Gerumo žvaigždė – trečiosios žvaigždės istorija

 

Kiekvienas esame girdėję posakį: ,,Gimęs po laiminga žvaigžde“. Tačiau sutikau žmogų, virš kurio visuomet tik apniukęs dangus.
Dažno mūsų vaikystė siejama su linksmais žaidimais, pokštais, saldumynais ir gimtadieniais. Vaikystė baigėsi, kai jam sukako aštuoneri metai. Berniukų žaidimai ant geležinkelio bėgių, po to šuolis ant važiuojančio traukinio ir ...kritimas ant bėgių, o vėliau - tamsa... Nubudo ligoninėje skausmas, tėvų ašaros. Prarastas laikas, draugai, mokykla, prarastos kojos. Tada atrodė – prarastas gyvenimas. Galop tėvų auka - parduotas butas, visas šeimos turtas sudėtas į gydymą užsienyje, keliones. Dėl to šeima su invalidu vaiku glaudžiasi socialiniame būste. Paauglystėje vėl nelaimė -nepagydoma sunki liga, kurios atveju reikalingi brangūs vaistai. Dabar - jaunystė. Tas pats socialinis būstas, tik šiek tiek lengvesni kojų protezai. Bet problemos tos pačios – nuo ilgesnio vaikščiojimo atsiveriančios žaizdos, vaistai ir nuolatinė, skaudi, nyki vienatvė. Dairausi į dangų - jame žvaigždžių nematyti. Bet gal yra žmonių, galinčių jas įžiebti ir šio jaunuolio gyvenime?
UAB „Lankava“ kolektyvas kviečia savo klientus prisidėti prie Raudonojo Kryžiaus Alytaus padalinio globojamų šeimų ir asmenų. Pirkdami parduotuvėje „Lankava“ akcijos ženklu pažymėtas prekes, dalį pinigų skiriate paramos fondui. Kalėdinė paramos akcija vyksta nuo lapkričio 2 iki gruodžio 24 dienos.

 

Komentarai

  • Christy Walton
    prieš 16 minučių
    Sveiki, ar ieškote skolų konsolidavimo paskolos, paskolų be užstato, paskolų verslui, hipotekos paskolos, paskolos automobiliui, paskolos studentams, asmeninės paskolos, rizikos kapitalo ir kt! Esu privatus skolintojas, suteikiu paskolas įmonėms ir asmenims su mažomis ir pagrįstomis 2% palūkanų normomis. El. paštu: christywalton355@gmail.com

Parašykite komentarą