Netiks daryti išvadų

Nuo šios dienos prasideda nepalankus apribojimų metas veiklai, kuris truks iki 28 d. imtinai. Achilo kulnu taps nepasitenkinimas darbu, karjeros laimėjimais, noras ką nors keisti šioje srityje. Deja, griauti, naikinti šiuo metu itin lengvai seksis, bet ką nors nauja, vertinga, ilgaamžiška sukurti nebus galimybių. Dabar geriausia užsiimti senų klaidų paieška, tvarkymu ir nesiveržti imtis ko nors nauja. Beje, tie, kurių požiūris į savo darbą lengvabūdiškas, kurie nesistengia profesionaliai atlikti savo užduočių, gali patirti nemalonumų – išlįs į paviršių padaryti defektai. Ši diena bus daug kuo nepalanki, verčianti atsisakyti savo norų, principų arba juos apriboti. Dabar netiks dėl jokių reikalų (nei dalykinių, nei asmeninių) daryti išvadų. Tiesa, intuicija pasitikėti galima – paklausykite savo vidaus balso patarimų. Naujų darbų pradžiai, piniginiams, turto reikalams tvarkyti, įvairiems sandoriams pasirašyti diena nebus tinkama. Blogas laikas su vadovybe aptarinėti karjeros, atlyginimo perspektyvas arba į ką nors kreiptis ieškant finansavimo ar kitokios paramos, taip pat kurti finansinius planus. Nepalankiausias metas bus tarp 14 val. 40 min. ir 16 val. 24 min. Bus didelė traumų (krintant, su kuo nors susiduriant ar užkritus dideliam svoriui, ypač statybinėms medžiagoms, žemei) tikimybė. Taip pat labiau pasaugokite trapius senovinius daiktus – gali dužti brangios vazos, indai, veidrodžiai. Itin apdairūs būkite kelyje – ne tik didesnė automobilių avarijų, bet ir baudų grėsmė.

Sapnai iš ketvirtadienio į penktadienį pranašiški, jei buvo visiškai tikroviški, ryškūs, įsimenantys. Jie pildysis tiesiogiai, kaip matėte, tiesa, per neapibrėžtą laiką.

Blogas ženklas: sutikti žmogų su tuščiais kibirais – nauji finansiniai sunkumai, jei ką nors rytą pamestumėte, iš rankų kas nors vis kristų – galite praleisti gerą progą, jei durų užraktas sugestų – nesąžiningi dalykai jūsų veikloje gali atsiskleisti, pamesti raktus, pinigus – prarasti ryšį su artimu žmogumi, jei prakiurtų kišenė – laukia nuostoliai.

Geras ženklas: sutikti rytą žmogų su pilnais kibirais ar nešuliais – materialinės padėties pagerėjimas, rasti žiedą, ypač su akmeniu, – įgysite patikimą dalykinį partnerį.

Žvilgsnis į priekį: šeštadienio vakaras palankus šventiniams renginiams, sekmadienis palankus iki 14 val., vėliau nebus tinkamas audringiems pobūviams, rizikingai pramogauti.

Avinas (03 21–04 20). Vadovaukitės nuojautomis – tai padės ne tik išvengti galimų bėdų, bet ir susitikti su reikiamu žmogumi, rasti dingusi daiktą, dokumentą. Neskubinkite įvykių: vargu ar pavyks greitai išspręsti svarbų klausimą, bet dėl to nesukite galvos – šiandien nereikėtų savęs nervinti. Ir neaiškinkite savo pozicijų šefui, kaip ir sutuoktiniui ar mylimam žmogui. Būkite apdairesni su pinigais (ypač bendrais), labiau pasaugokite savo turtą. Beje, ne laikas atverti paslaptis atsitiktiniams asmenims.

Jautis (04 21–05 20). Daug kas nepatiks (kai kam ir viskas). Tik nemanykite, kad jus norima pažeminti, įskaudinti, – tiesiog šiandien visi bus nervingesni, agresyvesni. Bet kokia kaina likite diplomatiški – labiau vertinkite gerus santykius, o ne principus. Beje, būdami ramesni mažiau nukentėsite ne tik morališkai, bet ir fiziškai – traumos, avarijos itin tikėtinos. Bloga diena aiškintis dėl šeimos biudžeto bei meilės santykių su sutuoktiniu.

Dvyniai (05 21–06 21). Daug neplanuokite atlikti – visko tikrai nespėsite. Jums stigs atidumo, susikaupimo, nuoseklumo, tad geriau nesiimti to, kam reikia tikslumo bei kantrybės. Labiau pasaugokite sveikatą – nepersidirbkite ir būkite atidesni su darbo įrankiais, taip pat stenkitės išlaikyti sveikus santykius su tais, kuriuos mylite. Nesivelkite į meilės nuotykius – jie apgaulingi.

Vėžys (06 22–07 22). Nors metas sudėtingas, jums pakaks jėgų rungtis su šios dienos nesmagumais. O jie tikėtini ir per vaikus, ir per mylimą žmogų ar sutuoktinį. Nepatartina nuolaidžiauti vaikų kaprizams ir pirkti to, ko jie reikalaus. Darbe irgi galimos problemos: jūsų pasitikėjimu gali būti nedorai pasinaudota ir gali tekti nukentėti dėl kažkieno klaidų, nesėkmių. Na, o moterims nederėtų nuolaidžiauti, savęs skriausti ir dėl karštos meilės – ne laikas aukai.

Liūtas (07 23–08 22). Kas nors būtinai pamėgins namie ar darbe apkaltinti bendromis nesėkmėmis – aplinkiniams atrodys, kad dėl jūsų kaltės stinga pinigų, nesiseka darbas, nėra nuotaikos ir gaivaus oro. Blogas laikas aiškintis tiek šeiminius, tiek dalykinius santykius – patys save įvarysite į kampą. Ir mažiau reikškite pretenzijų savo tėvams bei šefui. Labiau kreipkite dėmesį ir į šiandien gautus patarimus bei įspėjimus dėl jūsų darbo ar sveikatos.

Mergelė (08 23–09 22). Galimi tušti ginčai (su savais bei vadovybe, pareigūnais), tad labiau apgalvokite savo žodžius, venkite nepagalvoję žadėti, neskubėkite įsipareigoti, pasirašyti dokumento. Būkite atidesni artimųjų žodžiams – galite išgirsti svarbų įspėjimą, naudingą patarimą. Venkite aiškintis santykius su mylimu žmogumi. Labiau pasaugokite vaikus. Didesnė vagysčių tikimybė.

Svarstyklės (09 23–10 23). Tikėtini konfliktai su dalykiniais partneriais, draugais, artimaisiais, mylimu žmogumi dėl pinigų ar neištikimybės – tai bus tuščia. Tad nepamirškite, kad nėra aklų situacijų, – išeitis visada kažkur slypi, ir dažniausiai šalia. Tiesa, šiuo metu bus svarbus ir mokėjimas išlaukti. Tvarkydami reikaluos venkite avantiūrų – saugokitės sukčių, vagišių. Būkite atidesni tėvų sveikatai.

Skorpionas (10 24–11 22). Keista diena. Atrodys, kad viską galite, bet iš tiesų ne kažin ką nuveiksite. Tad šią dieną geriau skirti teoriniam problemų sprendimui. Ne laikas demonstruoti savarankiškumą, savo jėgą, galimybes – verčiau pagerbkite tuos, kurie jus palaiko, padeda, ir tuos, kurių dėka pasiekėte tai, ką dabar turite (pirmiausia, be abejo, turite būti dėkingi šeimai). Būkite atidesni sutuoktinio skundams, nerimui.

Šaulys (11 23–12 21). Bus svarbu atsisakyti nereikalingų dalykų – per didelis apetitas šiandien žalingas. Darbe nesivelkite į intrigas dėl pinigų, karjeros. Nereikėtų aiškintis dėl šeimos išlaidų, planuoti būsimo biudžeto, taip pat nepalanku pirkti vertingų daiktų – dėl to galima sugadinti santykius su sutuoktiniu. Nenorėkite, kad visiems rūpėtų jūsų problemos, tad mažiau skųskitės – tie, kuriems išties rūpite, ir taip puikiai supras jūsų slaptus, neišsakytus norus, skundus.

Ožiaragis (12 22–01 19). Nuo šiandien iki mėnesio pabaigos jums nepalankus metas. Dabar jau ne laikas ką nors keisti, pradėti iš naujo – nei veikloje, nei santykiuose su mylimu žmogumi. Dabar nežinosite, ko išties norite, ko tikrai reikia, ir jūsų pretenzijos bus nepamatuotos. Itin venkite konfliktų dėl pinigų, įvairų taisyklių (tiek darbe, tiek kelyje) pažeidimo. Tikėtinos priverstinės išlaidos, nemažos baudos. Išaugs traumų, nelaimingų atsitikimų tikimybė – atsargiau lipkite laiptais, kopėčiomis, nerizikuokite kelyje.

Vandenis (01 20–02 18). Geriau atsakingų darbų nesiimti, o jei teks ką nors atlikti, būkite atidesni kokybei – jei pakliūsite į šefo nemalonę, nukentės jūsų piniginė. Tačiau sukrėtimai į naudą – atvers akis, padės ryžtingai atsikratyti iliuzijų dėl karjeros ar santykių su mylimu žmogumi. Tik nesugalvokite savo protesto išsakyti šefui, tėvams ar sutuoktiniui (mylimam asmeniui) – nelaimėsite. Bus didelė traumų tikimybė.

Žuvys (02 19–03 20). Reikalų daugės, tačiau pavojinga bus pervertinti savo galimybes – darbo, pinigų, meilės srityje. Nepasitikėkite šios dienos sėkme – ji laikina, tarsi būtų koks masalas. Likite santūrūs, atsargūs. Taupykite jėgas bei laiką – bus sunku visur suspėti, vėluosite be aiškios priežasties. Tik nesugalvokite skubėti eidami gatve ar vairuodami automobilį – nukentėsite. Turėtumėte pasisaugoti vagių bei apgavikų.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą