Tai metas, kai palanku ieškoti senų klaidų, jas taisyti

Pirmadienis – emociškai sunkus Mėnulio mėnesio pabaigos laikas, netinkamas naujų darbų pradžiai, susitarimams. Verta apriboti bendravimo ratą, daugiau dėmesio skirti sau ir artimiesiems. Tai metas, kai palanku ieškoti senų klaidų, jas taisyti. Diena tinkama atsisakyti žalingo įpročio, išnešti iš namų šlamštą.

Sapnai iš sekmadienio į pirmadienį geri tuo atveju, jei regėjote valgį, įvairius turtus, išskyrus pinigus, – tai jau nuostolis, o kapai, mirusieji – gresia katastrofa.

Blogas ženklas: jei sulūžtų peilio ašmenys, lūžtų metaliniai daiktai.

Geras ženklas: rasti peilį, jei indai sudužtų į smulkias šukes.

Žvilgsnis į priekį: antradienis – Mėnulio jaunaties metas, tinkamas planuoti, teoriniams sprendimams; palankūs pasteliniai tonai.

Avinas (03 21–04 20). Pirmadienis itin introvertiškas, kai bendravimas vargins ir geriausia susitelkti tik į save. Tikėtinos vagystės, apgaulės – saugokite savo turtą.

Jautis (04 21–05 20). Pirmadienis žada netikėtumų – ne viskas bus taip, kaip norėsite, tad geriau nieko griežtai neplanuoti, kad nereikėtų nusivilti.

Dvyniai (05 21–06 21). Pirmadienį išaugs traumų, nelaimingų atsitikimų tikimybė.

Vėžys (06 22–07 22). Pirmadienis – apgaulingas: nesiimkite nieko rizikingo.

Liūtas (07 23–08 22). Pirmadienį būtinas korektiškumas ne tik bendraujant su artimaisiais, mylimu žmogumi, bet ir su draugais. Išaugs traumų, nelaimingų atsitikimų, avarijų tikimybė.

Mergelė (08 23–09 22). Pirmadienį itin svarbi tolerancija artimųjų, ypač sutuoktinio, atžvilgiu.

Svarstyklės (09 23–10 23). Kad pirmadienis netaptų itin sudėtingas, teks stengtis nematyti to, kas gali suerzinti, papiktinti. Labiau pasaugokite sveikatą, būkite atidesni virškinimui.

Skorpionas (10 24–11 22). Meilės santykiams aiškintis, taip pat romantiškiems pasimatymams pirmadienis nepalankus.

Šaulys (11 23–12 21). Pirmadienį būkite santūresni – tai nepalankios dienos aktyviai bendrauti, ypač su svetimais, daugiau dėmesio skirkite artimiesiems.

Ožiaragis (12 22–01 19). Pirmadienis visiškai netinkamas rizikuoti kelyje.

Vandenis (01 20–02 18). Stenkitės nesugadinti santykių su sutuoktiniu – pirmadienį tai bus itin svarbu. Šiomis dienomis verta kritiškiau įvertinti savo norus ir poreikius.

Žuvys (02 19–03 20). Pirmadienį daugiau dėmesio skirkite sveikatai stiprinti.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą