ir finansų srityje – ne laikas sandoriams, pinigams investuoti ar kreditams imti. Nepalankus metas statyboms, ypač jų pradžiai. Ne pats geriausias laikas ir vykti į komandiruotes. Diena nepalanki audringiems šventimams, rizikingoms pramogoms, taip pat romantiškoms pažintims, meilės pasimatymams. Šiandien (ir visą šią savaitę) gali pablogėti savijauta, suaktyvėti chroniškos (ypač reumatinės sąnarių, stuburo, širdies) ligos. Būkite atsargesni su degiosiomis, sprogiosiomis medžiagomis, su dideliais svoriais, dirbdami aukštyje ar lipdami laiptais. Išaugs įvairių traumų tikimybė – tiek dirbant, tiek pramogaujant ar neatsargiai vairuojant automobilį. Galimi netikėti darbo, taip pat buitinės technikos gedimai, lūžimai. Gali sudužti ir vertingi daiktai, meno kūriniai – veidrodžiai, vazos, skulptūros, indai ir pan. Netinka pirkti darbo technikos, matavimo prietaisų bei trapių daiktų: indų, vazų, veidrodžių, stiklinių šviestuvų, laikrodžių ir pan. Iš pirmadienio į antradienį sapnai susiję su namais, šeima, gimine, jūsų praeitimi. Galima buvo išvysti net kai ką iš kitų gyvenimų. Palanku buvo sapnuoti mirusius protėvius – apsauga, būti miške – dabartinis jūsų sprendimas teisingas, matyti žvaigždes – sėkmė, skalsa, žaliuojantys augalai, gėlės – laimė šeimoje, meilė. Blogai, jei gėrėte svaigalus – apgaulė, buvo nuogi – apsaugos netekimas.

Blogas ženklas: jei nerastumėte vieno bato ar batas suplyštų, kulniukas nulūžtų, jei dantis nuskiltų, suplyštų drabužis, jei krintantis peilis įsmigtų.

Geras ženklas: rasti peilį, kirvį – sėkmingai išspręsite painią situaciją, susižeisti iki kraujo – laukia nors skausmingas, bet reikalingas išsiskyrimas. Žvilgsnis į priekį: trečiadienis nepalankus kelionėms, susitikimams, naujų darbų pradžiai; palankios spalvos – tamsiai raudona, tamsiai ruda, vengtina – žydra.

Avinas (03 21–04 20). Nieko nevertinkite, nekritikuokite, nesmerkite. Nesiginčykite, gerbkite svetimą nuomonę. Pamėkite tuos, kurie jums nepatinka, ką nors riboja, draudžia, neleidžia kai ko suprasti, elkitės, lyg būtumėte jų geri draugai. Tai vienintelis kelias į susitaikymą bei abipusį supratimą tiek su tėvais, tiek su savo viršininku ar kitais aplinkiniais. Niekur neskubėkite, niekam netarpininkaukite, nieko nežadėkite ir nieko neskolinkite (jūsų daiktas gali būti sugadintas, o pinigai negrąžinti). Nerizikuokite vairuodami automobilį. Galite nukentėti ir užkritus svoriui.

Jautis (04 21–05 20). Sunkus metas, tad neskubėkite daryti išvadų, taip pat atlikti bet kokių veiksmų – valgyti, žadėti, pirkti, vairuoti automobilį, varyti iš namų sutuoktinio (ar mylimo žmogaus iš širdies). Neįtarinėkite, nepasiduokite kitų blogai nuotaikai. Diena skatins labiau susirūpinti materialiniu stabilumu bei sveikata. Tiesa, nesitikėkite naudos iš gautų pasiūlymų – vertėtų atidėti atsakymą. Šiandien (ir visą šią savaitę) apskritai neverta rizikuoti pinigais bei turtu. Tikėtinos nenumatytos išlaidos, baudos.

Dvyniai (05 21–06 21). Bus labai svarbu teisingai pasirinkti veiksmų taktiką. Venkite impulsyvumo, mokėkite nereaguoti į provokacijas. Nepasiduokite pagundai demonstruoti savo pranašumą, šaunumą, užsispyrimą – šiuo metu turite elgtis kukliau, paprasčiau, ypač bendraudami su šefu bei kitais žmonėmis, nuo kurių priklauso jūsų karjera. Ir nesistenkite perkelti ant kitų pečių atsakomybės už savo ateitį naštos – patiems reikia priimti atsakingus sprendimus. Gali greičiau gesti darbo bei buitinė technika.

Vėžys (06 22–07 22). Kad ir kuo užsiimsite, nepersistenkite, likite nuošalyje. Nei aktyviai veiklai, nei naujų darbų pradžiai, nei svarbiems sprendimams priimti netinkamas laikas. Venkite daug kalbėti, nebendraukite su dykinėtojais – tai rimtai sugadins nuotaiką. Labiau pasaugokite asmenines paslaptis. Pasikliaukite nuojauta, nepasiduokite provokacijoms, susijusioms su slaptais meilės santykiais. Namuose nesiimkite sunkių darbų ir pasistenkite, kad jūsų vaikai labiau užsiimtų namais, buitimi. Neimkite į rankas dūžtančių, brangių indų bei taurių – kai ką vertingo galite sudaužyti.

Liūtas (07 23–08 22). Nekurkite jokių planų, nei asmeninių, nei dalykinių – jie žlugs. Beje, savo ketinimų nepasakokite kitiems – arba kas nors jūsų idėjomis pasinaudos anksčiau už jus, arba pakenks pavydu, intrigomis (be to, šiandien bus itin lengva nužiūrėti savo ateities sėkmę). Nepasikliaukite sėkme bei draugų pažadais, nerizikuokite pinigais, ypač jei tai paskutinės santaupos ir esate kelionėje ar ilsitės toli nuo namų. Būkite atidesni šeimos narių poreikiams, dėmesingesni mylimam žmogui bei vaikams.

Mergelė (08 23–09 22). Būsite reiklūs ir pastabūs, nervins netobulumas, neprofesionalumas (ko gero, nepasisekė jūsų kolegoms, pavaldiniams, kaip ir artimiesiems). Kita vertus, tai geras laikas ieškoti senų klaidų darbe ir jas taisyti. O štai ko nors naujo imtis, planuoti neverta: kad ir kokius vertingus pasiūlymus išgirsite, neskubėkite jais žavėtis, be to, dėl naujų sumanymų gali kilti nesutarimų šeimoje. Likimas, beje, irgi pakoreguos jūsų ketinimus, planus, tad nebus taip, kaip nuspręsite. Beje, galimi tam tikri apribojimai veikloje, tačiau tai išeis tik į naudą.

Svarstyklės (09 23–10 23). Galite pervertinti savo jėgas bei galimybes. Nors jausitės esantys optimistai, nesklandumų pakaks, pavyzdžiui, kai paaiškės, ar asmuo, su kuriuo turite reikalų, laikosi savo žodžio, ar draugai ištikimi ir patikimi. Tai bus įtemptas metas, ir jei įsivelsite į konfliktus, diena nueis perniek. Netinkamas laikas pateikti pareiškimus aukštiems valdininkams, taip pat pretenduoti į aukštas pareigas, naujus postus. Nemenka kritimų, susidūrimų kelyje tikimybė.

Skorpionas (10 24–11 22). Nesileiskite užvaldomi emocijų, venkite pokalbių ginčytinomis temomis, santykių aiškinimosi tiek dalykiniais klausimais, tiek dėl širdies reikalų – sureaguosite netinkamai. Ir nepiktnaudžiaukite jums rodomu pasitikėjimu bei pagarba, nenorėkite daugiau, nei jums siūloma. Nepalanku skolintis pinigų, imti kredito ilgam, tvarkyti mokesčių reikalų. Netinkamas laikas reikšti nepasitenkinimą mylimam žmogui ar sutuoktiniui. Bus didelė traumų, nesėkmių tikimybė. Galimi nenumatyti rūpesčiai dėl artimųjų, namų, ypač jei šiuo metu darote remontą.

Šaulys (11 23–12 21). Šios dienos patirtis vers suabejoti, ar tai, kuo užsiimate, yra jūsų reikalas, jūsų likimas. Saugokitės apgaulių skaičiuodami pinigus ar ką nors pirkdami. Viską tikrinkite, nebūkite patiklūs ne tik prekyvietėje, bet ir darbe – šefas nebus aklas ir ne tik pastebės, bet ir įsidėmės jūsų klaidas. Kad ir su kuo bendrausite, būkite pakantūs, diplomatiški – kritiškos nuotaikos kenks. Nesivelkite į diskusijas – patartina dažniau prikąsti liežuvį: verčiau kitų nematyti, negirdėti ir susitelkti tik į savus reikalus. O namie dažniau pagalvokite, ką gero galite pasakyti, padaryti dėl jums artimo žmogaus, sutuoktinio.

Ožiaragis (12 22–01 19). Aplinkybės vers spręsti sudėtingas darbo problemas. Stenkitės viską daryti kuo geriau – vadovybė gali būti itin reikli ir priekabiai vertinti net ir nežymius jūsų apsirikimus, nereikšmingą darbo broką. Daugiau dėmesio reikėtų skirti veiklai bei privalomiems darbams atlikti, senoms klaidoms taisyti. Tiesa, venkite nesutarimų su kolegomis, pavaldiniais, žmonėmis, kurie remontuoja jūsų namus, automobilį ir pan. Galimi nemalonumai per tarnybinį flirtą. Didesnė traumų, ligų tikimybė.

Vandenis (01 20–02 18). Nors jausitės pakylėti ir kupini optimizmo, nereikėtų manyti, jog jūra siekia tik iki kelių. Deja, iliuzijos šiuo metu bus stiprios, tad būkite atsargesni – galite prarasti budrumą. Kritiškiau vertinkite ir gautus pasiūlymus – tiek dalykinius, tiek asmeninius (ypač jei gimėte ženklo paskutinėmis dienomis). Būkite kantresni artimųjų atžvilgiu – būsite linkę dėl niekų veltis į ginčus. Galite patirti vaikų uždarumą, tačiau jūsų nuoširdumas juos atšildys – jums gali būti patikėta didelė paslaptis, atskleista kokia nors baimė. Gali paūmėti lėtinės ligos.

Žuvys (02 19–03 20). Dalykiniams reikalams tvarkyti, lemtingam pokalbiui su šefu ne pats geriausias laikas. Apskritai bus svarbu nepersidirbti. Saugokite sveikatą, taupykite jėgas – dėl negeros savijautos būsite linkę susinervinti, veltis į konfliktus. Dėl to, aišku, pirmiausia nukentės jūsų artimieji. Palanku savo namuose ką nors pertvarkyti iš esmės. Namuose ir darbe neskubėkite, kitų taip pat neskubinkite. Ne laikas prieštarauti tėvams, priekaištauti sutuoktiniui. Galimos netikėtos buitinės avarijos bei traumos. Atsargiau vairuokite.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą