Nuotraukos autorius: 123rf

Palmiros horoskopas antradieniui, birželio 2 d.

Prasideda gana sudėtinga savaitė, stipriai veikiama Mėnulio užtemimo (birželio 5 d.). Jei nenorite tapti nepalankių aplinkybių auka, stenkitės likti ramūs, kad ir kas nutiktų, mat stiprios emocijos (tiek euforiškas džiaugsmas, tiek pyktis ar didelis liūdesys) jus padarys labiau pažeidžiamus. Mėginkite stebėti save ir situaciją iš šalies, viską analizuoti. Šią savaitę nepatartina priimti atsakingų sprendimų – suklysti bus lengva, tačiau to atitaisyti gali ir nepavykti.

Uždrauskite sau piktintis, kitus mokyti, auklėti. Būtina atida kalbant, bendraujant – žodis taps baisiausiu ginklu.

Būkite atsargūs dirbdami, ypač išaugs rankų traumų tikimybė. Kelyje irgi nerizikuokite.

Antradienis – viena sudėtingiausių birželio dienų. Gali pristigti optimizmo, jėgų ar paprasčiausiai motyvacijos ką nors veikti. Iš tiesų tądien nereikia imtis nieko svarbaus, sunkaus ar naujo, nes pritrūks gebėjimo susikaupti, tinkamai išanalizuoti informaciją. Apsiriksite ir vertindami savo pasiekimus, aplinkinių elgesį, charakterį ar dalykinius sugebėjimus.

Taip pat mažiau skubėkite, mažiau kalbėkite ir likite skeptiški išgirstoms naujienoms, gautiems pasiūlymams. Netiks pradėti naujų darbų, pasirašyti svarbių dokumentų, investuoti pinigų. Tai apskritai blogas laikas piniginiams ir turto reikalams. Netinka pirkti vertingų daiktų, ypač telefonų, transporto priemonių, brangių žiedų, apyrankių, rankinių, piniginių.

Itin reikėtų saugotis apgaulių, intrigų, apkalbų, vagysčių. Suaktyvės telefoniniai sukčiai. Nebūkite patiklūs bendraudami, pirkdami, tardamiesi, netarpininkaukite, neužmegzkite naujų pažinčių – nei dalykinių, nei draugiškų ar romantiškų, nes jos nieko gero neduos.

Tai blogas laikas besimokantiems, taip pat informacijos, transporto tarnyboms, asmenims, dirbantiems su pinigais (buhalteriams, bankininkams, ekonomistams ir pan.).

Išaugs ir nelaimingų atsitikimų kelyje tikimybė.

Sapnai iš pirmadienio į antradienį svarbūs tik ryškūs, įsimenantys, tuomet pildysis per savaitę. Gerai buvo regėti pieną bei jo produktus, juos valgyti (pinigai, turtas), obuolius (sėkmė, pašaukimas), pinigus (pelnas).

Blogas ženklas: vyrui įžeisti moterį, pamesti grandinėlę, laikrodį, sagą, jei ant jūsų drabužis užsidegtų ar šviesa, ugnis gestų be aiškios priežasties, žagsėti.

Geras ženklas: netyčia sulyti, vaivorykštę, žaibą išvysti.

Avinas (03 21–04 20). Antradienį tuščia laukti teisybės – vargu ar būsite teisingai suprasti, išgirsti, įvertinti. Nesitikėkite, kad prie jūsų kas nors taikysis, teks patiems pritapti, prisiderinti. Ypač derėtų paisyti, ko iš jūsų nori vadovybė, sutuoktinis, šeima.

Jautis (04 21–05 20). Antradienį būkite apdairūs bendraudami, dirbdami su informacija, ką nors remontuodami, tvarkydamiesi.

Dvyniai (05 21–06 21). Šios dienos pastangos gali duoti priešingų rezultatų – nė nepastebėsite, kaip virsite sau priešu, pakenksite vaikams ar žmogui, kurį mylite. Antradienį pavojinga pervertinti situaciją ir savo galimybes – tapsite per didelio pasitikėjimo (savimi, aplinkiniais) auka. Neskubėkite veltis į tarnybinį romaną, nes vėliau tai pridarys daug nepatogumų.

Vėžys (06 22–07 22). Antradienį geriausia praleisti namuose, daugiau dėmesio skiriant artimiesiems, neverta skubėti, juolab svarbių reikalų tvarkyti. Venkite bet kokių konfliktų su vaikais bei mylimu asmeniu. Būkite atidesni artimųjų žodžiams – netyčia jie gali pranešti apie savo baimes, nesėkmes, apie tai, ką nuo jūsų slėpė.

Liūtas (07 23–08 22). Antradienį nevarginkite savęs bendravimu, ypač su valdininkais, vadovybe ar giminaičiais, nepriimkite atsakingų sprendimų – galite pakenkti savo karjerai, sugadinti santykius su gimine. Didesnė autoavarijų, rankų traumų tikimybė. Saugokitės vagių, kontrolierių.

Mergelė (08 23–09 22). Nesitikėkite, kad dabartines problemas jums pavyks išspręsti lengvai. Gali kilti konfliktų namuose ir darbe dėl finansinių nesklandumų. Gresia nuostoliai, priverstinės išlaidos. Ne laikas pinigus skolinti, investuoti. Nepalanku su vadovybe aptarinėti jūsų uždarbį, karjeros perspektyvas.

Svarstyklės (09 23–10 23). Antradienis fatališkas: kad ir kas atsitiktų, nepasiduokite pirmam impulsui ir nepraraskite savitvardos. Jūsų agresyvumas išaugs, tad būkite atidūs, kad nesusipyktumėte su artimaisiais, dalykiniais partneriais, šefu.

Skorpionas (10 24–11 22). Antradienį nepasiduokite liūdesiui, tačiau optimizmas gali pakenkti – apskritai nebrandinkite šiomis dienomis jokių vilčių. Tai praradimų, nusivylimų ir ne visai malonių nušvitimų metas, svarbesnius reikalus atidėkite bent jau rytdienai.

Šaulys (11 23–12 21). Antradienis apgaulingas – pasirodys, kad esate laisvi ir galite daryti ką tik norite, tačiau būtent tai ir yra šios dienos spąstai. Mokėkite skirti provokacijas, pasiruoškite netikėtumams: jie gali sugriauti planus. Saugokitės vagių, apgavikų, melagių.

Ožiaragis (12 22–01 19). Antradienį gerai dirbti nebus lengva, o reikalaujama iš jūsų bus tikrai daug. Tiek aplinkiniai, tiek viršininkas gali klaidingai vertinti jūsų elgesį. Bus geriau, jei nesitikėsite komplimentų ir dėkingumo. Labiau pasaugokite savo darbo vietą.

Vandenis (01 20–02 18). Antradienį būkite atidūs partneriškiems santykiams (tiek dalykiniams, tiek asmeniniams) – ne laikas pyktis, aiškintis santykius. Svarbių reikalų su užsieniečiais patartina netvarkyti, į keliones nevykti. Ne laikas pasirašyti reikšmingus dokumentus.

Žuvys (02 19–03 20). Antradienis sudėtingas. Saugokite save ir savo ramybę, turtą, gerus santykius su tais, kuriuos mylite. Beje, ramybei šeimoje gali pakenkti tiek jūsų pačių priminimai, tiek išgirstos paskalos (geriau jų neklausyti) apie senus romantiškus nuotykius.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą