Nuotraukos autorius: 123rf

Palmiros horoskopas sekmadieniui, rugpjūčio 11 d.

Sekmadienis iki pavakarės – karminio atpildo metas, kai nutinka tai, ką užsitarnavome per mėnesį. Tai bus puiki diena bendrauti, ypač su bendraminčiais, taip pat pažintims užmegzti. Tai metas, kai pagaliau tampa aišku, kas mes esame, ko norime, kur turime eiti ir su kuo. Nepraleiskite progos susitikti su tais, kurie jums artimi, – jūsų ryšiai taps glaudesni. Bet kuriuo atveju sekmadienis sėkmingas bičiuliškiems, taip pat giminiškiems ryšiams stiprinti, finansinėms bei dalykinėms problemoms spręsti neoficialioje aplinkoje. 

Sekmadienį 16 val. 26 min. Jupiteris nustos judėti atatupstas Žemės stebėtojo atžvilgiu, apsisuks ir pajudės tiesiai. Tiesusis Jupiterio judėjimas truks iki 2020 m. gegužės 14 d. Dabar taps aktualu visuomenės gyvenimas, bus aktyviau domimasi politika. Palankus metas plėsti savo veiklą, įtaką, plėtoti ryšius su užsieniu. Geras metas ilgalaikėms kelionėms į užsienį. Dera užsiimti savo padėties paieškomis ir įsitvirtinimu visuomenėje. 

Sekmadienį 22 val. 47 min. Merkurijus sugrįš į Liūto ženklą ir juo judės iki rugpjūčio 29 d. Kai Merkurijus Liūte, bendravimas tampa džiaugsmo, įkvėpimo šaltiniu. Ypač sustiprėja poreikis bendrauti šventinėje ar kūrybinėje aplinkoje. Auga pasitikėjimas savimi, savo žiniomis, sugebėjimais. Palankus metas tiems, kurie mėgsta būti geriausi, siekia žavėti aplinkinius savo kalbomis, manieromis, elgesiu. Sėkmingas laikas aktoriams, lyderiams, politikams ir prekybos agentams, besiverčiantiems prabangių daiktų, meno kūrinių pardavimu. 

Iš šeštadienio į sekmadienį geriausia nieko nesapnuoti. 

Blogas ženklas: jei sutrūktų karoliai, grandinėlė, išberti kruopas, šiukšles, pačiam išsitepti; vengtinos spalvos – ruda, pilka, violetinė. 

Geras ženklas: netyčia sulyti ar apsipilti vandeniu; raudona, juoda, geltona. 

Avinas (03 21–04 20). Sekmadienio susitikimai, gauti pasiūlymai bus naudingi veiklai. 

Jautis (04 21–05 20). Sekmadienį jums pavyks atgauti pusiausvyrą ir teisingiau įvertinti tai, kas vyksta. Ši diena bus gera vykti į viešnagę su šeima, aplankyti seniai matytus žmones. Beje, per šias dienas galimi netikėti susitikimai, nelaukti svečiai iš toli bei geros naujienos. 

Dvyniai (05 21–06 21). Sekmadienis geras pabendrauti su seniai nematytais šeimos draugais. 

Vėžys (06 22–07 22). Atidėkite rimtą pokalbį sekmadieniui. 

Liūtas (07 23–08 22). Pavyks nusipurtyti nesmagių minčių ir imti visus mylėti, su visais draugauti. 

Mergelė (08 23–09 22). Sekmadienį galima mėginti laimę. Sekmadienis smagus – jūsų nuotaikos bus pakilios, pajusite, kaip esate draugų, aplinkinių mylimi, vertinami. Galima romantiška pažintis. Ji bus laiminga. 

Svarstyklės (09 23–10 23). Sekmadienis šaunus, kai galima rizikuoti (tiesa, iki pietų) ir pasikliauti draugais ar sėkme! Tądien gali ateiti išganinga pagalba. 

Skorpionas (10 24–11 22). Sekmadienis vėl džiugus – geros naujienos, džiugūs susitikimai su draugais, išskirtiniais asmenimis. Šios dienos pokalbiai gali pakeisti jūs ateitį. 

Šaulys (11 23–12 21). Sekmadienis puikus šventiniams šeimos pietums. Galite sulaukti malonios staigmenos. 

Ožiaragis (12 22–01 19). Jūsų laimės bei sėkmės metas bus sekmadienis, kai gali nutikti iš tiesų kai kas nepaprasto, ypatingo, dėl ko jūsų gyvenimas ryškiai pasikeis į gerąją pusę. 

Vandenis (01 20–02 18). Sekmadienį suprasite, kad artimieji, bičiuliai irgi jus myli, jumis rūpinasi. Susitikite su tais, kuriuos iš tiesų mylite, kurie yra jūsų geriausi draugai. 

Žuvys (02 19–03 20). Jūsų laukia laimingas sekmadienis. Tai netikėtų, bet malonių staigmenų metas, kai akimirksniu viskas išvirsta į gera. 

lrytas.lt informacija

Komentarai

  • chayan sharma
    prieš 52 minučių
    Tai yra nuostabiausias dalykas, kokį aš kada nors patyriau gyvenime, mano vardas yra chayan sharma, aš niekada negalvojau, kad vėl šypsosi, mano vyras vieneriems metams paliko mane su dviem vaikais, visos pastangos sugrąžinti jį nepavyko ir aš buvau beviltiškas Parvežti jį namo maniau, kad daugiau jo nematysiu, kol „Facebook“ nepateko į moterį, vadinamą Milleriu, kuri papasakojo apie burtininkų ratą, vadinamą Dr.Wealthy, ji man davė savo el. pašto adresą ir mobiliojo telefono numerį ir aš susisiekiau jis ir patikino mane, kad per 48 valandas mano vyras grįš pas mane, jaučiuosi laimingas jau tada, kai turėjau tai iš jo. Per mažiau nei 48 valandas mano vyras grįžo pradėdamas maldauti atleidimo sakydamas, kad tai velnių darbas, taigi aš vis dar stebiuosi iki šiol apie šį stebuklą, nes tai yra per daug realu, kad būtų tikras, aš žinau, kad tiek daug moterų susiduria su ta pačia mano problema, bet šiandien jums sakau, kad yra jos sprendimas. visiems, kuriems čia reikia jo pagalbos tai el. pašto adresas; (wealthylovespell@gmail.com) arba „Whatsapp jam“ telefonu +2348105150446

Parašykite komentarą