Nuotraukos autorius: 123rf

Tai kūrybinio nušvitimo, netikėtų bei šaunių sumanymų metas

Netikėtumų laikas: kyla naujų sumanymų, įsižiebia nauja viltis. Atsiskleidžia asmens charizma. Tai kūrybinio nušvitimo, netikėtų bei šaunių sumanymų metas – nepamirškite šios dienos atradimų: jie duos puikių vaisių.

Tiesa, pirmą dienos pusę nereikėtų imtis sunkių, atsakingų darbų. Rytas tinkamas nebent ieškoti senų klaidų (bendraujant, asmeninių, dalykinių santykių srityse, taip pat veikloje), jas apmąstyti, taisyti, apibendrinti ir užbaigti darbus. Po 11 val. 22 min. prasidės palankus metas, tinkamas naujų darbų pradžiai, permainoms, avantiūroms, padiktuotoms intuicijos. Tai bus įkvepiančio bendravimo metas, naudingas įvairiems susitikimams, keistis informacija, perduoti patirtį, deryboms, susitarimams. Tad daugiau atsiverkite pasauliui, užmegzkite naujas pažintis, eikite į susitikimus, patys priimkite svečius. Palankiau spręsti problemas teoriškai nei praktiškai, diena smagi svajotojams, menininkams ir gana sudėtinga pragmatiškiems asmenims. Šiandien nevertėtų kurti finansinių planų, pasirašinėti atsakingų sandorių, o įsimylėjėliams nepatartina kategoriškai kalbėti apie bendrą ateitį – tegu tai lieka maloni vizija, kurios šiuo metu nereikia konkretinti. Bus palanku kirpti plaukus, nagus, maudytis pirtyse.

Sapnai iš pirmadienio į antradienį pranašiški. Itin palanku buvo sapnuoti žaliuojančius, žydinčius augalus – tai laimė, sėkmė meilėje. Jei ligonis sapnavo žiedus – greitai pasveiks. Vaisiai – turtas, skalsa namuose. Blogai matyti žiemą, nudžiūvusius, nuvytusius augalus – liūdesys, išsiskyrimas, vienatvė. Gyvūnai – apkalbos, vagystės, nuostoliai, konfliktai.

Blogas ženklas: jei užkliūsite, parkrisite – galite praleisti gerą progą savo gyvenime, jei atsirastų daug smulkių kliūčių, apimtų mieguistumas – jūsų reikalai ilgam įstrigs, jei namuose nuo lubų tinkas byrėtų ar parketlentė iškristų – nesėkmės namuose, nuostoliai.

Geras ženklas: išvysti ryškų blyksnį, elektros kibirkštis.

Žvilgsnis į priekį: trečiadienis palankus aktyviai tvarkyti reikalus, tiesa, gali būti keblus sprendžiant finansines problemas; patartina nešioti tamsiai raudonų, rudų, geltonų tonų drabužius, vengtini šalti atspalviai.

Avinas (03 21–04 20). Atsipalaiduokite ir darykite tik tai, ko norisi: jei vadovausitės intuicija, įkvėpimu, šios dienos reikalus sutvarkysite kur kas lengviau ir paprasčiau. Pirma dienos pusė ramesnė – tai geras laikas užsiimti atidėtais, sunkiai įveikiamais darbais. Jei darbams atlikti reikia išradingumo, sumanumo ar draugų pagalbos arba jei reikia su kuo nors susitarti, planuokite tai po 12 val. 20 min. Jei jaučiate nerimą dėl savo vaikų ar mylimo žmogaus, derėtų antrą dienos pusę su jais atvirai pasišnekėti – bus svarbu išsklaidyti abejones.

Jautis (04 21–05 20). Pirmą dienos pusę pasistenkite prisiminti anksčiau duotus pažadus, ypač šeimai, – bus svarbu tesėti žodį. Nesiimkite spręsti profesinių problemų (atidėkite tai penktadieniui) – šiuo metu svarbiau pasigilinti į tai, kas vyksta jūsų namuose, kad vėliau, galbūt net rytoj, netektų gailėtis, kad laiku neradote šilto žodžio vaikui, nepaguodėte sutuoktinio, neįvertinote savo artimųjų rūpinimosi jumis bei namais, taip pat jų nuopelnų veikloje. Būkite atidesni maisto kokybei.

Dvyniai (05 21–06 21). Kiek neramus rytmetys, kai būsite linkę dėl niekų jaudintis bei erzintis (tada ir padaroma apmaudžių klaidų). Vidinė ramybė sugrįš, jei pasistengsite sąžiningai įvykdyti savo pareigas artimiesiems. Antra dienos pusė jau sklandi ir džiugi. Tai bus draugiškų susitikimų, paguodžiančių naujienų laikas. Jei teks tvarkyti svarbius dalykinius reikalus, būkite atidūs žadėdami, juolab pasirašinėdami dokumentus, kad nepervertintumėte savo galimybių, neprisiimtumėte finansiškai nenaudingų įsipareigojimų.

Vėžys (06 22–07 22). Nemėginkite išjudinti įstrigusio reikalo (ypač rytą) ar kreiptis į vadovybę dėl atlyginimo padidinimo. Tai reikėtų atidėti antrai savaitės pusei. Šiuo metu vargu ar pavyks pasistūmėti sprendžiant finansinį klausimą (nebent sulauktumėte labdaros): šios dienos pasiūlymai, sandoriai nebus naudingi. Tiesa, tinka aiškintis keblumus dėl paveldėjimo. Jei bręsta konfliktas su antrąja puse, verta antrą dienos pusę spręsti bendravimo problemas – ryt neišspręstos tarpusavio problemos gali skaudžiai kirsti.

Liūtas (07 23–08 22). Pirmą dienos pusę nereikėtų užsiimti kuo nors varginančiu, nemaloniu. Jums sėkminga antra dienos pusė po 12 val. 20 min. Dabar bus akivaizdu, kad visi jumis žavisi ir stengiasi pradžiuginti. Tikėkite išgirstais komplimentais – jie nuoširdūs! Tinka tvarkyti skubius reikalus, taip pat tuos, kuriuos lemia asmenybės įtaka. Jūsų laukia malonus vakaras – galima intriguojanti pažintis. Tai bus geras laikas ir nuoširdžiam pokalbiui su artimu žmogumi arba savo vaikais.

Mergelė (08 23–09 22). Pamirškite nesklandumus, vykite liūdnas mintis – šiandien privalu įveikti baimę. Tai ne pats geriausias laikas veiklai – gali kai kas nepavykti darbe, tad šiai dienai geriau nieko atsakingo neplanuoti. Tiesa, pirmą dienos pusę būsite veiklesni. Vis dėlto svarbesniems susitikimams tinkamas metas tik tarp 11 val. 22 min. ir 12 val. 20 min. Vėliau nereikėtų rodyti savo iniciatyvos ir labiau pasikliauti savieiga. Antra dienos pusė – palanki proga sutvarkyti rizikingą konfidencialų reikalą. Tiesa, finansais rizikuoti nederėtų.

Svarstyklės (09 23–10 23). Ypač darbe būkite atidūs – pirmą dienos pusę galite padaryti lemtingų profesinių klaidų. Tai laikas, kai geriau vengti vadovybės, kai netinka iš nieko nieko prašyti. Antra dienos pusė džiugesnė – palengva viskas ims spręstis. Draugai tikrai nenuvils, gal tik mažiau reikėtų tikėtis supratingumo bei dėmesio iš mylimo asmens. Ne laikas veltis į naujas romantiškas avantiūras. Beje, šiandien nesugalvokite rizikuoti pinigais – avantiūros nepavyks.

Skorpionas (10 24–11 22). Situacija gali pasirodyti geresnė, nei yra, tad iki pietų geriau nepriimti jokių atsakingų sprendimų. Skubiems ar svarbiems dalykiniams reikalams tvarkyti tinkamesnė antra dienos pusė. Diena gera bendrauti, susitikti su draugais. Antra dienos pusė – neblogas laikas taikytis su šefu, aptarti subtilias jūsų veiklos problemas su vadovybe – neatidėkite to rytdienai. Būkite kantresni, jei teks išgirsti artimųjų skundus – dėmesys, jautrumas jų išgyvenimams padės susigrąžinti pasitikėjimą jumis.

Šaulys (11 23–12 21). Rytmetį niekur neskubėkite, dėl nieko nesijaudinkite. Būtų palanku nebent sveikatą tikrintis. Svarbesniems pokalbiams bei aktyviai veiklai labiau tiks metas po 12 val. 20 min. Tai bus geras laikas planuoti, kreiptis į šefą su savo projektais, į investuotojus, rėmėjus – jums pavyks sudominti savo idėjomis, rasti bendraminčių, pagalbininkų. Beje, šiandien negalima būti kategoriškiems, griežtiems bei piktiems. Ne laikas ir svarbiam pokalbiui su žmogumi, kurį mylite, – nieko nereikalaukite, tiesiog džiaukitės meile.

Ožiaragis (12 22–01 19). Mokėkite nugalėti save, ko nors atsisakyti, pasiaukoti, ir pavyks rasti tenkinantį kompromisą. Tai naudingų (reikalingų) pokyčių diena, jei atidžiau įsiklausysite į savo vidaus balsą. Tiesa, iki pietų gana nervingas laikas, ir pasiseks tik tiems, kurie plauks pasroviui. Jei turite problemų dėl mokesčių ar skolų, mėginkite jas spręsti po pietų. Vakaras palankus susitikti su senais draugais, bet netinkamas meilės pasimatymui.

Vandenis (01 20–02 18). Gera diena susitikti su žymiais, įtakingais asmenimis. Jūs pasieksite savo tikslą, tik būkite diplomatiškesni, atidesni užuominoms. Tiesa, iki pietų duoti pažadai vargu ar bus ištesėti, tad geriausia tartis po 12 val. 20 min. Vakaras geras aukštiems svečiams priimti. Beje, šiandien nebloga proga ir naudingai sutvarkyti reikalus per trečią asmenį. Gali netikėtai išsispręsti klausimas, dėl kurio buvote praradę viltį. Nepraleiskite progos pradžiuginti dovanėle sutuoktinį.

Žuvys (02 19–03 20). Neišgyvenkite dėl nuostolių, laikinų nesėkmių. Nors pirma dienos pusė palankesnė (sėkmingesnis metas tarp 11 val. 22 min. ir 12 val. 20 min.), turite būti ganėtinai atidūs, jei dirbsite tikslumo reikalaujančius darbus, ką nors pasirašinėsite ar mokėsite pinigus. Antra dienos pusė labiau tinkama susitikimams su jūsų veiklai svarbiais žmonėmis. Diena palanki ir sveikatai tikrintis, taip pat transporto priemonių remontui.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą