Nuotraukos autorius: 123rf

Diena tinkama sudėtingiems ar nuobodiems, bet privalomiems darbams

Penktadienį pradėsite atsigauti. Apims pavasarinis entuziazmas, grįš jėgos. Nuo jūsų nepriklausančių kliuvinių vis dar pakaks, tačiau verta imtis energingų veiksmų siekiant kaip nors pakreipti savo gyvenimą, pakeisti netenkinančius santykius su jus kontroliuojančiais asmenimis.

Diena tinkama sudėtingiems ar nuobodiems, bet privalomiems darbams – pavyks kai ką racionalizuoti, supaprastinti. Gerai tvarkytis, ką nors valyti, naikinti parazitus. Palanku ką nors perdaryti, remontuoti, taisyti, pradėti restauracijos darbus. Palanku pradėti mokytis naujo amato. Tiks tobulinti darbo kompiuteriu įgūdžius. Palankus metas knygoms skaityti. Beje, diena tinkama spėjimams, burti iš tekstų, taip pat runų.

Iš ketvirtadienio į penktadienį svarbūs tik konkretūs, aiškūs sapnai bei košmarai. Pastarieji reikštų gresiančius išbandymus, ligą. Blogai valtimi plaukti, medžius kirsti, kristi. Gerai skraidyti ar išgirsti savo vardą.

Blogas ženklas: vandens ant kelių užsipilti – apkalbos, šantažas, kur nors įstrigti, vėluoti – nesėkmė, jei nagas nulūžtų – konfliktas, o jei bato kulniukas – neištikimybė, jei drabužis plyštų, saga ištrūktų – netekti apsaugos.

Geras ženklas: rytą kelis kartus nusičiaudėti, jei vardu gatvėje kas nors pašauktų, rasti odinį daiktą.

Žvilgsnis į priekį: savaitgalis tinkamas vien ramiam, uždaram bendravimui – nepalankūs šventimai, romantiški pasimatymai.

Avinas (03 21–04 20). Viskas gali pasisukti nenumatyta linkme, tad ne laikas ką nors spręsti, daryti išvadas. Nepamirškite, kad neapgalvotu žodžiu, nepasitikėjimu galite sugadinti gerus santykius su aplinkiniais. Vis dėlto bendrauti su draugais bus svarbu – tai padės atgauti pusiausvyrą, aišku, jei mokėsite juos pasirinkti. Būkite atsargesni su elektros prietaisais, kompiuteriais.

Jautis (04 21–05 20). Neverta žavėtis naujovėmis ar keisti gyvenimo kursą. Tai įtemptas metas – svarbu nereaguoti į provokacijas, viską spręsti geruoju, taikiai, ypač su vyresniais ar viršesniais asmenimis. Dalykiniuose reikaluose derėtų paisyti vadovybės reikalavimų. Ieškokite sumanių patarėjų, sąžiningų ir kvalifikuotų pagalbininkų.

Dvyniai (05 21–06 21). Penktadienį reikalai pakryps geresne linkme, ir bent dalis problemų ims spręstis. Gali ateiti ir netikėta pagalba.

Vėžys (06 22–07 22). Sunkios, nepalankios dienos. Itin venkite ginčų, ypač su biurokratais ar teisėsaugos, teisėtvarkos atstovais, taip pat su mylimu asmeniu – pasistenkite neįskaudinti artimųjų, nesusipykti su tais, kuriuos mylite. Gauti veiklos, finansiniai pasiūlymai vargu ar bus naudingi. Atsargiau vairuokite – galimos baudos. Saugokite sveikatą bei turtą.

Liūtas (07 23–08 22). Kils abejonių: gal viskas atvirkščiai, nei manote? Gal teisus kas nors kitas – antroji pusė, visuomenė? Tiesa, dabar netinka skelbti karo žygio artimiesiems bei pasauliui. Labiau įsiklausykite į kitų nuomonę: aplinkinių pastabos, kritika neleis atitrūkti nuo realybės. Ieškokite sąjungininkų. Būkite atidesni sutuoktinio įspėjimams, patarimams ir nepykite dėl galimų priekaištų (jie dėl meilaus dėmesio stygiaus).

Mergelė (08 23–09 22). Dienos žada nenumatytų rūpesčių. Būsite įsitempę, linkę greitai susierzinti ir dėl to galite neteisingai įvertinti situaciją, be reikalo susikivirčyti. Ieškokite senų klaidų – dabar jos gana kenksmingos. Bus svarbu nepervargti, dažniau ilsėtis. Nesiimkite atsakingų, sudėtingų ar pavojingų darbų. Galite nepastebėti pavojaus, ypač susijusio su jūsų sveikata. Daugiau dėmesio skirkite maisto kokybei.

Svarstyklės (09 23–10 23). Pakaks optimistiško nusiteikimo bei pasitikėjimo savimi – kad ir ko imsitės, pavyks. Tiesa, verta labiau atsižvelgti į antrosios pusės nuomonę, išgirsti patarimus, įsiklausyti į įspėjimus. Tinkamas metas veiklos bei asmeninėms problemoms spręsti. Būkite atidesni vaikams – jie išgirs jūsų žodžius. Jūsų pačių pagalba tvarkant jų reikalaus irgi bus naudinga. Diena palanki romantiškiems pasimatymams.

Skorpionas (10 24–11 22). Tai visiškai introvertiškos dienos, kai net namų sąlygomis geriau neužsiimti jokia veikla. Nepiktnaudžiaukite artimųjų kantrybe: reikėtų savo laiką bei meilę skirti vien šeimai. Na, o jei šiuo metu tenka dirbti, nesiimkite nieko sudėtingo ar to, ką menkai išmanote, – padarytos klaidos gali pakenti jūsų profesinei reputacijai. Dienos itin palankios namuose imtis esminių pertvarkų.

Šaulys (11 23–12 21). Neužsigriebkite daug – pavyks įgyvendinti tik nežymią dalį sumanymų. Išorinių kliūčių, kurių niekaip negalėsite įveikti, pakaks, tad derinkitės prie aplinkybių, ieškokite nišų, stenkitės prisitaikyti patys, o ne iš kitų to tikėtis. Būkite lankstesni, pakantesni, nors nebus lengva bendrauti su tais, kurių nemėgstate arba, atvirkščiai, kuriuos mylite, – galite neiškentę išrėžti visą teisybę.

Ožiaragis (12 22–01 19). Daug ką lems antrosios pusės, artimųjų, šeimos draugų palaikymas, pagalba, tad mokėkite girdėti ir pritarti. Nerizikuokite tvarkydami piniginius, turto reikalus, beje, gali tekti sužinoti, kas tikrieji jūsų draugai. Ne laikas aiškintis su sutuoktiniu šeimos išlaidas. Penktadienis – palanki diena rinktis dietą, pradėti organizmo valymą.

Vandenis (01 20–02 18). Puiki proga greitai sutvarkyti užvilkintą reikalą, išspręsti seną konfliktą darbe. Vis dėlto neperlenkite lazdos – pergalė gali sukelti dar daugiau rūpesčių, nei iki šiol turėjote. Jokių karjeros sprendimų! Nukentėsite, jei nesugebate kontroliuoti emocijų, esate įtaigūs ir impulsyvūs. Šiuo metu geriau daug neužsigriebti – jėgų, kaip ir galimybių, kol kas stigs.

Žuvys (02 19–03 20). Niekam neleiskite kištis į savo reikalus – venkite neprivalomo bendravimo, svetimų žmonių. Saugokitės apgavikų, šarlatanų, fanatikų. Būkite atidūs išgirstoms pastaboms, naujienoms, tiesa, neskubėkite imtis atsakomųjų veiksmų. Šiomis dienomis verta viską apmąstyti ir tik mėnesiui baigiantis veikti.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą