Užkandis vakarui su traškiomis krevetėmis: ypač lengvai paruošiamas ir nepaprastai gardus

Norite skanaus užkandžio vakarui? 

Šios krevetės nepaliks abejingų – jos ypač lengvai paruošiamos, vos iš kelių ingredientų, nepaprastai gardžios ir traškios ir puikiai dera su apelsinų džemu. Tai užkandis, kuris patiks tiek visai šeimai, tiek būriui draugų. Pažadu, jas paruošti prireiks vos kelių minučių. 

Reikės: 

500 g krevečių 0,5 puodelio kokosų drožlių 0,5 puodelio „panko“ džiūvėsėlių 0,5 puodelio miltų 1 a. š. saldžiosios paprikos miltelių žiupsnelio druskos šiek tiek vandens aliejaus kepti 

Gaminimas: 

Krevetes atšildome ir popieriniu rankšluosčiu nusausiname. Viename indelyje sumaišome kokosų drožles ir džiūvėsėlius, kitame – miltus, saldžiosios paprikos miltelius, druską ir vandenį – turi išeiti vidutinio skystumo tešla. Po vieną merkiame krevetes į tirštą tešlą ir tuomet apvoliojame kokosų drožlėse. Paruoštas krevetes apkepame iš abiejų pusių gerai įkaitintame aliejuje. Šios krevetės labai skanu su apelsinų ir aitriųjų paprikų padažu – tereikia sumaišyti kelis šaukštus apelsinų džemo su keliais arbatiniais šaukšteliais aitriųjų paprikų padažo. 

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą