100 metų sulaukusiai alytiškei - muzikinė senjorų dovana

 

Akordeono garsai ir lietuvių liaudies dainos šiandien skambėjo asociacijos „Pasitinkant senatvę“ Globos skyriuje. Šias muzikines dovanas čia gyvenantys senjorai ir darbuotojai skyrė šiandien 100-ąjį gimtadienį švenčiančiai šių senelių namų gyventojai Angelei Naujokienei.
Garbaus amžiaus senjoros pasveikinti atvyko ir Alytaus miesto savivaldybės mero pavaduotoja Jurgita Šukevičienė, jubiliatei linkėjusi didžiausio žmogaus turto – sveikatos.
100-uoju jubiliejumi džiaugėsi ir šia proga senjorą sveikino asociacijos „Pasitinkant senatvę“ Globos skyriaus direktorė Daiva Jermalienė.
Šimtametė senolė gimtadienį šventė kartu su senelių namuose gyvenančiais senjorais ir sūnumi Alvydu ragaudama gimtadienio tortą ir gurkšnodama arbatą.
A. Naujokienė su šeima visą gyvenimą gyveno Kaune. Ji čia dirbo duonos kepykloje, vėliau – transporto įmonėje, vyras – baldų gamybos įmonėje. Kartu su vyru Angelė užaugino du vaikus – sūnų ir dukrą, turi du anūkus ir keturis proanūkius. Anksčiau, anot sūnaus, mama laisvalaikiu mėgo darbuotis darže ir auginti gėles, o pats didžiausias jos pomėgis buvo mezgimas.
Pablogėjus mamos sveikatai sūnus Alvydas ją iš Kauno parsivežė į Alytų, tad senolė šiuo metu glaudžiasi senelių namuose. Garbaus amžiaus senjorai netrūksta artimųjų dėmesio, ją kasdien lanko sūnus.

Alytaus miesto savivaldybės informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą