Energingai spręskite susikaupusias problemas

Nors norisi kuo greičiau baigti darbus ir pailsėti – juk darbo savaitės pabaiga, dar neskubėkite atsipalaiduoti: imkitės aktyvios veiklos ir sunkių darbų, kuriems atlikti reikia ryžto, kovinės aistros! Energingai spręskite susikaupusias problemas – neatidėkite jų kitai savaitei. Tai išimtinė diena sunkiu (painiu, trikdančiu) metu tarp dviejų užtemimų (Saulės liepos 2 d. ir Mėnulio liepos 16 d.), kai vėl būsite veiklūs, kupini jėgų, įkvėpimo, drąsių sumanymų. Nepraleiskite geros progos greitai išspręsti jums svarbų klausimą. Šiandien galima rizikuoti, ypač jei jus palaiko aplinkiniai – sutuoktinis, tėvai, darbo kolektyvas, partneriai. Neribokite savo fantazijos, tiesa, veikdami siekite viską atlikti tiksliai ir teisingai! Tai ir permainų (nors ir neplanuotų) laikas – jos ilgai lems mūsų gyvenimą, tad pasistenkite nedaryti klaidų – nei veikloje, nei asmeniniame gyvenime. Kai baigsis stiprioji užtemimų įtaka (jie stipriai mus veikia net mėnesį iki jiems prasidedant ir mėnesį po to), gali taip atsitikti, kad baigsis ir dabar atsiradusios iliuzijos: atsivers akys, suvoksite, kur suklydote, imsite gailėtis per užtemimą padarytų sprendimų. Deja, bus sunku ką nors pakeisti. Sėkmingas metas vadovams, politikams – bus svarbu garsinti savo idėjas, savo vardą, kovoti už principus, asmeninį pripažinimą ir populiarumą. Diena daug kuo naudinga ir kovotojams, sportininkams, kariškiams, vyrams apskritai. Puikus laikas šeimos šventėms. Diena palanki ir romantiškiems pasimatymams bei pažintims užmegzti. Beje, jei siekiate jums patinkančio žmogaus dėmesio, tam idealus laikas. Vertėtų užsiimti labdara – neatsakykite prašančiam. Puikus laikas dovanoms teikti. Itin palanku dovanoti gėles. Daugiau dėmesio skirkite vaikams. Palanku jiems nupirkti tai, ką seniai žadėjote.

Iš ketvirtadienio į penktadienį buvo geriausia nieko nesapnuoti – tai reikštų švarią sąžinę ir teisingą apsirinkimą. Tiesa, asmenys, visai praradę sąžinę, irgi galėjo atsibusti nieko neprisimindami.

Blogas ženklas: jei karoliai ar grandinėlė sutrūktų, ne vietoje išberti grūdus, kruopas, šiukšles, rakštį įsivaryti, išsitepti, ypač riebalais, aliejų išlieti, jei kas nors namie sulūžtų, jei be aiškios priežasties dažnai kūną niežėtų (daug priešų turite), jei niežėtų tarpuakį (kažkas greitai mirs jūsų aplinkoje).

Geras ženklas: netyčia apsilieti ar atsitiktinai būti aplietam vandeniu.

Žvilgsnis į priekį: savaitgalis palankus uždaresniam šeiminiam bendravimui ir pramogavimui savame rate.

Avinas (03 21–04 20). Gali tekti užsiimti tuo, ko nemėgstate, atlikti darbus, kurie vargu ar naudingi, tačiau šiandien į naudą viskas, kas padeda nusipurtyti slegiančios, kaustančios praeities, tingulio, neryžtingumo! Pasistenkite atsiteisti su skolininkais, susitaikyti su priešais. Ir mažiau galvokite, kaip jums sunku, – galite pražiopsoti puikias galimybes. Imkitės aktyvios veiklos, nebijokite rizikuoti. Gauti pasiūlymai taps sėkmės pagrindu.

Jautis (04 21–05 20). Nieko nėra amžino, tad sukruskite priešus paversti draugais ir sąjungininkais. Taikykitės, ieškokite bendrų interesų. Tolesnei sėkmei užtikrinti bus svarbu įgyti patikimų sąjungininkų. Šios dienos susitikimai, pokalbiai su jais bus naudingi. Beje, tai meilės laikas, kai galima nesunkiai išspręsti net sudėtingiausią santuokos problemą. Pasikalbėkite atvirai, drąsiai – rasite puikią išeitį. Palanku pirkti (ir teikti) dovaną sutuoktiniui.

Dvyniai (05 21–06 21). Gerų rūpesčių metas, kai viskas išeina į naudą. Puiki diena vadovaujantiems, veikliems – sėkmingai sutvarkysite įstrigusius reikalus. Gera proga susitikti su būsimu darbdaviu. Palanku spręsti nesklandumus darbe, surengti mažas vaišes kolegoms, ieškoti tinkamesnės darbo vietos, pasirašyti naują darbo sutartį. Daug suspėsite nuveikti ir namuose. Verta tikrintis sveikatą, pradėti gydymosi kursą.

Vėžys (06 22–07 22). Netikėtumas lemtingas – siekite greitai persiorientuoti, pasinaudoti sėkmės akimirka. Daug ką lems mokėjimas įgyti aplinkinių simpatijas, pasitikėjimą. Susikaupusias problemas derėtų spręsti energingai, nebijant avantiūrų – jums pavyks. Tai sėkmės metas – ir tvarkant reikalus, ir meilės srityje. Tik nesivelkite į avantiūras – nei veikloje, nei asmeniniuose santykiuose. Būkite atidesni savo vaikų poreikiams, interesams, įsitikinimams.

Liūtas (07 23–08 22). Neskubėkite nuliūsti – nė nežinote, kokios džiugios staigmenos jūsų laukia! Įvykių neskubinkite – savaime viskas susiklostys geriau ir greičiau, nei manote. Gautų pasiūlymų nederėtų atsisakyti – beje, ne iš karto suvoksite, kuo tai bus jums naudinga ir reikalinga. Šeimoje nedemonstruokite ambicijų – būkite kuklesni, paslaugesni. Tinkamas laikas tikrintis sveikatą, pradėti sportuoti. Vakaras palankus šeiminiam pobūviui.

Mergelė (08 23–09 22). Nebūkite patiklūs. Neskubėkite žadėti, skolinti ar patikėti tuo, ką išgirdote. Svarbiame reikale niekuo nepasikliaukite – elkitės taip, kaip sako vidaus balsas. Būkite atidesni aplinkos ženklams. Naudinga ką nors paaukoti labdaros organizacijoms. Palanki proga slaptiems susitarimams, ypač jei jie susiję su jūsų saugumo stiprinimu. Vakarą praleiskite namie – viešnagėms nepalankus metas. Kvieskitės jums brangius žmones pas save.

Svarstyklės (09 23–10 23). Netikėtai galite gauti tai, ko taip ilgai siekėte, – pasiteisins ir kadaise išlietas prakaitas, nemigos naktys, ir šios dienos pastangos. Geras laikas piniginiams, turto ir juridiniams reikalams tvarkyti. Vakaras palankus dalykiniams susitikimams su užsieniečiais. Neatsisakykite padėti draugams, nesidrovėkite ir patys pagalbos paprašyti. Puikus metas pasikviesti bičiulių į savo namus.

Skorpionas (10 24–11 22). Kovokite už savo ir savo šeimos interesus, įtaką. Jėgų persvara aiškiai jūsų naudai. Nesustokite ko nors siekdami. Imkitės rizikingų dalykinių reikalų, susitikite su svarbiais žmonėmis. Palanku su šefu aptarti jūsų veiklos ir uždarbio perspektyvas. Jei esate susipykę su mylimu žmogumi ar sutuoktiniu ir norite susitaikyti, pasistenkite dėl jų nuveikti ką nors naudingo.

Šaulys (11 23–12 21). Atsitraukite nuo rūpesčių, užmirškite išgyvenimus, problemas ir netikėtai rasite atsakymus į jums svarbius klausimus. Esmė šiuo metu atsivers per slaptus dalykus, jūsų nuojautą. Tvarkydami reikalus elkitės taip, kaip kužda jūsų vidus, – neapsiriksite. Palanku tvarkyti keblius veiklos reikalus konfidencialiais būdais. Tinka neoficialioje aplinkoje susitikti su jūsų karjerai svarbiais asmenimis. Vakaras palankus bičiuliškiems susibūrimams.

Ožiaragis (12 22–01 19). Nepraleiskite geros progos svarbiam susitikimui, pokalbiui ir susitarimui. Dabar galite draugų ir partnerių dėka pakreipti įvykius jums svarbia linkme. Per juos įgysite didesnę apsisprendimo ir manevravimo laisvę. Galimos džiugios staigmenos iš sutuoktinio. Planuokite, ieškokite pagalbininkų. Pasikliaukite draugais, mylimu žmogumi, bendradarbiais – net aštrios jų pastabos bus naudingos. Vakarą patartina praleisti namuose.

Vandenis (01 20–02 18). Sėkmės metas, ypač siekiantiems pakilti karjeros laiptais. Puiki proga tvarkyti atsakingus dalykinius reikalus. Tiesa, bus svarbu partneriškas palaikymas. Šiandien galite sulaukti vertingos pagalbos, paramos, gauti puikių pasiūlymų – juos verta priimti. Puikus laikas svarbiems pokalbiams su partneriais, vadovybe, įtakingais žmonėmis. Tai gero persilaužimo ne tik reikaluose, bet ir santykiuose su draugais, mylimu žmogumi metas.

Žuvys (02 19–03 20). Nebloga diena kai ką pakeisti savo požiūryje į veiklą, karjerą, kad ji suteiktų daugiau pasitenkinimo ir duotų daugiau naudos. Kad ir su kuo bendrausite, labai nepersistenkite žadėdami duoti ar imdami – visur jauskite saiką. Vis dėlto tai geras laikas ilgalaikiams darbo susitarimams. Tinkamas laikas tikrinti sveikatą, pirkti maisto papildus, rinktis dietą. Vakaras neramus – leiskite jį tik su jums maloniais asmenimis.

lrytas.lt informacija

Komentarai

  • Irena Tamoševičienė
    prieš 6 minučių
    Oho sezoniniai sveikinimai visiems mano draugams, aš taip džiaugiuosi, kad mano nutrūkusi santuoka buvo atkurta, o mano vyras grįžo po to, kai jis paliko mano du vaikus su kita moterimi. Po aštuonerių santuokos metų mano vyras ir aš buvome vienoje ar kitoje kovoje, kol jis galiausiai paliko mane ir persikėlė į Kanadą būti su kita moterimi. Jaučiau, kad mano gyvenimas baigėsi ir vaikai manė, kad daugiau nebematys savo tėvo. Stengiausi būti stipri tik dėl vaikų, tačiau nesugebėjau suvaldyti skausmų, kurie kankina mano širdį, mano širdis buvo pilna liūdesio ir skausmo, nes buvau tikrai įsimylėjusi savo vyrą. Kiekvieną dieną ir kiekvieną vakarą galvoju apie jį ir visada linkiu, kad jis sugrįžtų pas mane, aš tikrai buvau nusiminęs ir man reikėjo pagalbos, todėl internete ieškojau pagalbos ir radau svetainę, kurioje teigiama, kad dr. Igbinovia padėjo daugybei žmonių Tada aš pajutau, kad turėčiau pabandyti. Aš susisiekiau su juo ir jis man pasakė, ką daryti, ir aš padariau tai, tada jis padarė (Meilės burtą) man. Po 28 valandų mano vyras man tikrai paskambino ir pasakė, kad labai praleido mane ir vaikus, toks nuostabus! ir štai kaip jis tą pačią dieną grįžo su didele meile ir džiaugsmu ir atsiprašė už savo klaidą ir už skausmą, kurį ji sukėlė man ir vaikams. Tada nuo tos dienos mūsų santuoka buvo stipresnė nei anksčiau, visa tai daktaro Igbinovijos dėka. Jis yra toks galingas ir aš nusprendžiau pasidalyti savo istorija internete, kad dr. Igbinovia yra tikras ir galingas burtininkas, jei jums reikia jūsų santykių ar jūsų vyras persikėlė į kitą moterį, daugiau nebeverkite, susisiekite su šiuo galingu rašybos žinovu . Čia yra jūsų kontaktas: atsiųskite el. Laišką adresu doctorigbinovia93@gmail.com, taip pat galite paskambinti arba įtraukti jį į „Whatsapp“: +2348144480786, taip pat galite susisiekti su juo „Viber“ telefonu +2348144480786, imkitės dalykų savaime suprantamu dalyku, o jis imsis iš tu.......

Parašykite komentarą