Kai norisi deserto, riebią grietinėlę keiskite natūraliu jogurtu – organizmas jums padėkos

Panakota su apelsinais ir abrikosais

Patiekalui reikės:

400 ml natūralaus jogurto;

400 ml kokosų gėrimo;

3 vnt apelsinų;

6 vnt abrikosų;

130 g miltelinio cukraus;

14 g želatinos;

2 šaukštų klevų sirupo;

mėtų lapelių – papuošimui.

Kaip gaminti:

Išspauskite apelsinų sultis. Jas sumaišykite su želatina ir palikite sutirštėti. Pakaitinkite kokosų gėrimą, sudėkite apelsino žieveles, cukraus pudrą. Atvėsinkite. Kokosų gėrimo masę supilkite į sulčių su želatina masę. Sudėkite natūralų jogurtą. Išmaišykite. Supilstykite į indelius ir palikite šaldytuve bent 3 valandoms. Supjaustykite abrikosus, užberkite susmulkintų mėtų lapelių ir apliekite klevų sirupu. Skanaus!

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą