Pakanka mažos kibirkšties, kad viskas sprogtų

Komplikuotas metas, kai pakanka ir mažos kibirkšties, kad viskas sprogtų. Būsite aiškiai kažkuo nepatenkinti, jums sunkiai įtiks tiek savi, tiek svetimi, beje, jumis pačiais aplinkiniai irgi piktinsis (niekas nenorės girdėti jūsų nuomonės ir jūsų suprasti). Gali kilti pagunda nutraukti kai kuriuos ryšius ir imtis radikalių priemonių – jei tam ruošėtės seniai, mėginkite, bet jei dabar taip nusprendėte, dar palaukite. Netinka nieko naujo pradėti – derėtų baigti senus darbus, taisyti klaidas. Na, o kasdieniuose darbuose būtinas didelis atsargumas – gali gesti darbo technika, dingti reikalingiausi daiktai, dokumentai. Bus didelė nelaimingų atsitikimų, ypač ką nors dirbant, tikimybė. Netinkamas metas tartis, įsipareigoti, pasirašinėti svarbius dokumentus, tvarkyti piniginius, turto reikalus, nepalanku pinigus skolinti ir net grąžinti. Venkite bendravimo, ypač su įkyriais, atkakliais, linkusiais vampyrizuoti asmenimis. Visur turėkite savo nuomonę, laikykitės anksčiau pasirinktos pozicijos. Blogas laikas susirinkimams, kolektyviniams sprendimams priimti. Didesnė gaisrų, sprogimų tikimybė. Atsargiau elkitės ir su elektra bei elektros prietaisais, modernia technika. Geriau vengti kelionių, nepirkti ryšio, transporto priemonių. Asmenys, turintys silpną širdį, irgi turėtų labiau pasisaugoti. Sapnai iš ketvirtadienio į penktadienį reikšmingi, jei matėte ką nors išskirtinio, be galo ryškaus, įsimenančio. Buvo gerai regėti ugnį (apsauga), vandenį (išsivalymas), mišką (geri draugai, pažintys). Blogai buvo vilkėti baltus drabužius – gėda, nuostoliai, paslapčių atskleidimas.

Blogas ženklas: vandentiekio gedimai, netyčia sušlapti, vorą sutraiškyti.

Geras ženklas: rasti monetų, žaisliuką, kaukę.

Žvilgsnis į priekį: poilsio dienos aktyvios, palankios susitikimams, kelionėms.

Avinas (03 21–04 20). Sudėtinga diena. Nesiimkite iniciatyvos nei darbe, nei namie – dėl to galite nukentėti. Susitaikykite su tuo, kad reikalai strigs. Gresia nelabai malonūs pokalbiai – nesistenkite nieko jėga prispausti. Didelė nelaimingų atsitikimų važiuojant, einant, taip pat buitinių avarijų namuose tikimybė. Saugokite savo gerą nuotaiką bei nuoširdžius santykius su artimaisiais. Beje, daugiau dėmesio skirkite atsipalaidavimui, ilgiau pasivaikščiokite gryname ore.

Jautis (04 21–05 20). Nešvaistykite jėgų kalboms, įtikinėjimams – tuščiai laiką sugaišite, o apčiuopiamų rezultatų nesulauksite. Nors galite sužinoti labai įdomių dalykų, nebūkite patiklūs: tikrinkite informaciją, neskubėkite ja tikėti ar kitiems perduoti ir neklausykite visų nuomonių bei patarimų. Būkite atsargesni ką nors teigdami, vertindami, atidesni su dokumentais, apdairesni apsipirkdami ar vairuodami automobilį.

Dvyniai (05 21–06 21). Kritinis laikas, kai užvaldo protestas. Blogiausiu atveju norėsis griauti, nutraukti santykius, geriausiu – pražūtingai avantiūrai pasiduosite dėl pinigų, meilės. Blogas laikas sandoriams, pinigams investuoti, darbo sutarčiai pasirašyti – šiandien nederėtų priimti atsakingų finansinių sprendimų – nuostoliai bus neišvengiami. Ir apskritai būkite taupesni, be reikalo neišlaidaukite. Būkite saikingesni ir valgydami.

Vėžys (06 22–07 22). Puikiai nutuokiate, kaip priremti jums reikalingą asmenį. Bet ar tai reikia daryti? Diena žada netikėtą pralaimėjimą, nusivylimą, išdavysčių. Būkite pasiruošę netikėtumams – šiuo metu nepavyks visko apskaičiuoti. Pavojinga pervertinti savo galimybes. Na, o svarbiausia šiandien bus niekur neskubėti, nesistengti pirmauti, pasirodyti ir mokėti nereaguoti į provokacijas. Neleiskite sau būti piktiems ir egoistiškiems.

Liūtas (07 23–08 22). Nieko nauja nesiimkite, baikite senus darbus ir pasistenkite nereaguoti į jokias provokacijas, – prieš savo valią galite būti įtraukti į negerą reikalą. Neskubėkite šiandien žadėti, juolab ne laikas pasirašyti atsakingus dokumentus. Nevarginkite savęs įtemptais darbais, taip pat bendravimu su žmonėmis, kurie linkę imti nieko neduodami (visomis prasmėmis). Atidžiau elkitės su nauja informacija bei sprogiosiomis, degiosiomis medžiagomis.

Mergelė (08 23–09 22). Kritinis laikas, kai neaišku, ko labiau saugotis, – svetimų, savų ar savęs? Jūsų nuomonė gali netikėtai keistis – tai bus visiems nenaudinga. Remkitės labiau savo jėgomis. Partneriai gali nuvilti, o šefas – pamiršti duotą pažadą. Diena apgaulinga, tad neskubėkite džiaugtis dėl šiandienos susitikimų, pažinčių, naujienų – kad ir kaip viskas gražiai atrodys, nemanykite, kad taip ir bus, tad neskubėkite daryti jokių išvadų. Taip pat dalytis savo svajonėmis, sumanymais – jūsų idėjos gali būti pasisavintos.

Svarstyklės (09 23–10 23). Neatskleiskite savo tikrųjų tikslų, siekių – nei saviems, nei svetimiems. Ne laikas kreiptis ir į viršininką su pasiūlymais, prašymais, netiks susitikti ir su būsimu darbdaviu. Jei slegia kaltė dėl tėvų, nepraleiskite progos nuoširdžiam pokalbiui: atėjo laikas susitaikyti. Ir nesiveržkite į priekį, nebūkite tikri dėl savo nuomonės teisingumo. Atsargiau vairuokite, eikite gatve, būkite santūresni darbo kolektyve, viešajame transporte. Galimos netikėtos traumos, vagystės.

Skorpionas (10 24–11 22). Nors jus gerbia ir palaiko aplinkiniai, kolegos, įtakingi asmenys, nereikėtų tikėtis, naudos iš šiandien gautų patarimų ar pasiūlymų. Deja, aplinkybės klostysis painiau, nei esate pasiruošę. Jei turėsite reikalų su užsieniečiais ar vyksite į kelionę, būkite ypač atsargūs. Ir pasistenkite niekam neprimesti savo nuomonės – galite išprovokuoti konfliktą. Kritiškiau vertinkite naujienas, atėjusias iš užsienio ar užsieniečių. Ši diena apskritai nepalanki nei tolimoms, nei trumpoms kelionėms.

Šaulys (11 23–12 21). Įtempta diena, tačiau rasite išeitį – tai praregėjimų metas. Beje, jūsų intuicija bus itin puiki – galite suvokti, kas jums trukdo keistis, judėti norima linkme. Pats laikas pamąstyti ir apie tai, kaip nugalėti netikusius savo įpročius, charakterio bruožus (juk viduje tikrai yra kai kas, ką dar norėtumėte patobulinti). Ir ieškokite sąjungininkų – rasite galinčių jums pagelbėti. Kita vertus, turite būti pasiruošę ir neigiamam atsakymui. Didelė traumų tikimybė (ne tik fizinių).

Ožiaragis (12 22–01 19). Diena neprognozuojama – viskas gali verstis aukštyn kojomis. Tai pavojingas laikas. Būkite atidūs – galite susikompromituoti. Nepriimkite svarbių sprendimų – vėliau jie gali tapti nesėkmių priežastimi. Dažniau tarkitės su artimaisiais, draugais – jie nieko bloga nelinkės, paklausykite jų patarimų. Per bendrus draugus tiktų ir taikytis su priešais, sutuoktiniu. Kad ir kuo užsiimsite, būtina atida – nemenka netikėtų nesėkmių, konfliktų, traumų, avarijų tikimybė.

Vandenis (01 20–02 18). Gilinkitės į savo jausmus, poreikius – jie turi būti sąžiningi, švarūs. Tikėtini įvairūs nesklandumai tvarkant reikalus, bendraujant su vaikais. Nieko atsakinga neužsibrėžkite, imkitės tik įprastų, gerai žinomų darbų – ne laikas eksperimentams. Ir pasistenkite nesuirzti dėl netikėtų nesklandumų darbe ar nesusipykti su artimaisiais, nes būsite pernelyg linkę pastebėti visokius „nusižengimus“: musė pasirodys didesnė už dramblį. Labiau pasaugokite gerus santykius su kolegomis, partneriais, taip pat ir savo sveikatą.

Žuvys (02 19–03 20). Mažiau tikėkitės, kad viskas praslys, – avantiūros neišdegs. Nepervertinkite savo jėgų darbe, kaip ir įtakos partneriams, kolegoms. Na, o bendravimas su mylimu asmeniu taps jūsų brandos, išminties egzaminu – ne laikas skųstis, priekaištauti, mėginti paaiškinti savo norus, ketinimus, jausmus. Tikriausiai apsiriksite ir mėgindami suprasti, ant ko iš tiesų pykstate. Beje, šiandien nereikėtų skirti meilės pasimatymo, taip pat netiktų priimti ir atsakingų sprendimų širdies reikaluose.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą