Pirmadienis ne itin geras kelionėms bei komandiruotėms

Pirmadienis ne itin geras kelionėms, komandiruotėms, reikalams tvarkyti su užsieniečiais. Nekoks metas ir teisinėms problemoms spręsti. Pirmadienis, kaip ir savaitgalis, nepalankus teisėsaugos bei teisėtvarkos atstovams, muitininkams, keliautojams, politikams, mokytojams, dvasininkams. Bus didelė traumų, nelaimingų atsitikimų, avarijų tikimybė. Būkite atsargesni su kaštais daiktais, skysčiais, ugnimi, degiosiomis, sprogiosiomis medžiagomis. Nelaimės per godumą, norą pasipuikuoti, kvailas ambicijas. Džiaukitės tuo, kas esate, ką turite, ką pasiekę, ir nenorėkite, kad būtų kaip pas kitus: geriau, greičiau, šauniau! Būkite saikingesni prie vaišių stalo, kad nekiltų pavojaus kepenims, nes jos bus gana pažeidžiamos.

Sapnai iš sekmadienio į pirmadienį pranašiški. Žaibas, griaustinis – geros permainos, žvaigždės, dangus, skraidyti danguje – apsauga, pagalba, išaukštinimas. Blogai matyti šventųjų paveikslus, mėsą, gyvūnus, raktus, koridorius, jei plaukai slinktų.

Blogas ženklas: jausti šaltį – apsaugos praradimas, jei ugnis, šviesa namuose savaime gestų ar kas nors savaime užsidegtų.

Geras ženklas: kaisti, raudonuoti, laužą išvysti, jei vėjas atvertų langus, duris.

Žvilgsnis į priekį: antradienis nepalankus svarbiems reikalams tvarkyti, kelionėms; palankios spalvos – žydra, pilkai žalia.

Avinas (03 21–04 20). Pirmadienis nepalankus aktyviai veiklai, naujų darbų pradžiai, svarbiems susitikimams bei susitarimams.

Jautis (04 21–05 20). Pirmadienis žada ne pačių maloniausių staigmenų darbe. Būkite atidesni su kompiuteriais, išmaniaisiais telefonais.

Dvyniai (05 21–06 21). Pirmadienis žada rūpesčių darbe – tądien geriau nepakliūti viršininkui į akis.

Vėžys (06 22–07 22). Pirmadienį geriau nespręsti biurokratinių problemų. Tai sudėtinga diena tiems, kieno veikla susijusi su kelionėmis, su užsieniu.

Liūtas (07 23–08 22). Pirmadienis sudėtingas, konfliktiškas. Didelė nelaimingų atsitikimų, traumų tikimybė.

Mergelė (08 23–09 22). Pirmadienis – ginčų, nesutarimų metas, kai svarbu mokėti patylėti, nusileisti.

Svarstyklės (09 23–10 23). Pirmadienis įtemptas – problemos dėl transporto ar darbo technikos gedimo, įtampa darbe. Būkite atidesni sveikatai.

Skorpionas (10 24–11 22). Pirmadienį jūsų nuotaikos taps pakilesnės, tiesa, tai nereiškia, kad galite veltis į avantiūras, ypač romantiškas. Derėtų vengti romantiškų pažinčių kelionių, viešnagių metu, nepalankūs kontaktai su užsieniečiais.

Šaulys (11 23–12 21). Nesivelkite į naujus romantiškus santykius. Šiomis dienomis bus didesnė apgaulių tikimybė.

Ožiaragis (12 22–01 19). Pirmadienį venkite ginčų, pasisaugokite liežuvautojų, vagių ir būkite atsargesni kelyje.

Vandenis (01 20–02 18). Pirmadienis netinkamas piniginiams ir turto reikalams tvarkyti – tai nuostolių metas.

Žuvys (02 19–03 20). Įtemptos dienos, tačiau tinkamoms imtis skubių reikalų. Nesivelkite į ginčus ir nerizikuokite kelyje. Labiau pasaugokite mylimo asmens jausmus.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą