Nuotraukos autorius: 123rf

Šiandien susitaikymo diena

Ketvirtadienis – nusiraminimo, susitaikymo diena, kai pavyksta rasti kompromisą ir susitarti visiems tenkinančiomis sąlygomis. Diena sėkminga santykiams tiek su kolektyvu darbe, tiek su artimaisiais, su antrąja puse, mylimu asmeniu gerinti. Beje, stenkitės tądien daugiau laiko praleisti su savais – svetimų venkite. Ketvirtadienis netinkamas naujų darbų pradžiai, nepalankus ir pasirašyti darbo sutartis. Derėtų baigti senus darbus, imtis atidėtų, neatliktų, pamirštų darbų, grąžinti skolas. Ieškokite ankstesnių klaidų, jas taisykite. Taip pat verta pamąstyti, kas nereikalinga jūsų gyvenime, ir atsisakyti to, kas trukdo, be ko galite apsieiti, su kuo atėjo laikas atsisveikinti. Tinkama proga išnešti, atiduoti senus daiktus, nereikalingus drabužius. Diena tinkama juvenalinėms praktikoms. Palankios iškrovos dietos – tai geriausias laikas šį mėnesį badauti. Būkite šviesoje – tamsios patalpos nepalankios (gerai net ir miegoti įsižiebus švieselę). Netinka vykti į tolimas keliones, ruošti valgį, skalbti, valyti namus. Gera proga pirkti laikrodžius, veidrodžius, brangakmenius, paukščius. Geras laikas maldai, meditacijai prie ugnies. Dera prisiminti, pagerbti mirusiuosius.

Sapnai iš trečiadienio į ketvirtadienį galėjo būti susiję su neigiamais praeities prisiminimais, o svarbūs tuomet, jei sapnas buvo nespalvotas ar girdėjote aiškius žodžius, konkrečių pamokymų. Gerai buvo girdėti muziką – globa, apsauga, skaityti knygą – geros permainos. Blogai knygas plėšyti, deginti. Atidaryti duris – naujos pažintys. Kur nors skubiai eiti, bėgti, važiuoti – gresia vagystės, apgaulės, pavojai.

Blogas ženklas: jei laikrodis nukristų, sudužtų – nelaimė, netektis, jei akmuo iš žiedo iškristų – galima liga, nesėkmė, nužiūrėjimo požymis, jei virš jūsų netikėtai šviesa įsižiebtų, netyčia indą, veidrodį sudaužyti – nusivylimas savo gyvenimu, nesantaika su artimaisiais, jei nuolat šviesa išsijungtų.

Geras ženklas: jei laikrodis sustotų – negero periodo jūsų gyvenime pabaiga, jei drabužis suplyštų, sagą pamestumėte – atsikratysite to, kas jums trukdo gyventi, jei rasite papuošalą su akmeniu, laikrodį – paimkite, tai jums skirtas amuletas.

Avinas (03 21–04 20). Ketvirtadienis džiugus – tai santarvės, pusiausvyros atgavimo metas. Puoselėkite gerus santykius šeimoje, taikykitės su priešininkais, konkurentais ir nieko neteiskite, dažniau išklausykite oponentų nuomonę – tai bus naudinga.

Jautis (04 21–05 20). Ketvirtadienį pasistenkite neprarasti savitvardos – mokėkite laukti ir nuosekliai siekti rezultato. Neišsiaiškinę visų aplinkybių neskubėkite pyktis su kolegomis, šefu ar savo pavaldiniais. Kita vertus, nepasikliaukite tais, per kuriuos anksčiau nukentėjote, kurie buvo jus apgavę, suklaidinę.

Dvyniai (05 21–06 21). Ketvirtadienį aplinkybės klostysis jūsų naudai – galimos geros permainos jūsų veikloje (ypač jei ji yra kūrybinė). Laimingas atsitiktinumas padės naudingai išsispręsti jums svarbų klausimą. Gera proga ką nors reikšmingo nuveikti namuose kartu su vaikais.

Vėžys (06 22–07 22). Ketvirtadienis – ramybės metas, kai verta atsiriboti nuo išorinio pasaulio. Nebus lengva tądien viską suspėti, tad imkitės tik svarbiausių reikalų, kad daugiau laiko galėtumėte skirti šeimai. Tinkamas metas peržiūrėti senus daiktus namuose.

Liūtas (07 23–08 22). Kad išvengtumėte su namiškiais bei kolegomis galimos įtampos, gal reikėtų kiek pakoreguoti požiūrį į artimuosius, į pareigas sau, šeimai bei darbui? Ketvirtadienį pavyks sėkmingai išspręsti nesutarimus tiek darbe, tiek namie.

Mergelė (08 23–09 22). Ketvirtadienis tinkamas materialinėms problemoms spręsti. Beje, ugdykite pakantumą konkurentams, mokėkite pasidžiaugti jų sėkme. Tai geras metas ir romantiškoms dovanoms pirkti. Diena palanki labdarai.

Svarstyklės (09 23–10 23). Jūsų nuotaikos smagios, jums seksis viskas, kad ir kuo užsiimsite. Ketvirtadienį pavyks ramiai ir taikai sutvarkyti įstrigusį reikalą. Beje, labiau seksis, jei pripažinsite partnerių, taip pat sutuoktinio nuomonę. Šiuo metu daug ką pavyks sutvarkyti elgiantis diplomatiškai – tuomet parems įtakingi žmonės, kolektyvas, žavėsis visuomenė.

Skorpionas (10 24–11 22). Ketvirtadienį elkitės taip, kaip jaučiate, kaip liepia vidinis balsas. O sėkmė ateis netikėtai, nelauktai, tačiau ji bus pelnyta, tad svarbus reikalas gali susitvarkyti savaime, be ypatingų pastangų.

Šaulys (11 23–12 21). Ketvirtadienis sėkmingas – laimingas atsitiktinumas padės rasti geriausią sprendimą. Apgalvotos avantiūros veikloje duos norimą rezultatą – nebijokite eksperimentuoti.

Ožiaragis (12 22–01 19). Parodykite, ko esate verti. Nebijokite sunkumų ketvirtadienį – nieko lengvai nepasieksite, tačiau laimėta pergalė bus naudinga ilgai.

Vandenis (01 20–02 18). Ketvirtadienį pavyks ramiai ir išmintingai įvertinti pastarųjų dienų įvykius. Beveik savaime pavyks išspręsti susikaupusias problemas. Palanku tvarkyti reikalus, susijusius su darbu užsienyje ar bendradarbiavimu su užsieniečiais.

Žuvys (02 19–03 20). Ketvirtadienis sudėtingas, įtemptas – stenkitės viską vertinti kuo ramiau, blaiviau, paprasčiau. Jei matysite, kad prarandate savitvardą, suskubkite laiku pasitraukti iš žaidimo. Kad ir kuo užsiimsite, nepraraskite atidos. Bus didesnė nelaimingų atsitikimų, įvairių traumų, autoavarijų tikimybė.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą